Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
img-thing
img-thing

img-thing
img-thing

evo me, hvala ceci : )
sada gledam ovaj kikers sajt i kod nas naravno vipe od pola modela nema
nego sada zaključujem da mi se svdija i neka marka miz mooz, ima slatkih cipelica

e, da, pokušvama da nadjem jesenje cipele, bitno je da bude ravna ili manja štikla, ali onako lepa, jednostvana ali ne bezlična i da ide uz mene, eto : D
za sada su mi ove favorit
http://www.infinityshoes.com/Miz-Mooz-Womens-Trimble-Pump-Shoe-275.html

mooolim vas za predloge neke jer godinama imam problem da nadjem cipele

ijaoo pil mnogo su dobre!
jeste da nije ono što tražim ali kada bih kupovala nešto što što ima tanku štiklu to bi bile ove!
ili ako bih, što reče linda na nekoj temi, radila talav posao da podrazumeva sedenje u kancelariji ove bi bile moj izbor, al izistinski

tek sada(tj dana, pošto sam počela da gledam) provaljujmem da postoje i cipele na štiklu (kakvu god) koje nisu skroz ozbiljne i to mi se svdija baš

njih mozes naci na Bulevaru, onaj dio preklo puta tasmajdana
kompletna obuca im je veoma skupa, ali krajem sezone imaju popuste kojima prepolove cijene
ja sam prosle godine kupila njihove cizme za 8000 a bile su 18000... sto je zaista mnogo novca... ali cizme, ja nikada nisam obula nesto bolje, kvalitetnije i udobnije
sjajno radjena obuca

njih mozes naci na Bulevaru, onaj dio preklo puta tasmajdana
kompletna obuca im je veoma skupa, ali krajem sezone imaju popuste kojima prepolove cijene
ja sam prosle godine kupila njihove cizme za 8000 a bile su 18000... sto je zaista mnogo novca... ali cizme, ja nikada nisam obula nesto bolje, kvalitetnije i udobnije
sjajno radjena obuca

slazem se...
nego, vrijedi zaviriti i po trznim centrima u radnje koje drze njihovu obucu
ponekad bude snizenja
pa istu stvar kupis za manje para... : )

air step se zove marka, u knezu je baš njihova radnja a na zelenjaku neka radnja koja drži i tu marku
ja sasm se zaljubila, al izistinski, to su cipele kao stvorene za mene

...mene je zainteresovalo zato što si rekla da su udobne jako, naravno da za te
pare ne mogu da kupim, ali pitam da znam, pa možda kad prođe sezona cipela
bude neki par jeftiniji...jako je važno da je obuća udobna, onda može dugo da se
nosi....

bila je i na banovom brdu; trzni centar onaj...city ili kako se vec zove
odlicna radnja s njihovim ciplema
i stalno su imali poneki par na snizenju; tipa ostao samo jedan broj...
ja tako prosle godine uzela jedne za 1800
u drugim radnjama bile oko 5000 :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back