Cisti seks

• Začetnik teme Začetnik teme Leela
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
d1:
nisam imao a tesko da cu i imati vezu cisto zbog sexa... yebiga.. kada sam sa nekim meni treba full package u svakom pogledu... divine lovers illusion mozda ali tako je :?

...CIST...(yebiga)primer idealne "spojke"-VERTIKALNO-HORIZONTALAN...BASH.
p.s..."u svakom pogledu"...
:wink:
:idea:

..za varijantu i definitivno za vodljenje ljubavi, ili vam seks sa emocijama.....kao sto je neko na pocetku rekao......seks bez emocija je gubljenje vremena.!!!!!!!!!

Snezna_kraljica:
JA cu ti reci tajnu...
Mozda ces biti iznenadjen, ali osecam se pozvanom da te prosvetlim.
Ja NISAM naivno stvorenjce. Uopste ne znam otkud ti ta ideja. Ako sam neiskusna, ne znaci da sam glupa ili slepa, pa ne vidim iz kojih je razloga sa mnom u vezi. A ja ne verujem u bajke.
Mislis da bih ja dozvolila da me vara? E, pa, radije bih bila sama, nego da budem u vezi koja je takva.
Sa druge strane, i on i ja smo previse mladi da bismo razmisljali o vencanju.
Takodje, njemu se bas i ne dopada mnogo sto nam je 'takva situacija'. I on ne deli zene prema njihovom iskustvu u sexu, tako da ne smatra da su one koje u mojim godinama imaju 2-3 muskarca iza sebe gore od mene.
Naravno, svesna sam da moram biti i dobra u krevetu da bi on bio srecan sa mnom. Ali, o tom potom.
A nekoliko puta sam mu rekla da bih mu oprostila ako bi me prevario sada, kad nemamo sex. Razumela bih. Medjutim, u medjuvremenu smo nasli neke metode kojim se sex kompenzuje, tako da sad ne postoji ni TEORETSKA SANSA da me on prevari.
A on to NIKAD ne bi uradio - zato sto me VOLI, i zato sto nije takav tip - u nasoj vezi vlada POTPUNA iskrenost.
DA GA UVERIM U NEKE STVARI? Izvini, ali on nije som da ja moram da mu objasnjavam i da ga ubedjujem. Ne prisiljavam ga ja ni na sta. On je sam odlucio da ce me cekati. Razmislja on svojom glavom, i ima ODLICAN razlog zasto je sa mnom - zato sto sam ja izuzetna osoba. Bez lazne skromnosti.
A ti pukni od muke.
:twisted:

Svaka tebi cast na odlucnosti i volji.
Verujem da vasa veza funkcionise i da ste zadovoljni i da se volite. Samo postoji par stvari koje bi trebalo da obratite paznju.
Koliko ja kapiram, ljudi imaju dve polovine karaktera: jednu formiraju porodica, okolina, drustvo, licna iskustva.
I ti mozes biti savrseno zadovoljna sa ovim delom, jer si u vezi koja se savrseno slaze sa ovim.
Mozes (doduse ne moras, ali onda treba da razmislis sta se desava sa tobom, i sta nije u redu sa tvojim hormonima) imati problema sa onim sto nam je svima zajednicko: instinkt.
Ljudi imaju jaku tendenciju da preferiraju jedan od ova dva pogleda na zivot; tako na primer imamo ekstremne hriscane - koji pokusavaju da poreknu instinkt u sebi; i recimo sataniste - koji pokusavaju da dokazu da smo mi samo zivotinje.
Istina je, kao sto pogadjate, u sredini.
I ni jedan ekstrem, po meni nije dobar.
Elem, licno ti mozes biti zadovoljna vrlo (kao sto ocigledno jesi) jednom polovinom veze.
Ali to sto se vatate i ljubite satima moze biti vrlo frustrirajuce ako nije krunisano vodjenjem ljubavi (posto vi iovako ne bi imali sex, nego vodjenje ljubavi - svaka vam cast).
Ne znam kako to funkcionise kod zena organski (ja licno znam da te frustracije mogu biti vrlo vrlo jake), ali recimo muskarce posle odredjene kolicine frustracije pocne da boli donji deo stomaka i da im bude muka. Pitaj ga da li mu se to desavalo. Verovatno ni sam nije toga svestan, nisam ni ja bio, dok mi jedan drug nije spomenuo tu pojavu.
Razmisli. Lepo je sto se slazete, ali ako ste vec toliko intimni, to nije prijatno onda ni tebi ni njemu.

