gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
i meni se svidja,bas su super. jedino,nisu na stiklu....bas bi bile super da su na stiklu,mislim da je to sad pocelo da se proizvodi...tako te sarene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala lepo na komplimentima. Evo ide zima, a onda pocnem da crtam i farbam sve po kuci. Mozda cu i neke na stiklu da ofarbam.....ili cerkine stare "martinke" onako u "rock" fazonu.
Ma, pusti.....to je bar zenstveno, a kad dodje prolece, kad se dohvatim cementa, peska, mistrije.....ali to nije tema za ovaj lep zenstveni forum. Valjda mi je stast za cipelama jedina zenska osobina. I nikad mi ih nije dovoljno....hahhahahahha..imam ja jednu takvu drugaricu...samo farba i crta lol
jos nema objasnjenja na "zapljunula"...ahhh...
Pa pitala te Trojanka na prošloj strani jesi li igrala nekad žmurke kad si bila mala?
mislim da je pitala da li sam igrala zmurke sa sefom,a ne kad sam bila mala
pa jesam. kakve to veze ima sa kupovinom cipela?
sliku, sliku!
ja sam uzela pre nekog vremena antilop čizme koje mnoooogo volimali se nisam zapljunula.
mada, iste su kao one jedne što je meda kačila, tako da i ne moram![]()
...i ja se nisam zapljunula a uzela sam skoro braon najdublje moguce a da nisu preko kolena...nista posebno, cokoladne nijanse, klasicne "oficirke", idu do kolena mozda malo ispod,
svideo mi se sjaj i to sto boja nije svuda ista, deluju kao rucni rad grublje izrade...eto imam sliku pa ako neko zeli postavicu mada su stvarno skroz obicne bez ijednog detalja...

Ovo su moje jedne od omiljenih...sad mi je drugarica poslala fotke sa svoje svadbe od septembra...![]()