alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
za svakog ponesto, ali te od 3-5 su slatke ali ne bi prezivele jedan dan na meni u gsp-u... a ima obuce za te pare koja bi... u tom smislu sam rekla koliko para toliko........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima sutra da popajam radnju i da prenesem svoje cipelomanske utiske.
A vala ima i da se počastim , brojim sitno do rodjendana , naci ce se neko da popegla racun![]()

ja sledeće nedelje idem u Italiju da kupim čizme, ovde ne mogu ništa da nađem
sve ću da slikam![]()

sta ste bre svi istripovani...
nista lose nisam mislila...E da ...ništa kupila nisam.
!

E samo sam cekala kad ces da se oglasisCipele su na ogromnu stiklu , a kad ja kazem da je ogromna to znaci , preterano je mame mi.

E samo sam cekala kad ces da se oglasis
Zovem sledece nedelje![]()

da da :-)Koga ?
Mene?
![]()

da da :-)
ima da ti se posreci kad me vidis na kafi s 4 lista![]()

E 'vako.
Ako imate zivaca da se gurate sa gomilom podivljalih zena , onda idite popodne u Aldo.
Sto se cipela tiče...paaaaaaaaaaaaaaa onako.
Videla dva modela u trideset varijanti.
Dobro ne bas dva , al jedno pet modela u po nekoliko boja i dezena , sve nekako dodje isto kad malo bolje pogledas.
Sta ima na sajtu ima i u radnji.
Cipele su na ogromnu stiklu , a kad ja kazem da je ogromna to znaci , preterano je mame mi.
Probala sam nekoliko modela, neke su ok, neke su teške , neke su vrlo nestabilne.
Ne dopada mi se sto su sve do poslednjih sa nekim savom napred , koji mi lično bode oči.
Cena...mahom su cipele 8100. Samo sam se za jedne uhvatila da su 9300.
Čizme nisam gledala , tj jesam al ni jedne kupila ne bi.
Od boja...dominira ljubicasto, sivo, crno...
Sve u svemu, može tu da se izabere jedan model onako bas da bude do džadža a ostalo mi je onako.

Ove. http://www.aldoshoes.com/eng/storeS...cfm&itemID=69329357&&var=d&ckey=CA&colorid=50
I nekako bi i prošle da na vrh cipele ne stoji šav, i bode oči.
I da štikla nije jedno 15ica![]()
I da nisu previše lakovane ...
I šta znam ...nekako bre nisam oduševljena , nisam se osećala udobno u njima.