cistoca u kuci!

• Začetnik teme Začetnik teme [[i]b]cistunica[/b][/i]
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[[i:
b]cistunica[/b][/i]]ne znam koliko ce vam biti zanimljiva ova tema, i koliko domacica ima vremena za racunar, ali... Mene izuzetno nervira kada mi neko udje obuven u kucu. Imam malo dete, ali nije samo zbog toga. Osim sto volim da puzi po cistom tepihu, volim i osecaj kada u belim carapama prodjete kroz kucu, sednete, podignete nogu, one vam jos uvijek ciste! Desi mi se da upozorim gosta, da se sazuje, ali uz stid... Mada, neki se nasmiju tome(a kod njih se ne pusi jer im je clan porodice loseg zdravlja), a neki bez pogovora poslusaju... Tako mi se desilo da je jedna moja drugarica prokomentarisala bas da su joj prvi put carape ostale ciste posto se kod nekog usla bez obuce. Da, i uvijek se cudi kako mi je sve "pod konac"... Upravo sam oprala tepihe i staze, cekem da se osuse, da ih postavim i da se, opet, nerviram kad neko udje obuven! Eto...
tvoj zahtev razumem samo ako je u pitanju manjak stambenog prostora...imala sam ga i sama pa sam ne stidljivo vec ULTIMATIVNO zahtevala da se izuvaju u tom periodu dok je puzala. Sta ja ima stidljivo da predstavljam zahteve koji se odnose na moje dete! ti si njen advokat -zahtevaj!!!
A sa druge strane, ne odobravam te turske obicaje izuvanja. kao ja se namontiram, stanem na stiklice i onda me neko izuje!!!Sindrom neuroticne domacice nije za postovanje, nije tepih kupio mene vec ja njega...
Ali molim te nemoj imati problema da zastitis sopstveno dete.
Ista prica sa cigarama u kuci. idi pa se truj u svoja 4 zida!

kalithea:
[[i:
b]cistunica[/b][/i]]ne znam koliko ce vam biti zanimljiva ova tema, i koliko domacica ima vremena za racunar, ali... Mene izuzetno nervira kada mi neko udje obuven u kucu. Imam malo dete, ali nije samo zbog toga. Osim sto volim da puzi po cistom tepihu, volim i osecaj kada u belim carapama prodjete kroz kucu, sednete, podignete nogu, one vam jos uvijek ciste! Desi mi se da upozorim gosta, da se sazuje, ali uz stid... Mada, neki se nasmiju tome(a kod njih se ne pusi jer im je clan porodice loseg zdravlja), a neki bez pogovora poslusaju... Tako mi se desilo da je jedna moja drugarica prokomentarisala bas da su joj prvi put carape ostale ciste posto se kod nekog usla bez obuce. Da, i uvijek se cudi kako mi je sve "pod konac"... Upravo sam oprala tepihe i staze, cekem da se osuse, da ih postavim i da se, opet, nerviram kad neko udje obuven! Eto...
tvoj zahtev razumem samo ako je u pitanju manjak stambenog prostora...imala sam ga i sama pa sam ne stidljivo vec ULTIMATIVNO zahtevala da se izuvaju u tom periodu dok je puzala. Sta ja ima stidljivo da predstavljam zahteve koji se odnose na moje dete! ti si njen advokat -zahtevaj!!!
A sa druge strane, ne odobravam te turske obicaje izuvanja. kao ja se namontiram, stanem na stiklice i onda me neko izuje!!!Sindrom neuroticne domacice nije za postovanje, nije tepih kupio mene vec ja njega...
Ali molim te nemoj imati problema da zastitis sopstveno dete.
Ista prica sa cigarama u kuci. idi pa se truj u svoja 4 zida!

El to kod vas dve na NERVNOJ BAZI ?!? :shock:

Anonymous:
Gledate SEX&GRAD?
Bila je epizoda o izuvanju i baš mi se svidela.
Inače, ja koliko znam izuvanje je običaj preuzet od Turaka kad su osvojili Srbiju. To ne postoji nigde više. Zna se u koje prostorije u kući/stanu posećuju gosti, tu je normalno da nije sterilno. Gosti ne idu u spavaću sobu gde onda do mile volje možete šetati i goli i bosi.
Vrlo je neprijatno izuti se nenadano, naročito to znamo mi koji radimo po ceo dan, u pokretu smo, što nose svoje mirise. Gde ja da svratim posle posla ili uveče? Uz izuvanje, je kao da mi tražite da se skinem u donji veš?!
Fuj! Ja sm protiv!
zamislite samo moju svekrvu da se izuva, ima jedan par carapa za ceo zivot, smrdi na kilometar, a tek da vam ne pricam o rupama koje ima, bitno da su joj nokti na nogama namazani crveno! Izvinjavam se ima 2 para carapa, ponekad obuje jedne preko drugih, jedne boje koze, druge crne! A rupe na oba para i viri crveni palac, tako na obe noge, a "finoca od zene", na "nivou" sto bi reko Zika Pavlovic! A pripada kao elitnom drustvu, e neka ja nisam elita ako tako zive oni! Volim sto sam seljackog porekla! Nedo Bog da mi sutra dodje u kucu pa da se izuje! Moram jos koji mesec da zivim s njom, fuj!

Gospodje urbane ribe!
Kao prvo,svi smo potekli sa sela,a izuvanje je stvar zdravstvene kulture, a ne vere i porekla.
Neznam ko bi jos voleo da mu tepisi izgledaju kao otirac ili mozda dozvoljavate prijateljima da stavljaju obucu i na stocic u dnevnoj sobi ko u americkim serijama,a oni nisu ni seljaci ni Turci-zar ne?
ok je da neko ima 20 pari cipela i ne izlazi iz automobila i dolazi vam u kucu jednom u 3 nedelje,ali ako vam dnevno dodje bar 2-je u kucu, a jos se i vasa porodica ne izuva- nema ni govora o elementarnoj higijeni.
Budalastine o blagotvornom uticaju bakterija i prljavstine na alergijske bolesti necu ni da komentarisem.Alo,ljudi, citajte knjige!
Pozdrav

Back