Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupila sam cipele, odavno tražim ovako obične a da imaju malu petu.
Pogledajte prilog 1099630
I kćerki torbicu, sve nosi ove male kao novčanik. Boja mi je prelijepa.
Pogledajte prilog 1099631
Od sutra karticu ostavljam kod kuće a u novčanik za hljeb i mlijeko. Sve kao ne trošim na cigare pa da se počastim :mrgreen:
Prelepo i tašna i cipele, sve mi se sviđa u zdravlju dugo da ih nosite i još lepše da kupite ;)

Danas u ovim.Prošlogodišnji model! 😁
IMG_20220209_160916.jpg

Kupila sam cipele, odavno tražim ovako obične a da imaju malu petu.
Pogledajte prilog 1099630
I kćerki torbicu, sve nosi ove male kao novčanik. Boja mi je prelijepa.
Pogledajte prilog 1099631
Od sutra karticu ostavljam kod kuće a u novčanik za hljeb i mlijeko. Sve kao ne trošim na cigare pa da se počastim :mrgreen:

Meni je trebalo nekih 4-5 meseci da nadem tkave, ali sive.
Ta srednja štikla kao da više ne postoji, ili su ravne ili su na visoke potpetice tipa 15 cm :lol:

Ima Tamaris takve štikle sad na više modela.
Ma ne smem ja vise to da kupujem, dva para salonki sam uzela jesenas, a de cu da ih nosim zivota ti :lol: bezi bre
Najvise su nosene po kuci da ti ne kazem za sta :rotf:
Setila se tetka da je zensko po stare dane a to sto radi posao koji trazi patike nema veze :lol:
Nemam ja gde to da nosim osim za svaleracije, da izadjemo negde nesto fensi ponekad...

Мени ће требати једне балетанке у шпиц.
Колико сам мрзела оне обле и није било шансе да их обујем, толико су ми ове у шпиц лепе.
Једне Батине, од танке рупичасте коже, као рукавице, плаве сам износила. За канту су.
Kakva su ti iskustva sa batom?
Moja su losa, mnogo su udobni ali tanka losa koza koja se guzva grebe i ljusti

Kakva su ti iskustva sa batom?
Moja su losa, mnogo su udobni ali tanka losa koza koja se guzva grebe i ljusti
Са тим балетанкама и једним патикама које нису спортске скроз него онако на кожну јакну, одлична.
Те балетанке јесу позади, уз пету имале оштији поруб на који сам морала да навикнем, а онда сам се сродила са њима.

Са тим балетанкама и једним патикама које нису спортске скроз него онако на кожну јакну, одлична.
Те балетанке јесу позади, уз пету имале оштији поруб на који сам морала да навикнем, а онда сам се сродила са њима.
Nisam pametna
Ja sam se naljutila na njih, i muske i zenske sam uzimala i svaki put los kvalitet koze.... i nisam ih vise uzimala

Nisam pametna
Ja sam se naljutila na njih, i muske i zenske sam uzimala i svaki put los kvalitet koze.... i nisam ih vise uzimala
imas u manija ducanima
verbenas
to je idealna obuca za strapac ljetni i proljetni
gore koza, kozni djon punjen nekim gelom
savitljiv djon, verbena oblozena gumom
odmorit ces se i stopala ce ti biti zahvalna
a imaju modele koji super idu na sve od dzinsa do haljine
ja se vec godinama ne skidam iz njih
kupila sam i par tih tankih koznih u spic u aldu
al verbenas je zakon

imas u manija ducanima
verbenas
to je idealna obuca za strapac ljetni i proljetni
gore koza, kozni djon punjen nekim gelom
savitljiv djon, verbena oblozena gumom
odmorit ces se i stopala ce ti biti zahvalna
a imaju modele koji super idu na sve od dzinsa do haljine
ja se vec godinama ne skidam iz njih
kupila sam i par tih tankih koznih u spic u aldu
al verbenas je zakon
E videla sam mania radnje super su im modeli, smekala sam svasta
Ali nisam nosila nista
Probacu tu marku, hvala

Kad smo kod obuce za strapac i arbajt, scooter u piramidi, to su turci, koza, rade sportske cipele kezual varijante, preudobne, prosle godine nisam izlazila iz njih
https://www.scooter.com.tr/en

Мени су Најк патике које тренутно имам савршене. Узете случајно. Разгледали бзвз ствари, ја увек тражим црне патике са црним ђоном, не волим ништа шарено, шљаштеће... за спортску варијанту. И овај мој спази те- Пробај! и оде на касу. Ја- Неее! Не траби ми ништа.
Али се испоставило да су ми требале, не могу описати колико су удобне. Нису ништа набуџено, од 20 000 и сл. Али милина за ногу. Баш за мене.
Неком не би можда пасале. Мислим да препоруке за обућу нема, што се удобности тиче.

Мени су Најк патике које тренутно имам савршене. Узете случајно. Разгледали бзвз ствари, ја увек тражим црне патике са црним ђоном, не волим ништа шарено, шљаштеће... за спортску варијанту. И овај мој спази те- Пробај! и оде на касу. Ја- Неее! Не траби ми ништа.
Али се испоставило да су ми требале, не могу описати колико су удобне. Нису ништа набуџено, од 20 000 и сл. Али милина за ногу. Баш за мене.
Неком не би можда пасале. Мислим да препоруке за обућу нема, што се удобности тиче.
Ja najviše i volim bele patike. 👍
Bele Nike ženski modeli su prelepe! Prošlog meseca sam kupila prvi put Puma patike (crne, sportske) i oduševila se koliko su udobne.Kao da gaziš po oblacima!

Poslednja izmena:

Back