Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Pa čekaj Cici nismo mi dragstor, nedelja je vece , sutra kad obigramo radnje po centru dobices info, ne budi nestrpljiva toliko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa čekaj Cici nismo mi dragstor, nedelja je vece , sutra kad obigramo radnje po centru dobices info, ne budi nestrpljiva toliko.
sigurno si zakolutala ocima ispred nekog para i pomislila na mene dok si birala sebi cipele 

zene ima li kod vas nesto na plutu ? stvarno mi treba ajde fotkajte pa mi kupite pracam pare na racun --ODMA ..ozbiljna sam ovde nema ni za leka, a ja ( stigose me godine ) nemogu vise da spartam na stiklama ......ovo mi nekako em visoko ( zgodnija sam tako
) em udobno
![]()

i taman su mi 
nisam do sada radila...a pojedini iz moje kuće naaaaavaaaliiiiliiii.......pa 
Devojke imam jedno pitanje jeste li imale neka ružna iskustva pri kupovini preno neta....nisam do sada radila...a pojedini iz moje kuće naaaaavaaaliiiiliiii.......pa
oće i oće....svašta nešto da kupimo.....mene iskreno malo strah od toga...ajde sad
mnogo sam skeptična oko toga.......dajte vaša iskustva....hvaaaalaaaaa![]()
) ali pretezno narucujem u US zonama zavisno od toga gde mi je muz trenutno ili dever ...narucivala sam i ovde ( mislim da su to bile neke maice i stigle su uredno, a carinu sam platila simbolicno ) ..........Ni jedne mi se ne dopadaju![]()
Pregledah ceo sajt i sve su mi bljak![]()
Secam se da tvoja zena ima slicne.
E kako je dobra ova boja nemam reci ....perfect![]()
Cije su ?
Pošto su?
Oćes da mi kupiš ???![]()

Te sa plutom su super, ali stoje samo devojkama sa jacim listom (sto se mene tice)A videla sam sad se setih i u Cveticu u Milenijumu , par bas dobrih sa plutom![]()

NE NE NE i NEDevojke imam jedno pitanje jeste li imale neka ružna iskustva pri kupovini preno neta....nisam do sada radila...a pojedini iz moje kuće naaaaavaaaliiiiliiii.......pa
oće i oće....svašta nešto da kupimo.....mene iskreno malo strah od toga...ajde sad
mnogo sam skeptična oko toga.......dajte vaša iskustva....hvaaaalaaaaa![]()

zene ima li kod vas nesto na plutu ? stvarno mi treba ajde fotkajte pa mi kupite pracam pare na racun --ODMA ..ozbiljna sam ovde nema ni za leka, a ja ( stigose me godine ) nemogu vise da spartam na stiklama ......ovo mi nekako em visoko ( zgodnija sam tako
) em udobno
![]()

ja cu stvarno da poludim s cipelama
otkad znam za sebe mene cipele zuljaju i stezu,vecito imam ranice,pa kad mi npr cipele naprave na peti ja sutra moram da obujem one koje mi prave na prstima,da zaraste s jedne strane(seces usi krpis doope varijanta)
a kupovala sam svuda redom,i jeftine i skupe,brdo cipela poklonila nenosene jer nije bilo izdrzljivo
sad gledam sta bih kupila za prolece ali me muka hvata
je l ima jos neko s mojim problemom,i kako ste to resile![]()