diretore
Veoma poznat
- Poruka
- 12.998
Kakvo je misljenje o ovom piscu horora?
Neke od njegovih knjiga su klasici horora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta se slazem sa tobom, ali neke od njegovih knjiga su dobre.Dartraven:Po meni je Barker vise majstor gadosti i odvratnosti,nego horora!
diretore:Dosta se slazem sa tobom, ali neke od njegovih knjiga su dobre.Dartraven:Po meni je Barker vise majstor gadosti i odvratnosti,nego horora!
moyda je temu trebalo da stavim na film, jer su njegovi filmovi*pisao scenario bolji, recimo Hellraiser
On ne radi sam filmove i slično, mislim da je ostao veran sebi i da se nije prodao, samo čovek provalio da ima još frikova koji bi ubili za novi nastavak npr. Hellraiser-a i nastavio tim putem...BARKER JE PUN FENOMENALNIH IDEJA I JOS PUNIJI LOSIH REALIZACIJA
On ne radi sam filmove i slično, mislim da je ostao veran sebi i da se nije prodao, samo čovek provalio da ima još frikova koji bi ubili za novi nastavak npr. Hellraiser-a i nastavio tim putem...
O, moj bogo...Everyone is a criticHmm... Konkretno se odnosilo na knjige...
Ali da ja imam tako dobre ideje i takav stil pisanja,
imala bih i bolje realizacije...
Kakvo je misljenje o ovom piscu horora?
O, moj bogo...Everyone is a critic![]()
Imam ga ja na diskuExtra pisac....barem po meni
jel neko mozda zna gde bih mogao da nadjem utkani svet na srpskom kod nas?
p.s.igra prokletstva mi se bash svidela![]()
A jel neko od vas citao ista sem Barkera i Kinga?
Sta je sa James Herbertom, Robertom Blohom, Vilijamom Blatijem, legendarnim Lavkraftom pa cak i nasim Goranom Skrobonjom?
Slabo ljudi čitaju horrore...SF još ima neki širi krug obožavalaca,ali horror slabo...Uglavnom one koji to vole gledaju kao najveće čudake...Kao možeš da voliš r2d2-a i Halla al ako gotiviš Keri ili Helrejzere...