Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako vam se sviđaju ove sandalice? Ja se baš premišljam da li da ih kupim. Geox su.
AAAADA9izmsAAAAAAEq5Ng.jpg

hihihi hvala , a znas li da su mi te borosane napravile zulj :mrgreen: , videla ih moja mama i ja zapela lepe su pa lepe a ona cuti zena , ja opet da joj iznudim da kaze da su lepe , a ona ma mani se bre ko da ti je noga u gipsu , pa sam se odmah setila tebe i borosana :cmok:

Ali Tigar ne prodaje tu te cizmice vec samo izlaze . Radnja je u 14 decembra , na levoj strani kad se prodje gradic pejton.

Al sam objasnilaaaaa.
U svakom slucaju , kostaju oko 2300 ima nekoliko modela i meni su licno bas onako nekako mnogo gumene :confused:

Kod arene kazu bice al u septembru.
Ja kupila u Merkatoru u radnji koja deli prostor sa Cicibanom valjda je to planika ebem li ga ...tigraste :per: za 1890. Od kad sam ih kupila upece zvezda :lol:

Ali Tigar ne prodaje tu te cizmice vec samo izlaze . Radnja je u 14 decembra , na levoj strani kad se prodje gradic pejton.

Al sam objasnilaaaaa.
U svakom slucaju , kostaju oko 2300 ima nekoliko modela i meni su licno bas onako nekako mnogo gumene :confused:

Ja kupila u Merkatoru u radnji koja deli prostor sa Cicibanom valjda je to planika ebem li ga ...tigraste :per: za 1890. Od kad sam ih kupila upece zvezda :lol:

Aha znam ja bi delila prostor samo s nekim sto prodaje cipele :D:cmok2: desi Mirce ?

hvala , lilave su 690 denara manje vise i dinara neznam tacno koji je odnos dinar denar i kineske su valjda ..a druge su 2800 opet denara , H&M ....bile na popustu a i zaljubila sam se ...

Poslednja izmena:
i ja isto.u stvari uvek me muka hvata kad treba da kupim cipele.obidjem ceo grad i razocarano se vratim kuci sa zakljuckom kako se prodaju ultra ruzne cipele.i kad iznosim jedne cipele uvek kupim posle iste ili slicne ako su se pokazale kao udobne i ako mi se svidjaju.
ustvari patike bas lako nalazim,odem u urban shop pokazem sta ocu i trazim broj.a za ostalo zali boze vremena a i para.
sto se tice "elegantnih cipela" ne nosim baletanke,nekako su mi za gospodje,ne nosim spicaste cipele (jos nisam videla zenu kojoj lepo stoje a da ne izgleda ko da nosi cipelu br 48 ),ne nosim zlatne,srebrne cipele ( futurizam ludilo),ne nosim stiklu,ne nosim masne,tufne i slicno,ne nosim lakirano,ne nosim animal print,zmijske koze itd sto moj izbor znacajno suzava na nesto malo cipela :neutral:

ma nemoj uopste da se trudis :hahaha- idi bosa - najzdravije je:hahaha:

Al sam objasnilaaaaa.

ebiga,ja videla izlog al ne udjoh u radnju!!!!Sorry:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back