Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se zaljubila u ove Bata cipelice :zaljubljena:

image.htm

Nisam ih videla kod nas.
Inace, kostaju 30 eu.
http://www.batashop.fr/fr/Femme/Streetwear/Streetwear/produit/5140833.htm

Ove cipelice deluju jako lepo za jesen, valjda će nešto slično i kod nas da izbace uskoro.

Ma moru imaju ogromna snizenja obuce... sebe sam pocastila sa 2 para, i mamu sa jednim, i tati papuce... stvarno sam divno dete...:manikir::manikir::klap:

I uzela sam jedne papuce za setnju, kad ih islikam i prebacim, kacim:bye::bye:

i ja sam na moru kupila 2 para papuca,i klincima sandale i patike i to za neke smesne pare:cao:

Pa nisu jos uvijek toliko velika snizenja. Mozda oko 30%. Krajem avgusta ce da ide na -50% a u septembru ce da budu rasprodaje, tako da ce se pristojan par obuce naci i za 20 eura.
Eh da, da ne zaboravim... snizenje je u Batinoj prodavnici od 50 posto i sada je neki prosijek od prilike 33 eura.

Pa nisu jos uvijek toliko velika snizenja. Mozda oko 30%. Krajem avgusta ce da ide na -50% a u septembru ce da budu rasprodaje, tako da ce se pristojan par obuce naci i za 20 eura.
Eh da, da ne zaboravim... snizenje je u Batinoj prodavnici od 50 posto i sada je neki prosijek od prilike 33 eura.

Da, da... Batina sniženja sam uhvatila... mada ima i u drugim radnjama sniženja ali malo...

Čizmiću gde ti živiš?

Mogu vam reci zene nasla sam idealan nacin za kupovinu cipela bez posledica u vidu zvocanja ukucana.

Obucete gumene cizme za kisu ujutru dok je jos onako prohladno.
Kazete rekli na tv bice kise.
Onda dodjete sa istima do grada , a onda tamo kupite nove cipele , jer vam je u cizmama bilo vruce :mrgreen:

Ako vas neko pita zasto ste kupili 101 par cipela ...il ko u mom slucaju 151 :rumenko: odgovor ih razoruzava a vas od krivca pretvara u mudru glavu spospobnu da se snadje i u najtezim situacijama :lol:

Sliku mog danasnjeg "neophodnog" ulova kao i onog od pre neki dan videcete sutra :)

Molim Cizmica da se spremi i ne izostane sa casa sutra ;)

Cestitam ti Mirka :vatromet:

Salonke su dobre a cizme mi se nesto i ne dopadaju... odnosno ne dopada mi se peta i taj relativno zatupljen prednji dio.
Boje su fenomenalne ! ! !

Eh, da i ja kupih ... odnosno isli smo zajedno da kupim suprugi papuce po mom izboru, naravno.
Boja papuca je ista kao tvojih cizama i salonki :lol:

(click za uvecanje)​

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back