Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hvala:
boja nije bas realna na slici
kostaju 8990 din, to je oko 95 evra

Moguce da je kod nas u Crnoj Gori nesto jeftinije.

Joj... ne smijem da ti kazem da sam joj kupio 3 para odnosno 4 para cizama.
Jedne su odnosno 2 para su preko koljena a dva su "normalma". Ona kaze da te preko koljena nebi nosila na ulici - nema sanse. Jedne od ta dva para su sa tom skrivenom platformom, crne boje. Slicne tvojim novim. Peta je 13 Cm. Ove druge preko koljena su... uh... 15 Cm peta sa platformom od 4-5. Cijena i jednim i drugim je bila 89,90 eura.
Te koje su slicne tvojima su crne sa trakicom i masnom pozadi. Visina je negdje do polovine lista i one su kostale koliko se sjecam 79.90 eura. Sledeci par mnogo podsjeca na sandale. Znaci, prilicno otvoren taj frontalni dio sa ukrstenim fleksibilnim kaiscicima po dijagonali

Moguce da je kod nas u Crnoj Gori nesto jeftinije.

Joj... ne smijem da ti kazem da sam joj kupio 3 para odnosno 4 para cizama.
Jedne su odnosno 2 para su preko koljena a dva su "normalma". Ona kaze da te preko koljena nebi nosila na ulici - nema sanse. Jedne od ta dva para su sa tom skrivenom platformom, crne boje. Slicne tvojim novim. Peta je 13 Cm. Ove druge preko koljena su... uh... 15 Cm peta sa platformom od 4-5. Cijena i jednim i drugim je bila 89,90 eura.
Te koje su slicne tvojima su crne sa trakicom i masnom pozadi. Visina je negdje do polovine lista i one su kostale koliko se sjecam 79.90 eura. Sledeci par mnogo podsjeca na sandale. Znaci, prilicno otvoren taj frontalni dio sa ukrstenim fleksibilnim kaiscicima po dijagonali

te crne sa trakicom i masnicom su ovde 7990 din
ove moje sam videla u izlogu u prolazu, iz kola, stala, usla, probala i kupila
mislila sam da ce biti nestabilne, a bas su udobne i stopalo odlicno naleze

te crne sa trakicom i masnicom su ovde 7990 din
ove moje sam videla u izlogu u prolazu, iz kola, stala, usla, probala i kupila
mislila sam da ce biti nestabilne, a bas su udobne i stopalo odlicno naleze

Isti je komentar i moje supruge. Znaci vrlo stabilna peta.
Kaze da su jako tople jer su postavljene sa njeznim materijalom. Juce su joj se noge oznojile bar tako kaze.
Samo sto ja dobijam strasne kritike zbog kupovine... mislim... sto sam ja sad kriv sto joj uzmem nesto sto je meni, mom oku lijepo. ;)

Hm...kasnimo malo
Christian-Louboutin-Babel-Plaform-Knee-Boot.jpg

Cini mi se da su ove "savrsenije" ;)
Obzirom da je model od prosle godine sada kosta samo $448.50. Eh da... taj Labuten

Izgleda da je Laoboutin totalno poludio (ili udarila kriza) obzirom da su kostale $1.250.00, pa ih je spustio na "samo $448.50" i sada na nevjerovatnih $ 260.00 Evo :arrow: L I N K

Da ne bude zabune sve modele je dramaticno pojeftinio, tako da se sada Louboutin-ovi modeli mogu cijenom mjeriti sa bofl robom u nasim prodavnicama ili nas bofl uporedjivati sa Louboutin-om. kako se kome svidja.
Ej, pa ako hoces nesto 'kvalitetnije", mislim na neku od kopija, u nasim prodavnicama moras da platis od 130 pa recimo do 200 eura i vise.

