Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas razgledala cipelice, ali ništa mi se nije baš dopalo... svemu sam našla neku manu...
A ove postavljane bih rado posedovala... i nosila... samo da imam gde...:(

Žao mi bre, imam cipela i cipela u ormaru, baš onako elegantnih, na štiklu, ali nemam gde da ih nosim... i onda pomislim, tako stoje u ormaru, izađu iz mode, a ja ih keširala žestoko...:neutral:

A nešto mi bzvz da ih obujem na posao, ne znam zašto...:confused:

Uh... kupih juce Reebok patike iz kolekcije NY.

Cijena je jako, jako niska. Nevjerovatnih 27 Eura na snizenju ! ! !

ps
za Vas zene i djevojke ...
u buticima koji godinama prodaju kvalitetnu obucu po visokim cijenama, mogu se naci sandale po nevjerovatnoj cijeni od 40-ak eura!!! Naravno radi se o novim kolekcijama. Nema lazi - nema prevare.

E obozavam kad dodje cizmica pa nam boludje pola teksta ko da smo retardirane i sad on mora da nam naglasi sta je sustinski vazno inace mi same ne bi verovatno nikad al nikad to shvatile ...

Cek da vidim dal ce da se promeni nesto ako upotrebim isti sistem samo kontra ....
Cizmicu - ne moras da nam boldujes bitne stvari, znamo mi sta je sustina i bez da nam ti kazes!

Cipele ne dajem nikom da ih proba a ne da ih jos i nosi.
Nego, broj 46 bi bio sigurno malen za tvoju nozurdu.

ps
Jeste da nosim Reekok Classic vec dvadesetak godina ali ove nove su fenomenalne.

Pa ja ne znam sta je ovo ....potpuno nerealna stvar se desava sa baletankama ....ono sto vrede nesto nisu ispod 5000 a ono sto je manje mi se ne svidja.

A nikad nisam platila baletanku 50 evra i necu ni sad, iz principa.

A taj mubb ...sto su se oni promangupirali, nisam dugo isla al kad god pogledam izlog cene su :eek:
Al nacu cu ja baletanke ne zvala se Mirka Šizika .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back