Citati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Jezik je kao ostar noz........ubija bez prolivanja krvi."

Siddhartha

great-buddha_1400.jpg

"Those People ( org. Ninjas ) who broke the rules are called scum......... But those who abandon their friends are worst than Scum!!!", by Kakashi Hatake

"Bravery is not absence of Fear! It's power to overcome it....", by Itachi Uchiha

nula i nula daju nula, sto znaci da crva nije ni biiilo!!! Sofronije Petao
:rotf::rotf:

nije milosevic kriv mi smo, mi smo g.o.v.n.a. i on zna da smo mi g.o.v.n.a., i kad mu budemo dosadili on ce da pusti vodu i g.o.v.n.a. ce da odu... Dragan Jovanovic u filmu Profesionalac
:rotf::hahaha::hahaha:

-a kako se osecas kad popijes sok od maline
-dobro
-nemas napade epsilepsije? takodje Profesionalac
:rotf::rotf:

....e ima joooos al me mrzi sad, mozda sutra.....

My Only Fear Of Death Is Coming Back Reincarnated.

Why am I dying to live, if I'm just living to die?

For every dark night, there's a brighter day.

If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Only God can judge me.

TUPAC SHAKUR

"So, you are obviously the big dick. The men on the side of ya are your balls. There are two types of balls. There are big brave balls, and there are little mincey faggot balls. Now, dicks have drive and clarity of vision, but they are not clever. They smell pussy and they want a piece of the action. And you thought you smelled some good old pussy, and have brought your two small mincey faggot balls along for a good old time. But you’ve got your parties mangled up. There’s no pussy here, just a dose that’ll make you wish you were born a woman. Like a prick, you are having second thoughts. You are shrinking, and your two little balls are shrinking with ya. The fact that you’ve got "Replica" written down the side of your gun, and the fact that I’ve got "Desert Eagle point five O" written on the side of mine, should precipitate your balls into shrinking, along with your presence. Now… fuck off."

Bullet Tooth Tony

Butch:You okay?
Marsellus: Naw man. I'm pretty fuckin' far from okay.
Butch: What now?
Marsellus: What now? Let me tell you what now. I'ma call a coupla hard, pipe-hittin' niggas, who'll go to work on the homes here with a pair of pliers and a blow torch. You hear me talkin', hillbilly boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass. This is between me, you and mr. soon to be livin the rest of his short ass life in agonizing pain, rapist here.

" After a long time tonight
I felt your touch so fine
A shiver ran down my spine
Lightening flickered, struck by being
Spread fervently through my veins
Scorching and melting me again

I was engulfed in the flames of desire
And the molten fire of passion
Began to ooze from every pore
Drip by drip gaining momentum

Storm broke up into my soul
Drowning and drowning away I went
Down the ocean of your depth
Till I reached the core of you
Breaking my fall; resurrecting anew

When I resurfaced, I was pure
Pristine like the waters of Nile
Waves of which come back to caress
Tenderly kiss the anguished shore

Calm, after passing of the Storm… "

Posao ce sacekati dok vi detetu pokazete dugu,ali duga nece sacekati dok vi zavrsite posao. Patrisa Kleford

Godine vas ne mogu zastiti od ljubavi.Ali vas ljubav, donekle moze zastititi od godina. Zan Moro

Bogatstvo ljudskog iskustva izgubilo bi deo radosti kojom je nagradjeno kada ne bi postojale prepreke koje se moraju prevazici. Helen Keler

Ne mozete odabrati kako i kada ce te umreti. Mozete odluciti samo kako ce te ziveti. Dzoan Baez
Od mene toliko!

Kako je moguce izgubiti sebe? Nasom tajnom psihickom smrcu u detinjstvu pocinje izdaja, nepoznata i nezamisliva - to je savrsen dvostruki zlocin u kojoj licnost nije naprosto ubica psihe. Majusno sopstvo postepeno i nenamerno ucestvuje u tome. Covek nije prihvacen zbog sebe, onakvog kakav jeste. O, ''vole ga'', ali hoce ili ga prisiljavaju, ili ocekuju od njega da bude drugaciji! Stoga on mora biti neprihvatljiv. On sam uci da u to veruje, a naposletku da to cak uzima zdravo za gotovo. On se zaista predao. Sada bez obzira da li ih slusa, da li se lepi za njih, buni ili povlaci - sve sto je vazno jeste njegovo ponasanje, njegov ucinak. Njegov centar ravnoteze je ''u njima'', ne u njemu samome, pa ipak, on bi, u onoj meri u kojoj to primecuje, mislio da je to prirodno. A cela stvar je krajnje prihvatljiva, sve je nevidljivo, automatsko i anonimno!
To je savrsen paradoks. Sve izgleda normalno, nije planiran nikakav zlocin, nema lesa, nema krivice. Mozemo da vidimo jedino da sunce izlazi i zalazi kao i obicno. Ali, sta se dogodilo? Nisu ga odbacili samo oni, vec je i sam sebe odbacio (zapravo je bez sopstva). Sta je izgubio? Samo jedan istinski vitalan deo sebe: svoje vlasastito DA - osecanje, koje je sama njegova spsobnost rasta, njegov koreni sistem. Ali, avaj, on nije mrtav. ''Zivot'' ide dalje, pa tako mora i on. Od trenutka kada se preda i u meri u kojoj to cini, on potpuno nesvesno krece da izgradi i odrzi pseudo-sopstvo. To je medjutim, nesto proracunato - sopstvo bez zelja. Covek treba da bude voljen (ili da ga se plase) tamo gde ga preziru, jak tamo gde je slab, treba da prodje kroz pokrete (ali oni su karikaturalni!) ne radi zabave ili iz radosti, nego radi opstanka. Ne naprosto zato sto zeli da se krece, vec zato sto mora da slusa. Ta neophodnost nije zivot - nije njegov zivot - to je mehanizam odbrane od smrti. To je takodje i mehanizam smrti. Od sad pa nadalje ce ga do paralisanosti razdirati prisilni (nesvesni) sukobi, svakog trenutka i svakog casa ponistavajuci njegovo bice, njegov integritet. I sve dok je prerusen u normalnu osobu i dok se od njega ocekuje da se normalno ponasa!
Ukratko receno, video sam da postajemo neuroticni trazeci i braneci pseudo-sopstvo, sistem sopstva; a jesmo neuroticni u onoj meri u kojoj smo liseni sopstva.

Anonimni autor

"You don't win a war by dying for your country. You win a war by making the other son-of-a-bitch die for his."-George S. Patton
"Men are at war with each other because each man is at war with himself."- George S. Patton

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back