Izgleda da je Laoboutin totalno poludio (ili udarila kriza) obzirom da su kostale $1.250.00, pa ih je spustio na "samo $448.50" i sada na nevjerovatnih $ 260.00 Evo :arrow: L I N K

Da ne bude zabune sve modele je dramaticno pojeftinio, tako da se sada Louboutin-ovi modeli mogu cijenom mjeriti sa bofl robom u nasim prodavnicama ili nas bofl uporedjivati sa Louboutin-om. kako se kome svidja.
Ej, pa ako hoces nesto 'kvalitetnije", mislim na neku od kopija, u nasim prodavnicama moras da platis od 130 pa recimo do 200 eura i vise.

...Ne postoji ponuda originalne Louboutin obuce po ovako niskim cenama - dakle radi se o falsifikatima...Ovo je jedini, zvanican Christian Louboutin web site:

http://www.christianlouboutin.com/#/intro

...Sigurna online kupovina koja stiti potrosaca i garantuje autenticnost prodate robe uz adekvatnu regulativu kada je povracaj novca u pitanju, ovog (i ostalih designer i premium designer brand-ova), moze se obaviti i preko web lokacija Bluefly, Neiman Marcus, Saks, Net-A-Porter i Barneys...

...Sto se konkretnog site-a tice, radi se o domenu registrovanom u Kini:

We have review this site christianlouboutincom on 05Juen2009
This store base in China, Just set up on March 2009

(1) Store Location: Domain host on HOSTMONSTER

(2)Register Information: Domain Registration

Domain Name: CHRISTIANLOUBOUTINCOM
Registrar: HICHINA ZHICHENG TECHNOLOGY LTD.
Whois Server: grs.hichina

Name Server: NS1.HOSTMONSTER
Name Server: NS2.HOSTMONSTER
Status: clientHold
Updated Date: 04-jun-2009
Creation Date: 06-mar-2009
Expiration Date: 06-mar-2010

Registrant Address ………….. beijinghaidian
Registrant City …………….. beijing
Registrant Province/State ……. beijing
Registrant Postal Code ………. 100085
Registrant Country Code ……… CN
Registrant Phone Number ……… +86.01080606826 -
Registrant Fax ……………… +86.01080606826 -
Registrant Email …………….

(3)Customer Service: eMail,
We have contact with email, around 7 days reply

(4)Authentic or Replica: It say they selling Authentic discount product, but we found they was sell a replica Christian Louboutin, Beware they are not selling any Authentic

(6)Web site Secure SSL and encrypts information: Not Provided
When you register a account or place a order, it’s not under SSL server,
they not protect your personal information.

(7)Delivery On Time:
It take over 14 days for delivery

(8)Refund And Return:
We have some buyer leave complain in other forums, they didn’t provide refund & return

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da je forum Krstarica americki sajt ?
ili nekakav falsifikat?

Hostname forum.krstarica.com ISP Unknown
Country United States Country Code US (USA)
City Dallas Region Texas
IP Address 174.37.199.40 Postal Code 75207
Flag US Latitude 32.7825
Local time*
18 Nov 2009 12:39

Nebitno.
Prodavac Louboutinove obuce je hostovao sajt na kineskom serveru

u ostalom kao sto se i vecina robnih proizvoda izradjuje u drzavi Kini.

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da je forum Krstarica americki sajt?

Hostname forum.krstarica.com ISP Unknown
Country United States Country Code US (USA)
City Dallas Region Texas
IP Address 174.37.199.40 Postal Code 75207
Flag US Latitude 32.7825
Local time*
18 Nov 2009 12:39

...Nisam se time bavila - iako je Krstarica dvojezican site i ne bi me iznenadilo da je tako...Ostaje cinjenica da se prodajom autenticnih high end brand-ova bave iskljucivo opstepoznati sertifikovani online distributeri koji garantuju autenticnost robe, u koje spadaju gorenavedeni, pored zvanicnog site-a konkretnog brand-a...Cene koje su u ponudi nisu moguce cak ni kod total clearance snizenja, kada u ponudi ostane jedan par problematicne velicine, osim ukoliko nije rec o vracenoj, nosenoj obuci sa ostecenjima...Nista licno...Pozdrav.

