Ne duso,jeste da ste nas zvali bracom i mislile da ste nam sestre...ali,mi smo najvise voljeli da vas samo karamo.Nadam se da vise nemas tu sestrinsku iluziju....i primi ga kakao treba...trachara:to ti je bila sestra, debilu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne duso,jeste da ste nas zvali bracom i mislile da ste nam sestre...ali,mi smo najvise voljeli da vas samo karamo.Nadam se da vise nemas tu sestrinsku iluziju....i primi ga kakao treba...trachara:to ti je bila sestra, debilu!
e, sad vidi, kilavi, da ti je sa mnom bilo ljepota polemisati...kako te je samo nataslacio onaj dukljanin....Kill Bill:Pa kako tata kara, kad kod vas svi hebete oca jedan drugom????
Pa tatu ti samo karaju.............Oca vam Hebem.........![]()
mrki crnogorac:e, sad vidi, kilavi, da ti je sa mnom bilo ljepota polemisati...kako te je samo nataslacio onaj dukljanin....
u pravu si, brate dukljanine...brat ga sestri najbolje smesti..a, mrki crnogorac, tracari...dukljanin je drugo koljeno...dukljanin:Ne duso,jeste da ste nas zvali bracom i mislile da ste nam sestre...ali,mi smo najvise voljeli da vas samo karamo.Nadam se da vise nemas tu sestrinsku iluziju....i primi ga kakao treba...
Kilavi,nisam ti trazio porodicne slike...Kill Bill:Ooooooo, dje si ti, oca ti karam???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ti ga tata, sa komshijom se zeza, dok ti kucas po compu![]()
![]()
![]()
![]()
mrki crnogorac:u pravu si, brate dukljanine...brat ga sestri najbolje smesti..a, mrki crnogorac, tracari...dukljanin je drugo koljeno...
eeeeeeeeeeeeeeee, kilavi...pa, koliko ja znam, srbi su narod najstariji....vjeruj mi, iz aviona se vidi, da ima nesto srpsko u onim majmunima...pa, makar ceo svet zna ko se najvise majmunisao na balkanu....Kill Bill:Ooooooo, dje si ti, oca ti karam???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ti ga tata, sa komshijom se zeza, dok ti kucas po compu![]()
![]()
![]()
![]()
promiskuitet je uza srpska specijalnost...Kill Bill:Hebote, pa vi hebete i oca, i sestru, i kevu...............svi se karate medjusobno???![]()
![]()
Pa sad mi je jasno zasto ste tako retardirani............
vidis kako Mrki lepo smesti svojoj sestri, oca mu hebe ko stigne.........a kevu ko ne zuri na voz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne volim da mi pusis kada si toliko nevozna...Nije to srbijanska sajkaca nego Dukljanski..Lagano,lagano dusoo da se ne povrijedistrachara:alo, mentolu, trpao si sestru rodjenu, posto ribu nisi mogao da nadjes!
puste tvoje zelje da ti je beogradjanka pusila...
a retardirane debile ja bracom nikad zvala nisam!
mrki crnogorac:u pravu si, brate dukljanine...brat ga sestri najbolje smesti..a, mrki crnogorac, tracari...dukljanin je drugo koljeno...
kilavi, pucas, a ne nisanis...sve si noge izranjavio rafalom svojih gluposti i nevaspitanih srpskih doskocicaKill Bill:hahahaaaaaha
I to je sve sto si smislio???......
U , bajo.......al si me pogodio........nosom u buljuuuu![]()
Kili opet ti o svojoj bedi i familiji...."smesan si"...Kill Bill:hahahaaaaaha
I to je sve sto si smislio???......
U , bajo.......al si me pogodio........nosom u buljuuuu![]()
garfeald:Sto se tolko prepucavate kad ste i vi i mi SRBI!! Shvaticete to jednog dana, o ZECANI...
kilavi, ti si stvarno ispizdio...dosta si bio pristojan...ajde, za promenu, pocni malo da psujes...Kill Bill:Oca vam hebem, ocinjskoga..........![]()
evo i macak garfild dolijao na forum..pa nesto kevce o srbima i zeti...srbi su, u istoriji, neznavena, macorcino, ognjem i macem, a ne bratskom ljubavlju, dobili zetu...garfeald:Sto se tolko prepucavate kad ste i vi i mi SRBI!! Shvaticete to jednog dana, o ZECANI...
mrki crnogorac:evo i macak garfild dolijao na forum..pa nesto kevce o srbima i zeti...srbi su, u istoriji, neznavena, macorcino, ognjem i macem, a ne bratskom ljubavlju, dobili zetu...