Club Religion

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije Srbin. U domovinskom ratu je učestvovao u svojstvu Hrvata. I pamtim da mi je rako da je bio...vozač...

ја се добро сећам да је рекао да је православац, и да смо му увртали уши валаам и ја због тога што је рекао јер је спомињао и ово што ти кажеш

a i svi smo jeli neke gadarije, moja je specijalnost bila fasada. :sad2:

e to vec ne znma mozda i jesam.al znam da sam sikno viljuski u u steker sa neki 34 5 godina bem liga..i dan danas sam lud od toga......:rotf: i kafanu sam voleo od malena....kaze keva izgubish se nema te nigde kad kaze mi po plazi tamo vamo neki chovek te drzi u krilo ti pevash pevaljka pored bole tebe kure malo.....i dan danas volim kafanu.....:hahaha:

ebote, ladno si glodala kuću... :sad2:
tebi keva tutne komad leba i pravac gradilište, bole te vadžajna...

:lol:
štas ti jeo? :mrgreen:

i moja... :zcepanje: i glodala sam šibice...

ovaj stariji umakao cuclu u nošu, a mali jeo zemlju. :mrgreen:
stariji i bubašvabe, sve što se kretalo...
ybt, fosfor je otrovan. :lol:

- - - - - - - - - -

e to vec ne znma mozda i jesam.al znam da sam sikno viljuski u u steker sa neki 34 5 godina bem liga..i dan danas sam lud od toga......:rotf: i kafanu sam voleo od malena....kaze keva izgubish se nema te nigde kad kaze mi po plazi tamo vamo neki chovek te drzi u krilo ti pevash pevaljka pored bole tebe kure malo.....i dan danas volim kafanu.....:hahaha:

... a i pevaljke. :lol:

pa i ja sam otrovna.. :lol:

Celu kutiju sam oglodala. Mama izašla veš da prostre i kad se vratila,
s jedne strane uredno složena gomilica oglodana, a s druge prazna kutija... :zcepanje:

:zcepanje:
ybt... probaću baš, da vidim kakav je ukus.

šta mi daju.
kad ne daju, otmem ćaletu.

kakvo si mi ovo gofno turila na afatar? :D.

pa tela sam nekog đavola, al će i meni da pokvariš reputaciju. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back