...Ne postoji ponuda originalne Louboutin obuce po ovako niskim cenama - dakle radi se o falsifikatima...Ovo je jedini, zvanican Christian Louboutin web site:

http://www.christianlouboutin.com/#/intro

...Sigurna online kupovina koja stiti potrosaca i garantuje autenticnost prodate robe uz adekvatnu regulativu kada je povracaj novca u pitanju, ovog (i ostalih designer i premium designer brand-ova), moze se obaviti i preko web lokacija Bluefly, Neiman Marcus, Saks, Net-A-Porter i Barneys...

...Sto se konkretnog site-a tice, radi se o domenu registrovanom u Kini:

We have review this site christianlouboutincom on 05Juen2009
This store base in China, Just set up on March 2009

(1) Store Location: Domain host on HOSTMONSTER

(2)Register Information: Domain Registration

Domain Name: CHRISTIANLOUBOUTINCOM
Registrar: HICHINA ZHICHENG TECHNOLOGY LTD.
Whois Server: grs.hichina

Name Server: NS1.HOSTMONSTER
Name Server: NS2.HOSTMONSTER
Status: clientHold
Updated Date: 04-jun-2009
Creation Date: 06-mar-2009
Expiration Date: 06-mar-2010

Registrant Address ………….. beijinghaidian
Registrant City …………….. beijing
Registrant Province/State ……. beijing
Registrant Postal Code ………. 100085
Registrant Country Code ……… CN
Registrant Phone Number ……… +86.01080606826 -
Registrant Fax ……………… +86.01080606826 -
Registrant Email …………….

(3)Customer Service: eMail,
We have contact with email, around 7 days reply

(4)Authentic or Replica: It say they selling Authentic discount product, but we found they was sell a replica Christian Louboutin, Beware they are not selling any Authentic

(6)Web site Secure SSL and encrypts information: Not Provided
When you register a account or place a order, it’s not under SSL server,
they not protect your personal information.

(7)Delivery On Time:
It take over 14 days for delivery

(8)Refund And Return:
We have some buyer leave complain in other forums, they didn’t provide refund & return

...Nisam se time bavila - iako je Krstarica dvojezican site i ne bi me iznenadilo da je tako...Ostaje cinjenica da se prodajom autenticnih high end brand-ova bave iskljucivo opstepoznati sertifikovani online distributeri koji garantuju autenticnost robe, u koje spadaju gorenavedeni, pored zvanicnog site-a konkretnog brand-a...Cene koje su u ponudi nisu moguce cak ni kod total clearance snizenja, kada u ponudi ostane jedan par problematicne velicine, osim ukoliko nije rec o vracenoj, nosenoj obuci sa ostecenjima...Nista licno...Pozdrav.

Hoces da kazes da je i :arrow: OVAJ SAJT falsifikat?
Pogledaj i provjeri cijene Louboutin-a.

Molim te da ne unosis paniku i nedoumice kod ljudi koji zele da kupe neki kvalitetan komad odjece, obuce ili bilo cega.

ps
mislim da nisam toliko "krvolocan" ili neznalica pa da ljudima "savejtujem" da ih neko prevari.:hvala:

[font size=4]Na tom sajtu su cak i jeftinije $239.00[/font size]

Izvinjavam se na visocijoj cijeni u prvom postu :bye:

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da je i :arrow: OVAJ SAJT falsifikat?
Pogledaj i provjeri cijene Louboutin-a.

Molim te da ne unosis paniku i nedoumice kod ljudi koji zele da kupe neki kvalitetan komad odjece, obuce ili bilo cega.

ps
mislim da nisam toliko "krvolocan" ili neznalica pa da ljudima "savejtujem" da ih neko prevari.:hvala:

...Na site-ovima poput e-bay-a ponudjaci/prodavci su kako pravna, tako i fizicka lica i nije moguce utvrditi autenticnost proizvoda, niti za istu postoji garancija...Drugim recima, e-bay nije ovlasceni distributer/prodavac bilo kog brand-a i kupovina se obavlja na sopstvenu odgovornost...

