Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O kako sam ja danas zelela da kupim cipele al los ulov. U ovom mom kraju nikad nije bilo dobrih cipela.
I muz je sabotirao moj eventualni odlazak u DC il onaj novi Tc na Uscu , umesto toga pare sam dala stolarima za kuhinju i sad tuzna sedim i suze ronim :sad2:

Ko bre spava :evil: ???

O kako sam ja danas zelela da kupim cipele al los ulov. U ovom mom kraju nikad nije bilo dobrih cipela.
I muz je sabotirao moj eventualni odlazak u DC il onaj novi Tc na Uscu , umesto toga pare sam dala stolarima za kuhinju i sad tuzna sedim i suze ronim :sad2:

Jel vidiš ti da sam ja skroz ispala iz štosa....sve pozaboravljala...ko je kad budan,
i koga u ovo doba mogu naći....:heart:

A ko ti kriv što si čekala na muža...što lepo ne ode sama...i sad bi nam cvrkutala,
ovde, i sličicu okačila...da vidimo na šta si to opet trošila parice....:D

Nisi me ni pitao :evil:

Nisam. Moja greska. Znam da bi ti sigurno pristala a ni ja nebih oklijevao ni casa.
Evo jedan mali pokloncic koji ce ti se svidjeti sasvim sigurno

01.jpg

Jao moram da vam pricam ovo pa odo da spavam.
Imam neke cipele koje smo Linda i ja interno ( jer imamo iste ) nazvale Hebačke.
Ne pitajte me što ne secam se vise.

I sad kad smo se selili preslazem ja cipele , dok ne napravim cipelarnik da bar znam gde mi je sta i snimim na kutiji napisano "Hebačke" i počnem ko kreten da se smejem svom biseru. Dodje mm pita sta mi je kad se smejem ko luda dok preslazem cipele i ja mu pokazem kutiju i kazem da se smejem sama sebi.

Kaze on " Da si videla facu mog caleta kad je pakovao tvoje cipele ( jer su mi oni pakovali cipeleja sam bila mrtva bolesna ) pa video to na kutiji.Pa se sve mrsti cita nije bas siguran jel dobro vidi pa kad je shvatio da stvarno to pise pogleda u mene ovako :eek: "

Kaze muz - živ ga blam pojeo. :mrgreen:

Ne znam da li se sjecas, prosle godine sam ti pokazao veoma slican par (crna boja) koji je u trendu i ove sezone. Znaci, otvoreni prsti sa klasicnom potpeticom mini platformom i tom masnom ili ukrasnim detaljom. To je klasika. Ako ih obuces kroz dvadeset godina recices da su stvarmo dobre i da su "moderne". Ovo moderne citaj kao svevremenske.
Eh, jos nesto... ta boja bijele kafe je jako moderna.

Ne znam da li se sjecas, prosle godine sam ti pokazao veoma slican par (crna boja) koji je u trendu i ove sezone. Znaci, otvoreni prsti sa klasicnom potpeticom mini platformom i tom masnom ili ukrasnim detaljom. To je klasika. Ako ih obuces kroz dvadeset godina recices da su stvarmo dobre i da su "moderne". Ovo moderne citaj kao svevremenske.
Eh, jos nesto... ta boja bijele kafe je jako moderna.

Secam se da tvoja zena ima slicne.
E kako je dobra ova boja nemam reci ....perfect :worth:
Cije su ?

Pošto su?
Oćes da mi kupiš ??? :per:

Odoh...ne mogu više da gledam na oči....:(

Mirka imaš domaći zadatak...da mi nađeš nekolik finih laganih sandala, na
netu....pritom da nisu skupe....i tako to...znaš ti već šta bi ja...eto nekako sam
sigurna da ćeš pogoditi moje želje:heart:

I šalji link da vidim može li se to naručiti....:think:

:cmok::cmok:............:bye:

negde sam procitala..
patila sam stalno za cipelama...novim modelima, bojama, detaljima na stikli...gledala u izlozima novu kolekciju...zasto ja nemam vise novca da castim sebe ovim prelepim sandalicama?

a onda sam ugledala devojcicu bez stopala...ona nikada nece obuti nijednu cipelu

nesto na ovu foru, mnogo sam se potresla tada iako nikad nisam ludela za cipelama, u smislu 'tipicno zensko' i onda mi cesto budu preterano smesni postovi koje procitam ovde
stvarno, koliko smo nekada opsednute nevaznim stvarima

To vazi za sve ne samo za cipele.
Smesno je oko cega se nerviramo, za cim patimo, koliko propustamo dok zudimo za drugim stvarima....al valjda je to zivot .

I ja ne znam nikog ko odistinski ume da uziva u trenutku, detalju, zivotu bez da juri za onim sto nema.

zene ima li kod vas nesto na plutu ? stvarno mi treba ajde fotkajte pa mi kupite pracam pare na racun --ODMA ..:lol: ozbiljna sam ovde nema ni za leka, a ja ( stigose me godine ) nemogu vise da spartam na stiklama ......ovo mi nekako em visoko ( zgodnija sam tako :lol: ) em udobno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back