gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
baš tako, da se već jednom smiri i pusti nas ostale da se zaebavamo ako već ona ne ume...![]()
ili da se zayebava, a da ne prijavljuje, neka prca i ona koliko ume.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš tako, da se već jednom smiri i pusti nas ostale da se zaebavamo ako već ona ne ume...![]()

pa to onako radi druzenja nista posebno
imam ja mnogo bolje fotografije
ili da se zayebava, a da ne prijavljuje, neka prca i ona koliko ume.![]()
i lepse pisem
e baš to... dok je tako bilo, gruvali smo po 30-40 strana za noć u starim kafanama...
šta li će joj sada jehova reći za onu 'seljačinu'?![]()

Mono, ona fotka sa kojom si pobedila na "macro" takmičenju je fenomenalna, ali ovo sa mačkom veze sa temom nije imalo. Nijedna jedina fotografija nije imala veze s temom, izuzev fotke br.7. Žalosno je što tamo moderatori ne rade apsolutno ništa na edukaciji posetilaca podforuma.

kako ćeš ovo pravdati kod Nadležnog za Večnost?![]()

Mono, ona fotka sa kojom si pobedila na "macro" takmičenju je fenomenalna, ali ovo sa mačkom veze sa temom nije imalo. Nijedna jedina fotografija nije imala veze s temom, izuzev fotke br.7. Žalosno je što tamo moderatori ne rade apsolutno ništa na edukaciji posetilaca podforuma.
pisem samo istinu
Jehova voli istinu
nego kako ces ti?
u pravu si, umesto "treba" napisala sam "moram"...![]()
deluje da jesi i da te vrlo uzdrmala pricha o glasanju... zato ne kapiram shto lepo ne objasnish da sam te ja pitala koja je tvoja fotka tek nakon shto sam vec glasala...
sta ima da objasnjavam
ti znas da je bilo tako a i drugi su vec bili glasali

e, da, tema beše 'oblici i forme'...![]()

u pravu si, umesto "treba" napisala sam "moram"...![]()
sta ima da objasnjavam

sta ima da objasnjavam
bez obzira, glasanje nije bilo zatvoreno.
koji drugi? samo helena i ja u trenutku kada si rekla.![]()
glasanje zatvoreno juče u 20h i proglašeni pobednici.
ona urgirala prekjuče u 23h.
sve janso, laže čim zine.
šta li će jehova reći na to?![]()

sta da se branim?
lazi prijavim
bavim se bit5nim stvarima a ne nebitnim ljudima
iskompleksiranim vredjacima

hehe, ko o chemu ti o prijavama... de, reci mi iskreno koliko si puta mene prijavila do sada?![]()