Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo delić mene :rumenko:

psss (2).jpg

Ja kupila 2 oara patika u dajhmanu za 2245 din....jedva nasla posto je sad vec kraj akciju kupis 2 para , drugi je 50 posto, kupis 3 treci je za dinar....to vazi samo na vec snizenu obucu. Bas sam hepi...zabole.me.kolko ce da traju jer.me.je par kostao 1122,5 dinara :lol:

- - - - - - - - - -

A htelansam fa iskombinujem tri para za 3 hiljade, al nije bilo da mi se svidja.

- - - - - - - - - -

Evo su..isti model 2 boje, poluduboke...za te pare extra

Pogledajte prilog 474260

- - - - - - - - - -

Jedva cekam prelazno vreme da ih nosim:D

Ja kupila 2 oara patika u dajhmanu za 2245 din....jedva nasla posto je sad vec kraj akciju kupis 2 para , drugi je 50 posto, kupis 3 treci je za dinar....to vazi samo na vec snizenu obucu. Bas sam hepi...zabole.me.kolko ce da traju jer.me.je par kostao 1122,5 dinara :lol:

- - - - - - - - - -

A htelansam fa iskombinujem tri para za 3 hiljade, al nije bilo da mi se svidja.

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 474260

- - - - - - - - - -

Супер су, ја не носим дубоке патике, али ове лепо изгледају.

У здрављу да их носиш и момка да испросиш z:mrgreen:

Супер су, ја не носим дубоке патике, али ове лепо изгледају.

У здрављу да их носиш и момка да испросиш z:mrgreen:

Ma ja gledala 2 razlicita para da uzmem ili cak tri jer je treci dinar. Neke sa cveticima leptiricima...al nije vise bilo broja, jer im akcija istice 23. A ova akcija vazi na vec snizene proizvode. I rekoh nema veze bas mi trebaji ovakve za prelazno vreme do platnenih patika i kupim obe boje. Bile su i crne slicne, ali nike bilo broja.

- - - - - - - - - -

А онај други део не коментаришеш...

Вуна Кићо :zcepanje:

Ma isprosicu ga...samo malo da.provezbam udarce tekvondoa.:lol:

Ma ja gledala 2 razlicita para da uzmem ili cak tri jer je treci dinar. Neke sa cveticima leptiricima...al nije vise bilo broja, jer im akcija istice 23. A ova akcija vazi na vec snizene proizvode. I rekoh nema veze bas mi trebaji ovakve za prelazno vreme do platnenih patika i kupim obe boje. Bile su i crne slicne, ali nike bilo broja.

- - - - - - - - - -

Ma isprosicu ga...samo malo da.provezbam udarce tekvondoa.:lol:

Леле мајко, не да га убијеш, да га испросиш :rotf:

Теквондо после.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 474260

- - - - - - - - - -

kako si ekonomična <33

super su zlozika
ja sam u svadj sa daihmanom, vise puta kupovala i muske i zenske sve nam je to trajalo po 3 meseca
i onda rekla ne vise
dzaba sto ga platim 2 soma kad na tri meseca moram da kupujem, onda mi je to skuplje no da odmah kupim jedne kvalitetne i trajne...

Back