Čistoća ili opsesivnost...

kako sta pa oduzio joj se snoskicom,razmena dobara remember

Imao sam jednom takvu koja ocekivala sex svaki dan kao da je to njena neka duznost. Nije mi bilo zanimljivo i kad bila riba najbolja na svetu. Osecao sam se kao da nesto moram a ona da seksuje sa mnom posto isto kao mora to je njena uloga. Ne svidjaju mi se te uloge, zena treba to a muz ono. Mozda sam ja cudan ok ali nije mi u vezi zanimljivo bez opustenosti, ravnopravnosti i slobode izbora. Nije mi zanimljivo da se igramo muza i zene. Moja devojka ne mora ni da kuva ni da pere ni da seksuje iz obaveze, ne treba mi to. A ako neko postavlja stvari tako da je ispunjavanje te uloge njen jedini izbor onda mi nije ni zanimljiv niti me uzbudjuje. Plus ne treba mi neko da se brine o meni i me odrzava, nisam dete. Za mene idealna zena je ona koja zivi sa mnom isto kao sto bi zivela sama. Bukvalno. Ne treba nista da radi zbog mene.

Imao sam jednom takvu koja ocekivala sex svaki dan kao da je to njena neka duznost. Nije mi bilo zanimljivo i kad bila riba najbolja na svetu. Osecao sam se kao da nesto moram a ona da seksuje sa mnom posto isto kao mora to je njena uloga. Ne svidjaju mi se te uloge, zena treba to a muz ono. Mozda sam ja cudan ok ali nije mi u vezi zanimljivo bez opustenosti, ravnopravnosti i slobode izbora. Nije mi zanimljivo da se igramo muza i zene. Moja devojka ne mora ni da kuva ni da pere ni da seksuje iz obaveze, ne treba mi to. A ako neko postavlja stvari tako da je ispunjavanje te uloge njen jedini izbor onda mi nije ni zanimljiv niti me uzbudjuje. Plus ne treba mi neko da se brine o meni i me odrzava, nisam dete. Za mene idealna zena je ona koja zivi sa mnom isto kao sto bi zivela sama. Bukvalno. Ne treba nista da radi zbog mene.
E kod mene bi se seksao na dnevnom nivou i to bi ti bila jedina obaveza.

• Podržavam
Reactions: JJR
Kupi vibrator lakse je.

Pa lakse je kad dozivljavas muskarca kao sto naprica tu jedna da bi mu stirkala gace.

Ali kad ti je muz ljubavnik, najbolji drug, cimer, partner u svemu, otac vasoj deci ili clan porodice u stvari plus neko kome si zaista bliska i verujes mu i zaljubljeni ste obostrano i bas lepo - kako ces da ga zamenis malim plasticnim predmetom kome je svrha da par puta nedeljno ga gurnes sama sebi?

Zar je to uporedivo? Zar je vama muzjak potreban zbog kuronje samo? A sve sto ide uz kuronju zamara ili kosta napora?

ok bate sve al neke jednostavno nisu kapacitet i nemaju potencijal za nesto vise,iako se trude bolje ih ostaviti tu de jesu samo kres i setnja ko privezak

ok bate sve al neke jednostavno nisu kapacitet i nemaju potencijal za nesto vise,iako se trude bolje ih ostaviti tu de jesu samo kres i setnja ko privezak

U pravu si. Neke zene su samo za seks. Vise od toga ni one same ne ocekuju. Sebi dodeljuju takvu ulogu i treba im neko u stvari da ih trpa i da im odredjuje sta treba ili ne inace se pogube i ne znaju sta ce sa sobom. Tako dresirane. Ispunjavaju svoje uloge (to sto se od njih satro ocekuje) i tripuju to je to i bice im dobro. A da li im je stvarno dobro? Mozda. Ta sto stirka gace, verovatno mazohisticki uziva u tome. I misli da to je to za nju. Tako da sve ok. Zivi i pusti da zive. Sreca je uvek negde drugde i nekom drugom je lepse naravno.

Inspiraciju za ovu temu dobih posmatrajući majku kako riba mašinu za veš (koja među nama rečeno nije ni prljava) jer treba da dođe majstor.....da je popravi.....:dontunderstand:
Koliko ste opsesivni po pitanju čistoće vašeg životnog prostora...
Da li ribate, glancate, briskate i zagledate svaki kutak do besvesti ili ste u fazonu počnem da čistim kuću tek kad se od pršine ne vidi boja nameštaja?
Imate određeni dan u nedelji rezervisan samo za takvu vrstu posla?
Koliko se vaše mišljenje o nekoj osobi zasniva na čistoći i urednosti njenog ili njegovog živtnog prostora?

Moj komentarčić: često me iznenadi koliko pojedine žene umeju da budu nalickane i skockane a kada im dođeš u goste samo što aligator ne izmili ispod kauča i ujede vas za nogu...

Jao, gde me nađe. :mrgreen:
Nisam navikla da čistim, ribam.. Uvek je to neko radio umesto mene.
Kad sam se udala, isto.
Sad - mogu da gajim aždaje ili da mrdnem dupe.
Biram ovo drugo.
Ne, nije kao u apoteci. Obično je haos jer se malac igra sa svim igračkama i onim što ne treba pa razbaca. I šta sad, neka ga, nema ni 2 god.
Ali zavolela sam čišćenje.
Malopre oribah podove u dnevnoj i kuhinji. Sutra me to čeka u spavaćoj.
Kupatilo par dana nisam čistila, i to mora.
Mislim, shebano je ovde, posle par dana i prašina i paučina..
Svaki dan ponešto, do kraja nedelje se to prvo isprlja, pa u krug.
Ne volim da čistim "zato što će neko doći"
Doš'o, ne doš'o, ako mi se tog dana sedi, sedeću pa ću čistiti kad ode,
Tako nekako.
Sudoperu s vremena na vreme, ofkors, kupatilo pomenuh, ali frižider. :sad2:
Od skoro je ovaj veći samo naš i ja ne znam da ga očistim.
Mada ne dismr, ok je, ali skontaću se i oko toga.

Inspiraciju za ovu temu dobih posmatrajući majku kako riba mašinu za veš (koja među nama rečeno nije ni prljava) jer treba da dođe majstor.....da je popravi.....:dontunderstand:
Koliko ste opsesivni po pitanju čistoće vašeg životnog prostora...
Da li ribate, glancate, briskate i zagledate svaki kutak do besvesti ili ste u fazonu počnem da čistim kuću tek kad se od pršine ne vidi boja nameštaja?
Imate određeni dan u nedelji rezervisan samo za takvu vrstu posla?
Koliko se vaše mišljenje o nekoj osobi zasniva na čistoći i urednosti njenog ili njegovog živtnog prostora?

Moj komentarčić: često me iznenadi koliko pojedine žene umeju da budu nalickane i skockane a kada im dođeš u goste samo što aligator ne izmili ispod kauča i ujede vas za nogu...

Da li je istina da oni ****** opet hoce da nam uvale da placamo RTS?
Ghelyon.gif

Back