jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otvorena vrata.
ubila sam boga u njemu... smanjena ocena iz vladanja.
to baš valja zaslužiti, moš misliti onda šta je radio.

otvorena vrata.

an koga li je, majku mu...
dobro ga nisu banovali iz škole...
otvorena vrata.
Šta si to metno u avatar?
jel to onaj stariji il mlađi?![]()

mali... starijeg ne mogu da bijem.
nisam ih tukla nikada, sada čak nisam bila ljuta, s predumišljajem sam mu ojadila dupe.![]()
nisam ih tukla nikada, sada čak nisam bila ljuta, s predumišljajem sam mu ojadila dupe.![]()
dobro al nemoj više.. on je genije... 
boze pa to je nasilje u porodici.....moras sa razumevanjem da mu sve fino objasnis......po eu standardima.....![]()

Da...što bi stara narodna rekla "Da batine mogu nekog nešto naučiti vo bi bio najpametniji"...a kažu i da je batina iz raja izašla..
Pa ti sad vidi ..![]()
Da...što bi stara narodna rekla "Da batine mogu nekog nešto naučiti vo bi bio najpametniji"...a kažu i da je batina iz raja izašla..
Pa ti sad vidi ..![]()
prosvećenih očeva izgleda nema...е сад си нахебала од просвећених мајки![]()

prosvećenih očeva izgleda nema...![]()
ja vidim sve veci broj malih kretena u kome nema nimalo vaspitanja oca vec nezne ruke majke i surove ruke ulice i interneta pa ti sad vidi....meni te bajke nemoj da prodajes.......
срки имаш ли ти децу?

pa jeste mu teže.. prosečni su se uklopljeni rodili..ovo je još jedino ostalo da pokušam... to što je genije mu je samo otežavajuća okolnost.