Club Religion

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekaj sad aj malo logike ako je znao sta je dobro sta je lose..zasto je uzeo ?ne zna bre on on samo oce i nece..i stoli ga kure malo.......:hahaha: deca i glume bre znas i sam si bila dete da se izvuku......ebem ti sunce vratih se u detinjstvo......:hahaha1:

pa dete je, hteo da ima i uzeo. sa mnom je bio, nisam htela da mu kupim... možda iz besa, ne znam.
ok, lepo je što su snalažljivi, ali ja ipak mislim da je osećaj odgovornosti koji im se usadi u detinjstvu kasnije neka smernica za sve postupke u životu.
nikada u životu nisam snosila odgovornost, uvek sam se izvlačila na mufte, niti je ko mene proverao... znači snalaziš se. zayebano što je taj model ponašanja ostao do danas.

Poslednja izmena:
pa ono bre radi po sistemu svidja mi se ne svidja mi se...lepo mi nije i lepo....kaki crni blamovi.......vidi mamica je slaba na mene sa cu ja ovo..tatica mi ispunjava zelje tatice pa mu se uchmari mamica se raznezi....aj kazi mi posteno el si folirala roditelje kad si bila mala i zloupotrebljavala njihovu ljubav?

Naravno da jesam.. :lol:

A koliko ti imaš dece?

Naravno da jesam.. :lol:
A koliko ti imaš dece?

aha el vis da znas...:lol:
neam.....al sam i sam bio dete pa znam....znas i ti znate svi..nego ide klasichno ono ako sam se ja muchio muchila moje dete nece i onda napravis debila....
moj deda se ozenio u 35 i dete tad dobio s obizrom da sam njegov imenjak verovatno cu i ja tako.....negde....dok me ne prodje mladost..:rotf:

aha el vis da znas...:lol:
neam.....al sam i sam bio dete pa znam....znas i ti znate svi..nego ide klasichno ono ako sam se ja muchio muchila moje dete nece i onda napravis debila....
moj deda se ozenio u 35 i dete tad dobio s obizrom da sam njegov imenjak verovatno cu i ja tako.....negde....dok me ne prodje mladost..:rotf:

Ja sam za sada jako ponosna na moje debile.

Znam da govoriš iz ličnog iskustva, ali deca su različita. To nisam znala
dok nisam dobila decu. Bila sam ubeđena da su to mali prazni fajlovi,
al šipak..

pa dete je, hteo da ima i uzeo. sa mnom je bio, nisam htela da mu kupim... možda iz besa, ne znam.
ok, lepo je što su snalažljivi, ali ja ipak mislim da je osećaj odgovornosti koji im se usadi u detinjstvu kasnije neka smernica za sve postupke u životu.
nikada u životu nisam snosila odgovornost, uvek sam se izvlačila na mufte, niti je ko mene proverao... znači snalaziš se. zayebano što je taj model ponašanja ostao do danas.

:hahaha: muvaro.....:rotf:

Sale pusti to. Ja ti pričam ono što zasigurno znam iz realnog života. Poznajem mnogo JS i ne biva tako. Stoji da su mnogi od njih bili pravoslavne vere ali ono ostalo ne stoji.

A nisam siguran da je vorki bio pravoslavac jer veoma dobro pamtim da je bio učensik domovinskog rata u Hrvatskoj.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam za sada jako ponosna na moje debile.

Znam da govoriš iz ličnog iskustva, ali deca su različita. To nisam znala
dok nisam dobila decu. Bila sam ubeđena da su to mali prazni fajlovi,
al šipak..

aj kazi mi logichno zasto bi dete cenilo nesto sto mu je lako dostupno?evo podji od sebe danas takva kakva jesi da li cenis ono sto cim prdnes tu ti je?zabole te...kad do nechega tesko dojes to cenis i postujes to je u ljudskoj prirodi.....sve sto ti se lako daje kazes e ma to mogu da imam kad hocu ali ovo sto ne mogu i sto mi ja tako blizu al tako da leko to volis juris i kad ga umzes ako je bilo sa naporom cenices ako je bilo bez puf..laganica.....to je jednostavno tako......
ne mislim da su tvoja deca debili daleko bilo ali mi se lichno ta pricha o smeksavanju muza pod parolom nekog prosvetljenja ne svidja..ali to je samo moje misljenje..ne mora nista da znachi.....ipak sam ja muski sovinista..glupa balkanska sirovina......:hahaha1:

aj kazi mi logichno zasto bi dete cenilo nesto sto mu je lako dostupno?evo podji od sebe danas takva kakva jesi da li cenis ono sto cim prdnes tu ti je?zabole te...kad do nechega tesko dojes to cenis i postujes to je u ljudskoj prirodi.....sve sto ti se lako daje kazes e ma to mogu da imam kad hocu ali ovo sto ne mogu i sto mi ja tako blizu al tako da leko to volis juris i kad ga umzes ako je bilo sa naporom cenices ako je bilo bez puf..laganica.....to je jednostavno tako......
ne mislim da su tvoja deca debili daleko bilo ali mi se lichno ta pricha o smeksavanju muza pod parolom nekog prosvetljenja ne svidja..ali to je samo moje misljenje..ne mora nista da znachi.....ipak sam ja muski sovinista..glupa balkanska sirovina......:hahaha1:
Samo polako, naćićeš i ti svoju prosvetljenu polovinu. :lol:

Ja nisam rekla da je mojoj deci sve dozvoljeno i lako dostupno. Samo sam rekla
da ih nismo tukli.

- - - - - - - - - -

ja sam tukao ćaleta, al ne vredi... :(

:zcepanje: de si bre leptiriću..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back