Citulja SCG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au, bre , crnogorci.........treba vam tri sata da odgovorite........

Hebo te, ili ste mnogo glupi, ili su vam dobri compovi :):):):):)

A i , cujem da u CG ima i kablovski net..........potrosili 100 m kabla za celu Cg.......:):)

mrki crnogorac:
e, sad vidi, kilavi, da ti je sa mnom bilo ljepota polemisati...kako te je samo nataslacio onaj dukljanin....

Ooooooo, dje si ti, oca ti karam??? :D :D :D :D :D

luckymonkey34lg.jpg

Evo ti ga tata, sa komshijom se zeza, dok ti kucas po compu :D :D :D :D

dukljanin:
Ne duso,jeste da ste nas zvali bracom i mislile da ste nam sestre...ali,mi smo najvise voljeli da vas samo karamo.Nadam se da vise nemas tu sestrinsku iluziju....i primi ga kakao treba...
u pravu si, brate dukljanine...brat ga sestri najbolje smesti..a, mrki crnogorac, tracari...dukljanin je drugo koljeno...

alo, mentolu, trpao si sestru rodjenu, posto ribu nisi mogao da nadjes!
puste tvoje zelje da ti je beogradjanka pusila...
a retardirane debile ja bracom nikad zvala nisam!

mrki crnogorac:
u pravu si, brate dukljanine...brat ga sestri najbolje smesti..a, mrki crnogorac, tracari...dukljanin je drugo koljeno...

Hebote, pa vi hebete i oca, i sestru, i kevu...............svi se karate medjusobno??? :D :D

Pa sad mi je jasno zasto ste tako retardirani............

vidis kako Mrki lepo smesti svojoj sestri, oca mu hebe ko stigne.........a kevu ko ne zuri na voz :D :D :D :D :D

trachara:
alo, mentolu, trpao si sestru rodjenu, posto ribu nisi mogao da nadjes!
puste tvoje zelje da ti je beogradjanka pusila...
a retardirane debile ja bracom nikad zvala nisam!
Ne volim da mi pusis kada si toliko nevozna...Nije to srbijanska sajkaca nego Dukljanski..Lagano,lagano dusoo da se ne povrijedis

mrki crnogorac:

Ok...sad ozbiljno...............

Vidim, Mriki kara sestru , redovno............
Oca vam hebe, ko kako stigne..........................

Jel vam keva slobodna, mislim, moze da dodje da i ona malo primi.........da joj ne bude tesko

:D :D :D :D :D :D :D

Iako, verujem , da je negde na stajgi, docekuje Ruske turiste......... :D :D :D ..zimmer frei :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back