JA cu ti reci tajnu...
Mozda ces biti iznenadjen, ali osecam se pozvanom da te prosvetlim.
Ja NISAM naivno stvorenjce. Uopste ne znam otkud ti ta ideja. Ako sam neiskusna, ne znaci da sam glupa ili slepa, pa ne vidim iz kojih je razloga sa mnom u vezi. A ja ne verujem u bajke.
Mislis da bih ja dozvolila da me vara? E, pa, radije bih bila sama, nego da budem u vezi koja je takva.
Sa druge strane, i on i ja smo previse mladi da bismo razmisljali o vencanju.
Takodje, njemu se bas i ne dopada mnogo sto nam je 'takva situacija'. I on ne deli zene prema njihovom iskustvu u sexu, tako da ne smatra da su one koje u mojim godinama imaju 2-3 muskarca iza sebe gore od mene.
Naravno, svesna sam da moram biti i dobra u krevetu da bi on bio srecan sa mnom. Ali, o tom potom.
A nekoliko puta sam mu rekla da bih mu oprostila ako bi me prevario sada, kad nemamo sex. Razumela bih. Medjutim, u medjuvremenu smo nasli neke metode kojim se sex kompenzuje, tako da sad ne postoji ni TEORETSKA SANSA da me on prevari.
A on to NIKAD ne bi uradio - zato sto me VOLI, i zato sto nije takav tip - u nasoj vezi vlada POTPUNA iskrenost.
DA GA UVERIM U NEKE STVARI? Izvini, ali on nije som da ja moram da mu objasnjavam i da ga ubedjujem. Ne prisiljavam ga ja ni na sta. On je sam odlucio da ce me cekati. Razmislja on svojom glavom, i ima ODLICAN razlog zasto je sa mnom - zato sto sam ja izuzetna osoba. Bez lazne skromnosti.
A ti pukni od muke.