Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Verujem u reinkarnaciju, verujem da se sve okreće i da Neko sve pokreće, taj točak sudbine se nikada, ako bude sreće, ustaviti neće, jer to i jeste najdublji smisao filozofije, one prve i prave - Platonovog "eidos"-a i onostranstava i, naravno, Aristotelove Teologike, kasnije zazvana od njegovih sledbenika Metafizika ...
Neizgovorene reči, one koje zastanu u grlu, su kao utopljenik. Povuku za sobom, u te bolne dubine tišine ...Ostanu neispričane, jer nema ko da ih sasluša, a zbog tog vriska ćutanja zaboli duša ...
Između pesimesta i optimista biram one mudre – realiste, od mržnje, bezumlja i svakolikog zla čiste. One koji znaju da se smeju, onako od srca, ali i da zaplaču, kada im zajeca duša, Nemaju problem da sve te svoje ljudske emocija pokažu i nikada ne glume, a kamo li lažu …
Nikada, baš nikada, nisam gledao na život kroz prizmu materijalizma, svaka materija se raspada, već kroz prizmu ljubavi i plemenite duše, jer to me sa Nebom spaja, do kraja ...
,, Ja sam previse star, da brinem kome se svidjam, a kome se ne svidjam.
Imam mnogo vaznijih stvari da uradim.
Ako me volis, ja volim tebe, ako me podrzavas, ja cu podrzati tebe.
Ako me mrzis, nije me briga, jer moj zivot ce se nastaviti sa tobom ili bez tebe."