Anonymous:
Svaka tebi cast na odlucnosti i volji.
Verujem da vasa veza funkcionise i da ste zadovoljni i da se volite. Samo postoji par stvari koje bi trebalo da obratite paznju.
Koliko ja kapiram, ljudi imaju dve polovine karaktera: jednu formiraju porodica, okolina, drustvo, licna iskustva.
I ti mozes biti savrseno zadovoljna sa ovim delom, jer si u vezi koja se savrseno slaze sa ovim.
Mozes (doduse ne moras, ali onda treba da razmislis sta se desava sa tobom, i sta nije u redu sa tvojim hormonima) imati problema sa onim sto nam je svima zajednicko: instinkt.
Ljudi imaju jaku tendenciju da preferiraju jedan od ova dva pogleda na zivot; tako na primer imamo ekstremne hriscane - koji pokusavaju da poreknu instinkt u sebi; i recimo sataniste - koji pokusavaju da dokazu da smo mi samo zivotinje.
Istina je, kao sto pogadjate, u sredini.
I ni jedan ekstrem, po meni nije dobar.
Elem, licno ti mozes biti zadovoljna vrlo (kao sto ocigledno jesi) jednom polovinom veze.
Ali to sto se vatate i ljubite satima moze biti vrlo frustrirajuce ako nije krunisano vodjenjem ljubavi (posto vi iovako ne bi imali sex, nego vodjenje ljubavi - svaka vam cast).
Ne znam kako to funkcionise kod zena organski (ja licno znam da te frustracije mogu biti vrlo vrlo jake), ali recimo muskarce posle odredjene kolicine frustracije pocne da boli donji deo stomaka i da im bude muka. Pitaj ga da li mu se to desavalo. Verovatno ni sam nije toga svestan, nisam ni ja bio, dok mi jedan drug nije spomenuo tu pojavu.
Razmisli. Lepo je sto se slazete, ali ako ste vec toliko intimni, to nije prijatno onda ni tebi ni njemu.
Hvala na savetima!
Sto se tice fizickih frustracija… Da , znam da one kod muskaraca postoje, i njega sam pitala da li i njega to muci, i da li bi zeleo da malo smanjimo tempo – rekao mi je da nema on problema sa tim. Mada, nekoliko puta mu nije bilo bas svejedno…
A sto se tice identicne pojave kod zena – verovao ti ili ne – postoji. I ja sam se zacudila. I osetila jednom. Nazalost, nije bilo pravo vreme za te stvari, bili smo napolju. Steta, moglo je da bude tad, tad sam bila malo popila i bila sam opustenija nego inace.

Znam, i mene muci ta podvojenost licnosti… nagoni i ljudsko. Gde je granica? Zakljucujem – najbolje je biti pomalo i satanista…:) Salim se… Treba imati meru u svemu, nisam od osoba koje bi se mogle posvetiti asketskom nacinu zivota…
Mada…. Mislim da dominacija jedne od ove dve strane kod coveka zavisi od vaspitanja u ranom detinjstvu – koliko je detetu dozvoljavano slobode, toliko ce njega voditi instinkti – a ukoliko je dete zivelo u strogim uslovima, ponasalo se po utvrdjenim pravilima – kod njega ce dominirati ono sto je STECENO, a ne urodjeno.
Naravno, postoje deca-buntovnici koja idu u drugu krajnost, i cine sve obrnuto.
E, sad…. Kod mene sta je slucaj? Ne znam… imam ja diiiivne roditelje, PROBLEM SAM – JA SAMA! Ja sam sama sebi u glavu utuvila neke stvari jos kad sam imala 10-11 godina, i drzim ih se kao pijan plota.:)

No, ja sam normalna osoba, sa normalnim potrebama i hormonima:), tako da… samo je potrebno malo vremena da sebe prihvatim kao bice sa nagonima.

Back