Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kakav crni lotosov cvet,licni na neko cudoviste
citala sam o tom obicaju
al opet i dalje ne razumem gde stavi ovaj drugi deo(je l i drugi vide da je stopalo podeljeno na dva dela ovaj sa prstima i ovaj gde je ogromna peta il ja nesto sanjam

još u uzrastu jako malog deteta prsti im se savijaju da idu ispod stopala i tako uvijaju trakama a sve u cilju što manjeg stopala koje ih podseća na lotosov cvet .
Naravno da takva deca ne mogu normalno da hodaju (o trčanju da ne govorimo) i gedetalno takve žene nisu sposobne za normalan život ali im takva stoala garantuju dobru udaju
Bilo nekad još se pripoveda
MAda čitala sam da u nekim kineskim zabitima i dalje vlada takvo neljudsko ponašanje

da, citala sam o tome..
stopala bi se omotala cvrstim zavojima,
tako da ne bi mogla rasti i razvijati se normalno,
vec bi se umesto toga deformisala i ne bi narasla vise od 10 do 15 centimetara... ..
takva stopala su se smatrala izuzetno eroticno i zena koja nije imala takva stopala
bi se tesko udala..
naime normalna tj velika stopala su se smatrala jako ruznim..
samo..
jedno je o tome citati..a sasvim drugo tako nesto i videti..
a ovu grozotu sam tek sada prvi put videla..

Poslednja izmena:
Uuuuuhhhhhhhh..........kako je to grozno videti...ovo mi nije novo što reče,
neka od vas..slišala sam o tome..čitala takođe..ali meni je ovo sada izazvalno
neku čudnu mučninu u stomaku...zar je moguće da tako nešto još uvek postoji:think:

To je van svake pameti...tužno, strašno..kako god..meni jezivo izgleda:eek::(:(

e ovo se nosi u JApanu

i vrlo je udobno
očigledno
Nije tacno.
U Japanu se to ne nosi.

Evo nesto slicno sto je nosila Victoria Beckham u Nju Jorku 26. Septembra 2008. godine

Sto se tice udobnosti ne mogu o tome da kazem nista ali predpostavljam da je dizajner vodio o tome racuna. U stvari ne dizajner vec ekipa ljudi od nauke prije svega iz svijeta fizike. Ipak treba hodati na necem sto nema rasporedjen oslonac.
Dakle, nauka citava nauka je u pitanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back