Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Kupila sam danas ravne antilop čizmice do članaka... pa sa resicama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao ja htela te i to plave a se setila da vec imam jedne![]()
Ali suuuuuuuper su !
Kako nemas , u svake farmerke bi ti isle.
Super su .
Sad se mislim mozda sam trebala da kupim za svaki dan , pa nek ide zivot .
Joooj zeno kud me podseti
Dal imaju 37 ???
Tabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Ma ja sam juče u Zari u Knezu videla jednu mršavu devojku kako isprobava ovakve cipelice... to si bila ti?!![]()
Meni se svidja kako izgledaju al mi se ne dopada od cega su napravljene.
Lastis onaj ko za preskakanje pa bojen u sivo, zaletela sam se na njih iz daleka u zari al kad sam prisla blizu bilo je na levo krug .
Bilo je tih cipela u svim bojama , ove sive su iz nove kolekcije, ja sam htela da kupim pink letos i odustala.
Ne vidi se na slikama da su od lastisa i da su npr od prevrnute koze il tekstila ja se ne bi dvoumila kupila bi ih odmah.
Pussycat.
jel imas slicicu cizmi?
Ja takve trazim...
Ne ne... ja sam u NS-u...
Jesu... ali stoje savršeno... čak sam u Miss Sixty-ju našla od istog materijala kaiš... identičan... još njega da kupim i biću mirna... i torbu... jer nemam uz šta ih nositi...![]()
Meni su ocajno stajale.
Toliko ocajno da sam ih skinula brzinom svetlosti a tako sam se odusevila kad sam ih videla.
Odustala sam i od onih Batinih boje bele kafe ...vidim da isti model opet imaju u novoj kolekciji al tamno ljubicaste i crne . Izgledaju super al mislim da je vreme za kupovinu jesenjih cipelica .
Meni se svidja kako izgledaju al mi se ne dopada od cega su napravljene.
Lastis onaj ko za preskakanje pa bojen u sivo, zaletela sam se na njih iz daleka u zari al kad sam prisla blizu bilo je na levo krug .
Bilo je tih cipela u svim bojama , ove sive su iz nove kolekcije, ja sam htela da kupim pink letos i odustala.
Ne vidi se na slikama da su od lastisa i da su npr od prevrnute koze il tekstila ja se ne bi dvoumila kupila bi ih odmah.
sta ti je zavist!
Si ti razmisljala da izbrojis do 10 pre nego napises post, mozda bi tad srocila nesto pametno il suvislo ?!
Razbi malo marice , nemoj da ti sve bude sivo bices nevidljiva.
Ja bi tu neku sljastecu srebnu tasnu drmnula pa nek ide zivot.
I dalje mislim da je 8000 za lastis nedopustivo mnogo .
I ja mislim da ne bacam više pare, već da opalim torbu i kaiš iste boje...
A taj kaiš što sam šmeknula je sivo-crni...
Jeste mnogo, Mirče... dvoumila sam se dugo... u nadi da će ih sniziti... ali sam na kraju rekla sebi:"Jedan je život."... Obično to ne radim... ali mogu ponekad...![]()
Pussycat.
divne suuuuu
Koliko si ih platila ako nije tajna?
Preslatke su![]()
Nije tajna, 2400 u Bati!![]()
Preslatke su (i hvala za slicicu)
Jos mi samo reci u kom Bati (u Knezu ih nisam videla)
i necu vise da smaram sa pitanjima![]()
Eno Mirka i ja na prethodnoj strani u detalje obradile temu
U Knezu su u subotu bile bež i plave, a u Delta city-ju imaš plave i crne...
jesi li pronasla kombinaciju za vjeridbu? priblizava se![]()