Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na mom nišanu:

nike-teams-up-with-liberty-for-spring-2011.jpg

Bacila sam oko na ove, našla sam ih i sad štedim da ih kupim, jer ja ih prosto MORAM imati :)))

thing.28077305.l.jpg
Ove cipe koštaju oko 750 evra, ako me sećanje dobro služi... videla ih u Rimu, prošle godine... i jesu lepe, ali nisam bila zapanjena... ;) a kamoli 750 puta zapanjena... :lol:
Lepše su na slici...

Mene zanima kakav bi mi utisak ostavile drugi put... i kakva je cena posle toliko vremena... ;)
Videla sam ih juče u Bati.
Da, ima kopija u Bati... ali nije ova boja... a ni model nije baš... :confused:
Te Batine nisu ni prineti ovim Miu Miu nemojte da se zanosite.
Izgledaju odvratno, plasticno, lak je zbrckan i model je tuzan.

Štikla je različita, boja je nekako bzvz... izgledaju baš kao i ono što jesu... loša kopija...;)

Slažem se da je kopija razočaravajuća, ali sjajno idu uz džins, moje sakoe, etc. Ne sećam se cene iz Bate, ali na onom sniženju od 70% (optimista sam da će ostati moj broj :lol:), verujem da će biti okej za taj (ne)kvalitet. :)

Slažem se da je kopija razočaravajuća, ali sjajno idu uz džins, moje sakoe, etc. Ne sećam se cene iz Bate, ali na onom sniženju od 70% (optimista sam da će ostati moj broj :lol:), verujem da će biti okej za taj (ne)kvalitet. :)

A kad je sniženje u Bati?
Nešto ove godine kod mene u Bati nema ništa posebno.
Tražila sam salonke neke, ali ništa mi se ne sviđa naročito.
Ima jednih slatkih sandala sivih, kombinacija prevrnuta i glatke kože.
Ali ove sandale iz Urban shopa mi se baš sviđaju.
thumb.php

Lepa koža.
http://www.urbanshop.co.rs/prodavnica/ShopProd/salima-green-1706/ShopCat/miz-mooz-7

Devojke, pozdrav :) Otkad ja vas pratim i gledam slike, a nikako da se javim. :mrgreen:
Kupila sam nedavno ove preko ebay :super:

Sledece na listi za kupovinu su mi miumiu; kopija naravno, nemam ja toliko novaca za prave pravcate :mrgreen: )
I to bas ove, jako mi se svidjaju i mislim da ce super ici na farmerice.

@Mala Megi, na kojoj stranici si pronasla ove cipele od A.Mqueen pokusavam guglati ali ne vidim ove. Prejake su.

Poslednja izmena:
Joooj devojke,zene...kako mozete izmedju patika i stikli izabrati patike O.o nismo mi fudbalerKE xD...stikle - za svaki dan,za svaku priliku i stikle za izlaske...kad lepo podelis,mozes ih nositi svaki dan...naravno neki put napravis pauzu,obujes one na tzv.ortopedsku stiklu,i one su jako lepe,i udobne,a opet si visa za 10 cm :D Patike,ja licno,nosim samo kad idem u teretanu,na trcanje...i eventoalno ako je u pitanju neki izlet,tipa da mora da se pesaci itd...inace ne razumem kako mozete izacu uvece u patikama,ili ici na kafu u patikama...iskoristite to sto nam je Bog da dao da mozemo imati 15184849 lepsu obucu od muskaraca,i nosite je svaki dan!A ne kad dodjete u 50 i vasa cerka krene obuvati visoke stikle,a ti pomislis - Eh Boze,sto ja ovo nisam nosila...a tad je vec kasno,i 8-9 cm je maximum koji mozes nositi! :) Uskoro cu slikati vise para cipela koje imam,pa cu ih objaviti ovde...da vidim vasa misljenja ^_- :D

Videla sam na nekom blogu jos jednu kopiju tih Miu Miu. Ali mnogo bolju, ako iskopam napisacu iz koje radnje.

Ja se vise ne lozim nesto na stikle, pogotovu te bas visoke...Izgleda da sam omatorila, sad gledam da mi bude udobnije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back