tarabica
Domaćin
- Poruka
- 3.750
Kako vam se sviđaju ove sandalice? Ja se baš premišljam da li da ih kupim. Geox su.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za hodanje ili za gledanje u plafon?![]()
xaxaxaxa
moze i za jedno i za drugo, a posebno kada treba da se kreci
Kako vam se sviđaju ove sandalice? Ja se baš premišljam da li da ih kupim. Geox su.
![]()
znam da su ovde pominjane
al ko bi to sad nasao
trebaju mi one gumene sarene cizmice
da li je neko skoro negde to video?
Ali Tigar ne prodaje tu te cizmice vec samo izlaze . Radnja je u 14 decembra , na levoj strani kad se prodje gradic pejton.
Al sam objasnilaaaaa.
U svakom slucaju , kostaju oko 2300 ima nekoliko modela i meni su licno bas onako nekako mnogo gumene![]()
Kod arene kazu bice al u septembru.
Ja kupila u Merkatoru u radnji koja deli prostor sa Cicibanom valjda je to planika ebem li ga ...tigrasteza 1890. Od kad sam ih kupila upece zvezda
![]()
Jutros ih kupila![]()
Prelepe!Gde si ih uzela?I posto su?![]()
i ja isto.u stvari uvek me muka hvata kad treba da kupim cipele.obidjem ceo grad i razocarano se vratim kuci sa zakljuckom kako se prodaju ultra ruzne cipele.i kad iznosim jedne cipele uvek kupim posle iste ili slicne ako su se pokazale kao udobne i ako mi se svidjaju.
ustvari patike bas lako nalazim,odem u urban shop pokazem sta ocu i trazim broj.a za ostalo zali boze vremena a i para.
sto se tice "elegantnih cipela" ne nosim baletanke,nekako su mi za gospodje,ne nosim spicaste cipele (jos nisam videla zenu kojoj lepo stoje a da ne izgleda ko da nosi cipelu br 48 ),ne nosim zlatne,srebrne cipele ( futurizam ludilo),ne nosim stiklu,ne nosim masne,tufne i slicno,ne nosim lakirano,ne nosim animal print,zmijske koze itd sto moj izbor znacajno suzava na nesto malo cipela![]()
Ali Tigar ne prodaje tu te cizmice vec samo izlaze . Radnja je u 14 decembra , na levoj strani kad se prodje gradic pejton.
Al sam objasnilaaaaa.
U svakom slucaju , kostaju oko 2300 ima nekoliko modela i meni su licno bas onako nekako mnogo gumene![]()
Kod arene kazu bice al u septembru.
Ja kupila u Merkatoru u radnji koja deli prostor sa Cicibanom valjda je to planika ebem li ga ...tigrasteza 1890. Od kad sam ih kupila upece zvezda
![]()