Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da znas da mi se sad desi da kad vidim nesto sto mi se uopšte ne dopada pomislim dal bi se to tebi dopalo i u nekih 98% sam sigurna da bi .

Negde sam videla tu plutu al da me ubijes ne znam gde .
I nisam snjutrala po radnjama predugo pa nemam pojma gde sta ima.

Jao idem da ti slikam nesto pa svrati na moju temu o adaptaciji da vidis. :)

Devojke imam jedno pitanje jeste li imale neka ružna iskustva pri kupovini preno neta....:think:nisam do sada radila...a pojedini iz moje kuće naaaaavaaaliiiiliiii.......pa
oće i oće....svašta nešto da kupimo.....mene iskreno malo strah od toga...ajde sad
mnogo sam skeptična oko toga.......dajte vaša iskustva....hvaaaalaaaaa:cmok:

Devojke imam jedno pitanje jeste li imale neka ružna iskustva pri kupovini preno neta....:think:nisam do sada radila...a pojedini iz moje kuće naaaaavaaaliiiiliiii.......pa
oće i oće....svašta nešto da kupimo.....mene iskreno malo strah od toga...ajde sad

Meni je dosad stiglo sve sto sam narucila( osim jednog puta kad mi je muz bacio estee lauder idealist serum pre nego sto ga je doneo , kaze stiglo je ali ga nema , znaci bacio sam ga s kutijama :lol: ) ali pretezno narucujem u US zonama zavisno od toga gde mi je muz trenutno ili dever ...narucivala sam i ovde ( mislim da su to bile neke maice i stigle su uredno, a carinu sam platila simbolicno ) ..........

i da i knjige sam narucivala i stizale su uvek

Ni jedne mi se ne dopadaju :roll:
Pregledah ceo sajt i sve su mi bljak :confused:

13684-1.jpg

da li ti se dopadaju ovakve ili neke slicne?

meni se najvise dopada izbor u Piramidi na NBgd-u, tek nameravam
da napravim uzi izbor jer sam prosle nedelje samo imformativno razgledala....

A videla sam sad se setih i u Cveticu u Milenijumu , par bas dobrih sa plutom ;)
Te sa plutom su super, ali stoje samo devojkama sa jacim listom (sto se mene tice)
Sreca pa upadam u te gabaritnijie :lol:
NE NE NE i NE
Nije frka dal' ce da ti stigne -hoce.
Problem je u carini. U zavisnosti odakle i koju postu koriste, nasa carina (u odredjenim slucajevima) ima pravo odokativno da ti lupi porez. To znaci da ako narucis 2para cipela za 100tinjak eur i platis postarinu oko 30ak, onda u zavisnosti (sto je skuplja postarina direktna proporcija je njihov proracun) od dobre volje oni mogu da kazu 3 ili 100 eur.
To se verovala ili ne odnosi i na poklon koji takodje moze da se carini.
Tako da ne ako ti je zivot mio. Znaces da su tu, daces koliko god ti kazu... a neces znati kolika je taxa.

Pazi zakone recimo:
Slali su mi nesto kao POKLON, dakle placeno je sve, stiglo je i uredno je taxa za taj raritet bila skuplja nego artikl. Nista, vracen je nazad uz ponovnu molbu da mi ga posalju. Poslat je kao uzorak vazduha zatvoren u ...tom necemu i to je naravno prihvaceno kao o.k.
Mis'im :roll: Zakon kaze da vazduh ne mogu da carine :dash:

Ono sto toplo preporucujem jeste da narucis sta ti dusa iste i posaljes na EU adresu ili USA respectively, a ondaK da ti to neko lepo donese. Postarina je znacajno jeftinija, carine nema, a ti se radujes kad ce da dodju :-)

Ili naruci da ode opet nekom u EU, a taj neka ti posalje najjeftiniji paket (dal' voz il' brod) posto ovi degeni ondaK ne mogu da ga carine kao da je poslat avionom.

Ako nemas nikoga u EU a ides na more, naruci na hotel/smestaj gde ces biti.

Ja cu silno nesto da putujem do kraja juna, ako mi se poklopi destinacija sa tvojom zeljenom, mozda mogu da ti ih donesem ili sredim da dodju? :cmok2:

zene ima li kod vas nesto na plutu ? stvarno mi treba ajde fotkajte pa mi kupite pracam pare na racun --ODMA ..:lol: ozbiljna sam ovde nema ni za leka, a ja ( stigose me godine ) nemogu vise da spartam na stiklama ......ovo mi nekako em visoko ( zgodnija sam tako :lol: ) em udobno :)

E ja sam pre par dana videla i konstatovala da su cak i slatke (a inace ja ne volim na plutu)...Al ubi me ne mogu da se setim gde sam videla. Poglrdacu kasnije kad krenem s posla pa cu te onavestiti...ako ih nisi vec kupila:)

ja cu stvarno da poludim s cipelama
otkad znam za sebe mene cipele zuljaju i stezu,vecito imam ranice,pa kad mi npr cipele naprave na peti ja sutra moram da obujem one koje mi prave na prstima,da zaraste s jedne strane(seces usi krpis doope varijanta)
a kupovala sam svuda redom,i jeftine i skupe,brdo cipela poklonila nenosene jer nije bilo izdrzljivo
sad gledam sta bih kupila za prolece ali me muka hvata
je l ima jos neko s mojim problemom,i kako ste to resile:(

ja cu stvarno da poludim s cipelama
otkad znam za sebe mene cipele zuljaju i stezu,vecito imam ranice,pa kad mi npr cipele naprave na peti ja sutra moram da obujem one koje mi prave na prstima,da zaraste s jedne strane(seces usi krpis doope varijanta)
a kupovala sam svuda redom,i jeftine i skupe,brdo cipela poklonila nenosene jer nije bilo izdrzljivo
sad gledam sta bih kupila za prolece ali me muka hvata
je l ima jos neko s mojim problemom,i kako ste to resile:(

Ja imam sličan problem svakog proleća kada iz čizama treba ući u cipele:evil:

Te muke razumeju samo oni koji ih preživljavaju, mene je jedna starija gospođa posavetovala, da svake nove cipele dobro natopim mlekom iznutra naravno i obujem
ih po kući, onda noga nađe svoje mesto jer koža odmekne i formira se prema obliku
stopala. Za svaki slučaj ja i pored toga par dana nalepim hanzaplast na mesto gde bi
mogla da dobijem žuljeve...tako da sam od tad spašena.
Pokušaj videćeš koliko je lakše, i nema bolova:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back