Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bila je i na banovom brdu; trzni centar onaj...city ili kako se vec zove
odlicna radnja s njihovim ciplema
i stalno su imali poneki par na snizenju; tipa ostao samo jedan broj...
ja tako prosle godine uzela jedne za 1800
u drugim radnjama bile oko 5000 :zper:

...e, hvala ti pogledaću to mi je usput, mogu često da svratim, možda
i naletim nekad na nešto tako kad je baš sniženo...

ma da, to su stvari za koje vredi čekati rasprodaju i juriti sniženje, jer vrede
ja kikers obuću npr nosim po deset godina, ali bukvalno kao i dr martn,sačekam sniženje kupim i od sledeće sezone ne izlazim iz njih
mada zeza me broj, 38, on uvek prvi nestane

...e, hvala ti pogledaću to mi je usput, mogu često da svratim, možda
i naletim nekad na nešto tako kad je baš sniženo...

pa to
negdje garant ima i outlet, al neam pojma gdje
i ona radnja u uscu s neizgovorljivljim imenom...stiefelkoenig..tako nesto...
ponekad ima super stvari na snizenju
moja keva uzela odlicne esprit mokasine kod njih
za smijesne pare, prosle godine...
isto vazi i za onu malu radnju s cipelama na prvom spratu, kraj big beng electronicsa;
zimus sam cizme ukebala za 4000, otprilike
i sacekala snizenja pa ih uzela za 2000 :zper:

E jes, ima u City hall-u, radnja se zove Thema, prva desno :)

pa to
negdje garant ima i outlet, al neam pojma gdje
i ona radnja u uscu s neizgovorljivljim imenom...stiefelkoenig..tako nesto...
ponekad ima super stvari na snizenju
moja keva uzela odlicne esprit mokasine kod njih
za smijesne pare, prosle godine...
isto vazi i za onu malu radnju s cipelama na prvom spratu, kraj big beng electronicsa;
zimus sam cizme ukebala za 4000, otprilike
i sacekala snizenja pa ih uzela za 2000 :zper:

...hvala devojke...:zag::zag:

i ako volis koznu, klasicniju cipelu
uvijek se isplati zagviriti u alpinu u merkatoru...
polica iza pulta...tamo su snizeni modeli
ponekad naleti nesto bas fino...:zper:

...valjda svako voli dobru kožnu cipelu....ne bi se ni setila te radnje u Merkatoru...:think:

bas nesto razmisljam
pa ja jedino radnje s cipelama znam...:eek:

...dobro nam reče, da znamo koga da pitamo:lol:

ma ne bre nisam citala sta pisete , ja sam ih kupila i molim, cekace neko veselje a mora i da ih nekom pokazem :lol: .... a cipele , ja to skoro i da nemam iz papuce upadam u cizme ..sandale su rezervisane samo za svadbe :mrgreen:

ma ne bre nisam citala sta pisete , ja sam ih kupila i molim, cekace neko veselje a mora i da ih nekom pokazem :lol: .... a cipele , ja to skoro i da nemam iz papuce upadam u cizme ..sandale su rezervisane samo za svadbe :mrgreen:

...a, izgleda da ćemo i mi tako, direkt u čizme..al' eto neke se nadaju da će
malo i cipelice da nose...;)

...pa jes, papuče su zakon, samo kad se naleti na dobre, ja neki dan neku ženu
u busu ispitivala gde je kupila papuče...prosto vidiš kako lepo leži noga u njima,
al' nije ovde kod nas kupila:mrgreen:

...a, izgleda da ćemo i mi tako, direkt u čizme..al' eto neke se nadaju da će
malo i cipelice da nose...;)

...pa jes, papuče su zakon, samo kad se naleti na dobre, ja neki dan neku ženu
u busu ispitivala gde je kupila papuče...prosto vidiš kako lepo leži noga u njima,
al' nije ovde kod nas kupila:mrgreen:

ajd bre ja ono sto kupim maltene na tezgi nabolje iznosim ...bash nema veze cije su i odakle su

Fenomenalne Miu Miu. :heart:

25kosv9.jpg

24plbfm.jpg

Jos jedne Miu Miu lepotice iz stare kolekcije.

4g4xz.jpg

2ch1g6p.jpg

ine681.jpg

dzyq89.jpg

http://www.thecherryblossomgirl.com/

Ja juče bila u Ušću, kao i tara, jurim neke elegantne jesenje cipelice za svaki dan. Ništa nisam našla, mada nisam se ni nadala, još je rano.
Elem, bila i u Bati.
Njima je kao stiglo nekoliko modela iz nove kolekcije, znači, ono je šamar za inteligenciju.
Ti modeli su u najboljem maniru Obuće Beograd i Borova sa početka osamdesetih, uvredljivo gruba i ružna cipela od one izbledele crne kože koja i nova novcijata izgleda izakano. A sve po ceni 7500, 8500, 9000...:eek: Pritom, izloženi primerci komplet "upljuvani" od lepka i spolja i unutra, ukrivo zalepljena ona kožna podloška unutra na đonu, debela i kvrgava, nema šanse da ne žulja na tabanu...Ono ne bih obula džabe da ih daju, pa očuvanije izgledaju moje cipele stare 5 godina! A cene čist bezobrazluk. Za te pare ću da kupim Via Spigu ili Naturalizer, i da dodam nije mi žao, a da znam da sam uložila u kvalitet, a ne da me jedna kvazi firma budalom.

Ja juče bila u Ušću, kao i tara, jurim neke elegantne jesenje cipelice za svaki dan. Ništa nisam našla, mada nisam se ni nadala, još je rano.
Elem, bila i u Bati.
Njima je kao stiglo nekoliko modela iz nove kolekcije, znači, ono je šamar za inteligenciju.
Ti modeli su u najboljem maniru Obuće Beograd i Borova sa početka osamdesetih, uvredljivo gruba i ružna cipela od one izbledele crne kože koja i nova novcijata izgleda izakano. A sve po ceni 7500, 8500, 9000...:eek: Pritom, izloženi primerci komplet "upljuvani" od lepka i spolja i unutra, ukrivo zalepljena ona kožna podloška unutra na đonu, debela i kvrgava, nema šanse da ne žulja na tabanu...Ono ne bih obula džabe da ih daju, pa očuvanije izgledaju moje cipele stare 5 godina! A cene čist bezobrazluk. Za te pare ću da kupim Via Spigu ili Naturalizer, i da dodam nije mi žao, a da znam da sam uložila u kvalitet, a ne da me jedna kvazi firma budalom.

Meni trebaju za posao cipele i hocu da poludim. Ne mogu da kupim lepu a poslovnu cipelu, sve su mi nekako one sa malom stiklim tetkaste, a ove od 10cm i 12cm i ne gledam jer takvih imam brdo, to mi nije za posao :besna:

Meni treba crna cipela za pos'o ,kao salonka al da nije za babe.
Da moze na farmerke i na suknju.
Al nemam vremena da trazim.
Kakva je situacija na terenu , zna li neko ???

E Mirka, ja sam se nameračila na ove i kupiću ih čim mi u životu bude zatrebala cipela na štiklu.... Mis'im ja čekam taj trenutak! :lol:
Ne znam hoće li ti se svideti pošto je malo sportskija, al meni su vrh, i lepe i udobne :heart:
http://www.officeshoes.rs/model/cipele/rocket-dog/1153

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back