...Validna informacija nikada nije u funkciji 'unosenja panike' ili diskreditacije bilo cije licnosti ili stava, niti je slicno sugerisano, naprotiv...U pitanju je globalni problem, odnosno dominantan oblik kriminala danasnjice (kradja intelektualne svojine/autorskih prava/identiteta i prevara/obmana u istom kontekstu) sa kojim se i zvanicne institucije izuzetno tesko nose...

...Ukoliko okolnost da je poreklo odredjenog artikla neprovereno, ne predstavlja problem potencijalnom kupcu, svakako ostaje pravo i sloboda da se prema vlastitom nahodjenju upravlja...

...Ponavljam - nista licno...Pozdrav.

Poslednja izmena:
Cizmice, pokusaj googlovati neki od tih sajtova! Evo sta kazu i za ovaj drugi:

http://shoppingthereplica.com/tag/hiebaycom/

...Na site-ovima poput e-bay-a ponudjaci/prodavci su kako pravna, tako i fizicka lica i nije moguce utvrditi autenticnost proizvoda, niti za istu postoji garancija...Drugim recima, e-bay nije ovlasceni distributer/prodavac bilo kog brand-a i kupovina se obavlja na sopstvenu odgovornost...

...Validna informacija nikada nije u funkciji 'unosenja panike' ili diskreditacije bilo cije licnosti ili stava, niti je slicno sugerisano, naprotiv...U pitanju je globalni problem, odnosno dominantan oblik kriminala danasnjice (kradja intelektualne svojine/autorskih prava/identiteta i prevara/obmana u istom kontekstu) sa kojim se i zvanicne institucije izuzetno tesko nose...

...Ukoliko okolnost da je poreklo odredjenog artikla neprovereno, ne predstavlja problem potencijalnom kupcu, svakako ostaje pravo i sloboda da se prema vlastitom nahodjenju upravlja...

...Ponavljam - nista licno...Pozdrav.

Ne bih zelio da dalje polemisem po tom pitanju.
Tema bi otisla negdje drugdje ... na podforum Internet ili nesto slicno. Mozda nekakva nova tema "Internet prevare" ili "kako hackovati elektronski karticu".

Ne bih zelio ni da ucim i poducavam na koji se nacin vrsi placanje putem elektronskih kartica. O tome postoje teme.

Suma sumarum
Nevjerne Tome ce traziti i sertifikat i autogram ili ti potpis samog Louboutina a i da ga dobiju mislili bi da je falsifikat.
Jednostavno, cini mi se da je svjetska ekonomska kriza uzdrmala i njegovu firmu tako da je primoran da snizava cijene. Pogjedaj samo one glumice iz filma Seks i grad... pa i one su se opredjelile za proslogodisnje modele. Ne mogu sada da trazim i njihove izjave i obrazlozenja tim povodom. Ali da mu je firma u krizi - u krizi je.

Na stranu kriza i sve, tema je cipeliceeeee pa da se vratimo na temu.
On je mnogo dobar kreator. Medju najboljima.

Pozdrav i tebi i naravno da cijenim tvoj razlozan oprez. :cmok:

Ovlasteni distributeri Louboutin obuce se mogu naci na njegovom zvanicnom sajtu, koji je ugadnubaburastem pomenula. Na tim sajtovima su cijene regularne, tako da Louboutin, ocito (na moju zalost), nije primoran da snizava cijene.

Moj cilj nije bio da potenciram da si "krvolocan" ili "neznalica", nego da osobama koje nemaju iskustvo sa online kupovinom ukazem na cinjenicu da su ova dva sajta koja si ti naveo (a ima ih jos mnogo) u stvari plagijatori.

Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back