Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pa dobro...
tokom citavog ljeta u prodavnici sportske obuce kod nas u CG su bile veoma slicne ako ne i iste kao sto ti imas, za iste te pare koje si ti platila u Grckoj. Za koji dan ce vjerovatno ici sa cijenama jos dolje.

Bas danas, moja prijateljica iz Beograda kupila tri para sandala i dosla vidno ushicena da se pohvali. U prosjeku je sandale placala 38 eura. Za koji dan ce to da ide na 25 eura garantovano.

Ne znam da li je kod vas u Batinim prodavnicama snizenje

Jeste, ja danas bila..snizenje je solidno..mada bi mogli jos malo da snize..
Btw, stigao je deo nove kolekcije.

Cizmice,
super papuce za tvoju zenu :worth: :ok: Koliko su kostale, ako nije tajna?

Hvala na informaciji a i komplimentima.:D
Papuce su kostale ravno 20 eura.
Razmisljao sam da uzmem i u crnoj boji iste takve ali ona nije zeljela. Ali dobro... naci cu ja vec neke (minimum jedan par) koje ce uzeti do kraja sezone :lol:

Shizika, super su ti i cipele i cizme! Htela i ja iste cizme, ali odustala zbog boje ( mislim, super je boja, ali nemam uz sta da je kombinujem).
E da, da nisi mozda sinoc nosila plave pantalone (ili trenerku) i bila sa klincezom na Uscu? Ucinilo mi se da sam vas videla..

Shizika, super su ti i cipele i cizme! Htela i ja iste cizme, ali odustala zbog boje ( mislim, super je boja, ali nemam uz sta da je kombinujem).
E da, da nisi mozda sinoc nosila plave pantalone (ili trenerku) i bila sa klincezom na Uscu? Ucinilo mi se da sam vas videla..

Nisam :)
klinceza je u selu sa bakom i dekom a ja sam sinoc imala bliski susret sa peglom .:confused:
Mada sad kad razmislim bolje bi bilo da jesam bila ja jer bi to bilo uzivanje :)

Mali cicak cipele su lijepe! Volim taj stil i nadam se da ce biti udobne za nositi....

Pratim ovu temu, komadi imate dobrih cipelica.....:super:

Ja sam osoba koja ne silazi sa stikli...imam poprilicnu kolekciju, mozda se jednog dana aktivno ukljucim na ovu temu..do tada cu vas i vase cipele iz prikrajka gledati;)

Meni se svidja kako izgledaju al mi se ne dopada od cega su napravljene.
Lastis onaj ko za preskakanje pa bojen u sivo :confused: , zaletela sam se na njih iz daleka u zari al kad sam prisla blizu bilo je na levo krug .

Bilo je tih cipela u svim bojama , ove sive su iz nove kolekcije, ja sam htela da kupim pink letos i odustala.

Ne vidi se na slikama da su od lastisa i da su npr od prevrnute koze il tekstila ja se ne bi dvoumila kupila bi ih odmah.

Ja sam se zaljubila u ove Bata cipelice :zaljubljena:

image.htm

Nisam ih videla kod nas.
Inace, kostaju 30 eu.
http://www.batashop.fr/fr/Femme/Streetwear/Streetwear/produit/5140833.htm

ruzne su...

Meni se svidja kako izgledaju al mi se ne dopada od cega su napravljene.
Lastis onaj ko za preskakanje pa bojen u sivo :confused: , zaletela sam se na njih iz daleka u zari al kad sam prisla blizu bilo je na levo krug .

Bilo je tih cipela u svim bojama , ove sive su iz nove kolekcije, ja sam htela da kupim pink letos i odustala.

Ne vidi se na slikama da su od lastisa i da su npr od prevrnute koze il tekstila ja se ne bi dvoumila kupila bi ih odmah.

Miro,
vidjeh sinoc jednu djevojku u onim sandalama koje si namjeravala da kupis pocetkom ljeta. Vidjeh je u onim "kameleonkama" sa slaganom petom. Toliko mocno izgledaju da sam se za djevojkom okrenuo i gledao je, gledao, gledao... dok me zena ne pita:" a sto si se zamislio?" Rekoh:" Nista, nista... gledam kako ima lijepe noge" :rumenko:

Meni su ocajno stajale.
Toliko ocajno da sam ih skinula brzinom svetlosti a tako sam se odusevila kad sam ih videla.

Odustala sam i od onih Batinih boje bele kafe ...vidim da isti model opet imaju u novoj kolekciji al tamno ljubicaste i crne . Izgledaju super al mislim da je vreme za kupovinu jesenjih cipelica .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back