Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema na čemu:D
samo ne znam čemu taj smajli:confused:, na ovoj temi pričamo ko je gde šta video ili kupio, fotografiše se obuća koja se vidi u prodavnici, neko se usudi i da kaže koliko je platio(la) cipele, itd.:dontunderstand:

E 'vako.
Ako imate zivaca da se gurate sa gomilom podivljalih zena , onda idite popodne u Aldo.
Sto se cipela tiče...paaaaaaaaaaaaaaa onako.
Videla dva modela u trideset varijanti.
Dobro ne bas dva , al jedno pet modela u po nekoliko boja i dezena , sve nekako dodje isto kad malo bolje pogledas.
Sta ima na sajtu ima i u radnji.
Cipele su na ogromnu stiklu , a kad ja kazem da je ogromna to znaci , preterano je mame mi.
Probala sam nekoliko modela, neke su ok, neke su teške , neke su vrlo nestabilne.
Ne dopada mi se sto su sve do poslednjih sa nekim savom napred , koji mi lično bode oči.

Cena...mahom su cipele 8100. Samo sam se za jedne uhvatila da su 9300.
Čizme nisam gledala , tj jesam al ni jedne kupila ne bi.
Od boja...dominira ljubicasto, sivo, crno...

Sve u svemu, može tu da se izabere jedan model onako bas da bude do džadža a ostalo mi je onako.

E 'vako.
Ako imate zivaca da se gurate sa gomilom podivljalih zena , onda idite popodne u Aldo.
Sto se cipela tiče...paaaaaaaaaaaaaaa onako.
Videla dva modela u trideset varijanti.
Dobro ne bas dva , al jedno pet modela u po nekoliko boja i dezena , sve nekako dodje isto kad malo bolje pogledas.
Sta ima na sajtu ima i u radnji.
Cipele su na ogromnu stiklu , a kad ja kazem da je ogromna to znaci , preterano je mame mi.
Probala sam nekoliko modela, neke su ok, neke su teške , neke su vrlo nestabilne.
Ne dopada mi se sto su sve do poslednjih sa nekim savom napred , koji mi lično bode oči.

Cena...mahom su cipele 8100. Samo sam se za jedne uhvatila da su 9300.
Čizme nisam gledala , tj jesam al ni jedne kupila ne bi.
Od boja...dominira ljubicasto, sivo, crno...

Sve u svemu, može tu da se izabere jedan model onako bas da bude do džadža a ostalo mi je onako.

Tamo za mene nema ama bas nista....:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back