gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Можда зато што се то никога не тиче?
Kako se ne tice?
Francusku prvu damu smo pretresli do gaca a nasu ne mozemo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда зато што се то никога не тиче?
Ovo je jadna tema. Ono, niže nije moguće...Tabloidne strasti...
Sta je jadno,? Sto se stidi svoje zene? Svaki srpski domacin kada nesto slavi ,radi to u drustvu svoje zene. Normalno je kada zasnujes porodicu da zivis sa svojom zenom.Jedin ako je fiktivno,
Прво смо замерали Милошевићу што му се жена меша у посао. пре тога Тити што је Јованку држао на леду. После Слобе, што је Ђики вукао туњаву Ружицу, а необавештени мачкар госпођу вадио из ковчега само о већим празницима; Тадића да је његову стрпао у манастир, да би се пропедерисао; Тому, да му је Драгица жешћа љанка...Kako se ne tice?
Francusku prvu damu smo pretresli do gaca a nasu ne mozemo!![]()
Jadno je da se politiška tema vodi kao trač....Ako ti misliš da je privatan život bilo koga za temu , onda nema dalje...
i ja bi moju krila da se ovako oblači.
Evo mu supruga i mogući samo reci da je Sexy žena ;-) Pogledajte prilog 443240
Sent from my E5603 using Tapatalk
i ja bi moju krila da se ovako oblači.
Kako se ne tice?
Francusku prvu damu smo pretresli do gaca a nasu ne mozemo!![]()
Прво смо замерали Милошевићу што му се жена меша у посао. пре тога Тити што је Јованку држао на леду. После Слобе, што је Ђики вукао туњаву Ружицу, а необавештени мачкар госпођу вадио из ковчега само о већим празницима; Тадића да је његову стрпао у манастир, да би се пропедерисао; Тому, да му је Драгица жешћа љанка...
Да, стварно- што крије жену?![]()
Mene zanima za koga ona navija, i kakav je njen uticaj da se namesti partizaiu ova neregularna titula...
ako nije zvezdasica, Vucic treba da preispita kako i gde je upoznao i ko mu je podmentuo agenta da ga izmanipulise.
ako jeste zvezdasica, prava huliganka mora da ima i tetovazu grba kluba za koji navija, ako nema tetovazu, ne mozes zeni verovati na rec.
a ni Vucicu, moze on da prica da je Zvezdas, ali malo ko mu u to veruje vise, ocigledno da ove sezone njegova dela ne idu u prilog tome... Potreban je novi stepen fanatizma u sportskoj politici.
Svakako ovaj sps transvestit ne bi smeo da bude ministar sporta, ali jos bitnije da i Vucic i Opozicija konacno priznaju da C.Zvezda zasluzuju puno vise, duplo vise novca, sponzora, uslova od prdizana ( FK i KK) iz raznih razloga, koji su vise nego ocigledni... i svuda sam to dokazao, da ne smaram o razlozima i ovde.
Ali kao da postoji neki zli masonsko titoisticki ili mafijaski naum, koji namerno i neregularno godinama pokusava da izjednaci neizjednacivo.
koga briga za sve sto je tebe briga.. ajde navedi sta je to bitnije od Zvezde i fudbala.......
sta god da kazes... ja se serem u to.
a te kriminalce bi mi nekriminalci trebali da isteramo, a ne da im prepustimo da kradu i otimaju Zvezdi titule.