Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Ok. Ti je citaj krajem maja, kao ja.Sad je mislim red da budem ozbiljna , neću čitati knjigu koja se izglasa , tek krajem juna. Izvinjavam se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok. Ti je citaj krajem maja, kao ja.Sad je mislim red da budem ozbiljna , neću čitati knjigu koja se izglasa , tek krajem juna. Izvinjavam se.
Bezi tamo! Ti nista nisi ozbiljan.Само да додам која колико има страна:
1 Леополд фон Захер Мазох - Венера у крзну, 143
2 Ханиф Курејши - Буда из предграђа , 359
3 Хуан Рулфо - Педро Парамо, 227
4 Тес Геритсен - Сувенир, 346
5 Нил Гејмен - Амерички Богови, 449
6 Светлана А. Алексијевич - Последњи сведоци, 298
7 Глен Купер - Књига мртвих душа, 350
8 Алеида Марћ - Сећања: мој живот уз Че Гевару 206
Sta citas?Nisam napustio čitalački klub, ali zaista moram da završim neku knjigu što me jebbe evo godinu dana prije nego počnem nešto drugo, ne može ovako.
Ali onda ću da vas stignem 100%.
100%.
Dan šesti, Rastko Petrović.Sta citas?
Da izgubim još jednu godinu života, šta mi teškoTo nisam citala. Procitaj, pa da mi prepricas.![]()
Moja profesorica filozofije je govorila: "Svinje su debele, a knjige su obimne."računaj na to da kljige nisu debele, nego opširne, a da niko ne zna šta znači opširno![]()
I meni se Mazoh tako vuče već godinu i više dana i opet nisam sada glasala za njega.Nisam napustio čitalački klub, ali zaista moram da završim neku knjigu što me jebbe evo godinu dana prije nego počnem nešto drugo, ne može ovako.
Ali onda ću da vas stignem 100%.
100%.
Profesorice, i vi ste poprilično obimna, ako se tako kaže.Moja profesorica filozofije je govorila: "Svinje su debele, a knjige su obimne."![]()
A idealna je prilika bila!I meni se Mazoh tako vuče već godinu i više dana i opet nisam sada glasala za njega.
Možda je politički korektno.Profesorice, i vi ste poprilično obimna, ako se tako kaže.
Self sabotageA idealna je prilika bila!
Pa izbacuje da nema?Kome treba elektronska verzija knjige ima na BalkanDownload.
Šta mp3?Ma dal me zezas mp3, najbolje da slusam knjigu