Club Religion >>>

Da li ste za otvaranje teme "Club Religion"

• Da, treba postojati chaerska i spam tema.

• Moze se pokusati sa temom, ako krene po starom zatvoriti je.

• Na, ne treba postojati chaerska i spam tema.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je tema na kojoj trebate glasati u anketi i mozete se izjasniti da li ste za otvaranje teme "Club Religion" ili ne sa i zbog cega kratkim komentarima bez medjusobne rasprave.
Spam, neprimerni komentari i medjusobna rasprava ce biti sankcionisani.

Tema ce biti otvorena 5 dana.

Vidio sam pitanja u anketi, a ako mene lično pitaš - imaš dve krajnosti, jedna je da bude chat teme, druga je da ne bude. Mislim da je najbolje otvoriti ponovo, pa ako se krene po starom - opet je zatvorite, i mirna Bosna. :)

a sta vise cekate...da glasaju ovi koji nikada nisu nosom privirili u kafance

mislim nemam nista protiv novajlija al ima se nacekate

najaktivniji clanovi kluba a i niskih tema su se izjasnili...ostale ocigledno ne tangira postojanje kluba kao sto i dokazuju svojim ne prisustvom u njemu

зна ли неко шта је са Јерохинцем и флпфлп?

Јерохинца је неко ко није модератор са овог пдф (нисам успео да сазнам КО) бановао потпуно без везе - и он се веома увредио и више се не појављује. Нису сви спремни да се неко игра са њиховим достојанством, тако су многи отишли заувек.
Иначе је био један од најкориснијих чланова овог пдф.

Јерохинца је неко ко није модератор са овог пдф (нисам успео да сазнам КО) бановао потпуно без везе - и он се веома увредио и више се не појављује. Нису сви спремни да се неко игра са њиховим достојанством, тако су многи отишли заувек.
Иначе је био један од најкориснијих чланова овог пдф.
slazem se, jerohinac je covek izuzetnog obrazovanja i bilo je zadovoljstvo citati ga
steta sto je otisao:confused:

Слабо навраћам у КЛУБ - али потпуно је природно и нормално да он као и на сваком пдф постоји. Зашто стално правите баук од овог пдф? Такође је потпуно нормално и природно да се тамо корисници и посвађају и спамују и зезају - али није нормално да тамо мора стално да дежур модератор да не кажем пандур и да контролише ко је шта рекао. Нека се и посвађају - после ће сами и да се помире, као у свакој кафани.

Онај ко уђе у неки кафић, ресторан или кафану - свакако не очекује да тамо седи неко ко контролише ко је шта рекао. У Клубу треба да буде једноставно "опуштенција" и "зезанција" - а најважније је да буде ШТО МАЊЕ ТУЖАКАЊА... даклеМ коме се не свиђа, не мора да долази у Клуб.

Apsolutno se slažem. Svaki pdf. ima svoju čat temu.

Glasao sam protiv, jer sam poučen iskustvom da vrlo često u kafani izbijaju neredi, a to loše utiče na funkcionisanje celog podforuma.
Dalje, moderatora ima suviše malo za ovaj podforum, te im kafana stalno odvlači pažnju sa stalnim prijavama.
Po mom mišljenju kafanu treba otvoriti ukoliko se na ostalim temama bude striktno sporvodio Pravilnik ili ako bude najmanje šest moderatora na ovom podforumu.
Do tada smatram da, s obzirom da je najveći do korisnika ovog foruma isuviše nezreo da bi mogao da ide u kafanu, istu ne treba otvarati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back