Club Religion >>>

Da li ste za otvaranje teme "Club Religion"

• Da, treba postojati chaerska i spam tema.

• Moze se pokusati sa temom, ako krene po starom zatvoriti je.

• Na, ne treba postojati chaerska i spam tema.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjda je jasno do sada da je bilo sve pod kontrolom dok je Klub bio pod kljucem. Nema kluba, mirna Backa, nema svadje, nema problema, teme na religiji zivnule!

:kpozdrav:
Naravno da je bilo pod kontrolom. Nisi imao gde da upadaš da mi govoriš da sam zla, ružna i nevaspitana žena...:hahaha:
da obaveštavaš narod da je zadnji čas da pristupe u JS inače će grdno postradati. :lol: i sl...

PS. Ovo nije ni prepirka ni ubeđivanje... :lol: Samo skretanje pažnje. z:hm:

Слабо навраћам у КЛУБ - али потпуно је природно и нормално да он као и на сваком пдф постоји. Зашто стално правите баук од овог пдф? Такође је потпуно нормално и природно да се тамо корисници и посвађају и спамују и зезају - али није нормално да тамо мора стално да дежур модератор да не кажем пандур и да контролише ко је шта рекао. Нека се и посвађају - после ће сами и да се помире, као у свакој кафани.

Онај ко уђе у неки кафић, ресторан или кафану - свакако не очекује да тамо седи неко ко контролише ко је шта рекао. У Клубу треба да буде једноставно "опуштенција" и "зезанција" - а најважније је да буде ШТО МАЊЕ ТУЖАКАЊА... даклеМ коме се не свиђа, не мора да долази у Клуб.

Svaka ti na mestu:ok:

vezano za moderisanje kafane
pitala sam i jednog druga clana cije misljenje postujem, sta misli o nemoderisanoj kafani..i rekao mi je da takva mesta lice na javni wc, sto je sjajno poredjenje, i verovatno tacno..
ovde vidim dva potpuno razlicita pristupa moderisanju kafane.
jedne, koji smatraju da je to mesto gde je dovoljna meksa moderacija, recimo samo po prijavama, i drugi, koji bi i moda zaduzenog samo za religion.
dakle, najmanji je problme da se postavi mod zaduzen samo za religion, ali..ne jednom ste rekli , na nesto sto sam ja smatrala vredjanjem, to je samo sala, i sto se vredjas..
problem je sto ono, sto pocne kao samo sala, vrlo brzo sklizne u gomile prijava, i posle krece prepucavanje ko je kaznjen, ko nije, kome je brisano i razne gluposti..
dakle, moj stav je da se kafana moderisu samo po prijavama, jer je i zezanje tamo opustenije i direktnije..i da ne bi mod bio prevodilac, koji tumaci sta je uvreda sta nije (osima naravno direktnih i nedvosmislenih), najcistije je da moderisanje kafane bude samo po prijavi..
sta kazete?

moze,aj' otvarajte
smile_39.gif

pitala sam i jednog druga clana cije misljenje postujem, sta misli o nemoderisanoj kafani..i rekao mi je da takva mesta lice na javni wc, sto je sjajno poredjenje, i verovatno tacno..
jedne, koji smatraju da je to mesto gde je dovoljna meksa moderacija, recimo samo po prijavama, i drugi, koji bi i moda zaduzenog samo za religion.
dakle, najmanji je problme da se postavi mod zaduzen samo za religion, ali..ne jednom ste rekli , na nesto sto sam ja smatrala vredjanjem, to je samo sala, i sto se vredjas..
problem je sto ono, sto pocne kao samo sala, vrlo brzo sklizne u gomile prijava, i posle krece prepucavanje ko je kaznjen, ko nije, kome je brisano i razne gluposti..
dakle, moj stav je da se kafana moderisu samo po prijavama, jer je i zezanje tamo opustenije i direktnije..i da ne bi mod bio prevodilac, koji tumaci sta je uvreda sta nije (osima naravno direktnih i nedvosmislenih), najcistije je da moderisanje kafane bude samo po prijavi..
sta kazete?

pa ovo nije lose...ali nekad se zanesemo svadjajuci se ni ne klikcemo trouglice bas iz razloga da bi se isvadjali, isterali svoje do kraja i sl....ajde necemo se foliramo svi su ovo radili :lol:

zato treba samo malo ostrija ruke...princip tipa: ne volim da banujem ne ide....ne vredi ni opomena...ponekad se ucesnici zanesu...svako ima zelju da istera svoje....

nemojte da vam jedino resenje problema bude kljuc...opomenes izbrises prijavljeno, kad vidis da su se zahuktali banujes i cao....ovo nije moj pokusaj da naredjujem kako da radite vec primer sa vecine pdfova...

i nemojte odma otrovnu bonu pa moramo da resimo probelm ...a jedini nacin je ovo...kuckanjem i usaglasavanjem

sta kazete?

Ja vidim da je ključni problem sistematsko spletkarenje i izazivanje ne bi li se ubila kafana. Evo Stajića (koji ima izgleda više klonova nego što jehova ima naroda) kako sada likuje jer misli da će mu zatvaranje kafane podvesti veći broj potencijalnih ovaca.
Nekada su tako mislili međedi, pa je došlo do zatvaranja kafane i otvaranja jacobizma.
Normalno, ostaje i mogućnost da sam ja jedan stari paranoik.

BIlo kako bilo, moderator bi trebalo da deluje po prijavama, ali i protiv ovih sistematskih napada. A individualno razbijene čaše, flaše i glave ne računamo.
Eto. :D

sta kazete?

Koto videli smo kako je sa kafanom i kako je bez nje....Zato, otvorite sada kafanu, ovakvu kakvu je, bez dodatne moderacije...:D
Neka njen život zavisi od ponašanja ljudi koji će je posećivati..;)

da..zaista bi mogli da skratimo na 2 dana..

kad se zatvori glasanje ovde slobodno javno iznesite nickove za koje smatrate da su klonovi ili sa strane ubaceni korisnici (prijatelji) radi friziranja rezultata

Evo ja predlažem da ti budeš Mod za kafanče jer uopšte ne bi gubila vreme isčitavajući napisano.
Dakle: kojicu za izbacivača iz kafane.
E to je tačno.. a tačno je i to da bi ti u tom slučaju stigao tamo samo jedan komentar da napišeš pre bana..:hahaha:

Ozbiljnom forumu trebaju ozbiljni moderatori. :D :lol:

Ups.. ovo je bilo ubeđivanje...:rumenko:

Јавили ми мало пре из ЦЕСИД-а да су направили испитивање на узорку од 29 корисника и да је већ сада потпуно јасно да је победила и то УБЕДЉИВО ПРВА ОПЦИЈА...

Зато, отварајте бирцуз, бре.........

Живели... и запевајмо СВИ:

"Кааааад наш брод тоне, тоне.........

а звона звоооооооонеееееееее.........

на јарболима стојииииииимо ми!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back