Cesto se desava da se bracni partneri vec posle par godina braka jako - zapuste.
Osecaju se sigurno.
Zene se ugoje, ne vode mnogo racuna o svom izgledu ni higijeni, a neki muskarci se cak i ne kupaju svaki dan, ni ne menjaju gace!
Onda posle im je (i jednima i drugima) krivo ako partner iznenada pronadje nekog ko je CIST, DOTERAN I UREDAN.
Ma nema to veze sa brakom. Kakav si takav si, i pre braka i u njemu. Nepojmljivo mi je da se neko ne kupa, ali ima, zaista takvih slučajeva. Kod mene u firmi imamo kolegu koji te zapahne i ošamuti kada prođe mimo tebe. Nije isflekan, nije neočešljan ali je očigledno ne okupan. Al mislim, da kada bude našao ženu da će da se pirka...osim ako i ona ne bude neka štrokica.
A, višak kilograma, je već učestaliji problem, Žene se porode, posle im je teško da drže dijete, muževi puste stomačić....ne znam, valjda više vremena provodiš kući uz TV, od dosade samo smiljaš šta da jedeš i eto viška kilograma..
Naravno, sve je individualno. Ja hoću da sam lepa sebi, pa drugima. Ne bojim se da će me muž ostaviti ako se zapustim, ali kada bi se to desilo, to samo znači da ja nisam osoba koju je on zavoleo. Ne mislim fizički.
Kada bih sebe dovela u takvu fazu, ili kada bi on to učinio, to ne bi bila ta osoba - ako sebi dozvoli takvo nešto. Udam se za divnog čovek i on se za par godina pretvori u prase, koje smrdi, podriguje, češa .aja , ulubi krevet kad legne pored mene pa se ja kotrljam celu noć ka njemu a on smrdi

...nema šansi, znam da nema šansi da se pretvori u tako nešto.
A to da li će za 5 godina da dobije 5 kg i 50 sedih, ili će oćelaviti ..da li ću ja posle porođaja imati 10 kg više ma kakve veze ima, osim ako tih 10 ne pretvorim u 20 iz čiste lenjosti i nemarnosti, a to nema šansi.