Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako nemas , u svake farmerke bi ti isle.
Super su .
Sad se mislim mozda sam trebala da kupim za svaki dan , pa nek ide zivot .

Joooj zeno kud me podseti :evil:

Dal imaju 37 ???

Tabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Nije plava moja boja :lol:
Za svaki dan, nego šta! Dragi mi rekao da će da mi kupi kaubojski šešir, da mi se slaže uz resice :zper:
U DC crne imaju 37, one su izložene, pretpostavljam da imaju.... nego ne videh koliko je torba? :think:

Ma ja sam juče u Zari u Knezu videla jednu mršavu devojku kako isprobava ovakve cipelice... to si bila ti?! :lol:

Ne ne... ja sam u NS-u...;)

Meni se svidja kako izgledaju al mi se ne dopada od cega su napravljene.
Lastis onaj ko za preskakanje pa bojen u sivo :confused: , zaletela sam se na njih iz daleka u zari al kad sam prisla blizu bilo je na levo krug .

Bilo je tih cipela u svim bojama , ove sive su iz nove kolekcije, ja sam htela da kupim pink letos i odustala.

Ne vidi se na slikama da su od lastisa i da su npr od prevrnute koze il tekstila ja se ne bi dvoumila kupila bi ih odmah.

Jesu... ali stoje savršeno... čak sam u Miss Sixty-ju našla od istog materijala kaiš... identičan... još njega da kupim i biću mirna... i torbu... jer nemam uz šta ih nositi...:lol:

Ne ne... ja sam u NS-u...;)

Jesu... ali stoje savršeno... čak sam u Miss Sixty-ju našla od istog materijala kaiš... identičan... još njega da kupim i biću mirna... i torbu... jer nemam uz šta ih nositi...:lol:

Razbi malo marice , nemoj da ti sve bude sivo bices nevidljiva.
Ja bi tu neku sljastecu srebnu tasnu drmnula pa nek ide zivot.

I dalje mislim da je 8000 za lastis nedopustivo mnogo .

Meni su ocajno stajale.
Toliko ocajno da sam ih skinula brzinom svetlosti a tako sam se odusevila kad sam ih videla.

Odustala sam i od onih Batinih boje bele kafe ...vidim da isti model opet imaju u novoj kolekciji al tamno ljubicaste i crne . Izgledaju super al mislim da je vreme za kupovinu jesenjih cipelica .

Sacekajmo jos malo pa cemo vidjeti sto ce biti u ponudi na ovim prostorima.
Nadam se klasicnom dizajnu.

Meni se svidja kako izgledaju al mi se ne dopada od cega su napravljene.
Lastis onaj ko za preskakanje pa bojen u sivo :confused: , zaletela sam se na njih iz daleka u zari al kad sam prisla blizu bilo je na levo krug .

Bilo je tih cipela u svim bojama , ove sive su iz nove kolekcije, ja sam htela da kupim pink letos i odustala.

Ne vidi se na slikama da su od lastisa i da su npr od prevrnute koze il tekstila ja se ne bi dvoumila kupila bi ih odmah.

sta ti je zavist!

Razbi malo marice , nemoj da ti sve bude sivo bices nevidljiva.
Ja bi tu neku sljastecu srebnu tasnu drmnula pa nek ide zivot.

I dalje mislim da je 8000 za lastis nedopustivo mnogo .

I ja mislim da ne bacam više pare, već da opalim torbu i kaiš iste boje...
A taj kaiš što sam šmeknula je sivo-crni...

Jeste mnogo, Mirče... dvoumila sam se dugo... u nadi da će ih sniziti... ali sam na kraju rekla sebi:"Jedan je život."... Obično to ne radim... ali mogu ponekad...:rumenko::lol:

jesi li pronasla kombinaciju za vjeridbu? priblizava se :)

Nisam...:(
Samo znam da cipela imam... pored ovih, imam još dvoje novih-kod mojih su pa ih ne mogu uslikati...
Jedne su zlatkaste, jedne sivkaste... šta obući uz neke od njih ne znam...:confused:

Nemam nešto haljinica... imam neke dve crne, ali mi nešto bzvz crno... imam neku sivkastu ali je onako nekako jako sexy...:rumenko: ... sa golim leđima...:rumenko: ... baš mi to i nije za veridbu... :rumenko: stvarno nemam pojma šta ću...:confused::(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back