Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne volim baletanke, imam samo 2 para, obula sam ih možda 5-6 puta u toku leta. U suštini lepe su mi kada ih vidim u izlogu, a nisu mi lepe kada se obuju, nekako imam utisak da noga izgleda patkasto, bzvz. Nije da nemam ravne obuće, nosim i ravno, ali baletanke za moj pojam svima ružno čuče, čak i izrazito visokim osobama (što ja nisam, jelte)

ja imam jedne za voznju i ofis, kad sam dugo na stiklama da malo odmorim noge. a espadrile volim, ovo leto sam tri para kupila, to mi kao letnja obuca, iako ravna, ne smeta.

Nema šanse da fotkam sve :rumenko:, ali neke koje nije teško izbunariti trenutno ok, napravila bih podelu na ekscentričnije(što će neki reći kičaste) i na klasičnije modele.
Prvo dva para kičastih, nemoj da mi se neko pravi pametan i da me pita da li to obujem kada idem na pijacu ili u šetnju :rtfm:
Pogledajte prilog 411544
Pogledajte prilog 411545

Pozdravljam akciju zlozi&bogi, dosadno mi je kad neko kači fotke sa neta :)

:D

Druge :heart:

Ne spadam u drustvo ljubiteljki cipela.Pare bih dala za knjige koliko god da treba.

Treba imati patike za posao i strapac van posla.To je jedino sto zaista treba.
Imam cipele crne jednom u zivotu obuvene,ne secam se kako izgledaju i platforme isto jednom obuvene bas za tu priliku.

Da je do mene samo patike i papuce bi postojale plus sportska elegancija neka za to kad treba ispostovati od obuce jer ostalo sluzi za bacanje para.

Takodje,da mogu sebi da priustim imala bih recimo pet pari patika -kad jedne nisu za nosenje samo da uzmem druge i ne maltretiram se u prodavnici ,ne gubim vreme dok nadjem koja mi odgovaraju.

Судећи по изгледу флекице на штикли (а и саме штикле) у томе се никада није ходало. Чему то уопште служи?

Таква се штикла изгребе и упрља после сто метара шетње.

da na zalost deluju jako neudobno, ali su prelepe, meni barem, nikad ne bih to kupila ali volim da vidim...
prevrnuta koza, plis, i slicnog izgleda materijali, su jako neprakticni, ali ujedno jaaako lepi

Tamaris je odlična firma, kod nas nisu previše popularni. Mislim da se prodaju u Metrou ili tako negde, Nemci su, cena od 50-150 evra, traju sto godina, izdržljive su, dobra i čvrsta cipela. Slučajno imam dvoje pari i odavno su sebe ne otplatile već sam ja njima žestoki dužnik. Nosim taj tipičan broj pa ne znam stanje sa veličinama ali kao da se sećam da su imali na rafu veće i manje.
Čak im i baletanke dodju sa jakim đonom kao cipele i nakon godinu i po dana raznoraznih sokaka izgledaju glanc novo. Još ako gazis pravo nema glava da te boli ili noga žulja pa ako možeš ove da kupiš go for it:)

Nema šanse da fotkam sve :rumenko:, ali neke koje nije teško izbunariti trenutno ok, napravila bih podelu na ekscentričnije(što će neki reći kičaste) i na klasičnije modele.
Prvo dva para kičastih, nemoj da mi se neko pravi pametan i da me pita da li to obujem kada idem na pijacu ili u šetnju :rtfm:
Pogledajte prilog 411544
Pogledajte prilog 411545

Pozdravljam akciju zlozi&bogi, dosadno mi je kad neko kači fotke sa neta :)

Da se samocitiram kako ne bih izgubila nit :lol:

Ја не волим ни да видим. Тотално бескарактерна и безлична обућа.

i bre kaki si gmaz
na jednoj lepoj zgodnoj vitkoj nozici itekako lepo izgleda, ne previsoka stikla naravno da deformise, vec dovoljno da izduzi nogu
to je obuca da sednes u kola i da sedis u restoranu, ili da lezis u krevetu :zper:
nije za setnju

- - - - - - - - - -

meni se ni jedne ne svidjaju...izvinjavam se
sve su mi kicerica
al dobro ako volis....

i bre kaki si gmaz
na jednoj lepoj zgodnoj vitkoj nozici itekako lepo izgleda, ne previsoka stikla naravno da deformise, vec dovoljno da izduzi nogu
to je obuca da sednes u kola i da sedis u restoranu, ili da lezis u krevetu :zper:
nije za setnju

Није ствар у врсти обуће већ о изгледу ових ципела.

За овим моделом бих се већ окренула, на пример

032816_PA_BANNER_EDITORIAL_SHOE_MANOLO_BLAHNIK.jpg

Meni se jako svidja salonka otvorena sa unutrasnje strne stopala, kao sto je postavila MandelAmande.

e aj ti mozda znas, kako se zovu oni modeli kad ima traku preko prsta, i traku oko gleznja, a ostalo je otvoreno, na stiklu tanku
ili napred zatvoreni prsti sa spicem, a isto oko gleznja kais
jako volim takve modele ali ne umem da nadjem sliku jer ne znam sta da ukucam

Back