Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
z:D
7266201022_2_1_1.jpg
7266201022_2_2_1.jpg

Msm, sta da radim..cujem skripuce mi desna karimor...i ja se mislim negde uso vazud...pogledam kad dva mehura se pojavila na djonu. Znaci negde su isecene, ostecen je djon. Zato mi je lose kad cujem kvalitet u srbiji :lol: napisa jedna forumasica jos prosle godine da si joj se timberlend odlepile, pukle sta vec se desilo...jednu sezonu ih je nosila, ako i toliko. Moje su trajale par godina, ali su kupljene 2007 mislim...od 2011 na ovamo ja nisam nasla obucu da traje. I mislim da ranije jesu uvozili kvalitetnije.....jer se ranije patike nisu raspadale. Ja jedino zbog trcanja moram da kupim te neke patike zbog djona....inace bih kupila na akciji u dajhmanu neku njihovu marku i da ne zalim kad za par meseci budu unistene :(. Mozda to i uradim bile za trcanje 1700 dinara, ja reko necu al ja nosim uloske za ravne tabane pa mi to i onako drzi nogu i amortizuje. Ako mi ne bude bilo udobno da u njima trcim uvek mogu da budu za hodanje. **** mi se bas....od zenskih patika mogu po sportskim radnjama samo skecers da kupim od zenskih modela, jer njihov 41 odgivara broju 42. Ostalo sve muske modele. Dajhman uvozi i nike i ribok i adidas i imali su najkice ali broj 11, meni treba 10,5. Prodali su 10,5. Imali su jedne ribok 10,5 al kozne, a ja volim platnene za trcanje. Pa cu mozda i kod njih da lovim. Zato ja volim dajhman...oni znaju da srpkinjama trebaju ne samo 42, nego i 43. :lol:

- - - - - - - - - -

Te 43 sto uvezu nestanu brzinom svetlosti.....posto ja pratim. A gledala sam 42 za sebe u crvenoj boji salonke i nema ih..al robu dobijaju utorak cetvrtak ili pon i sreda.

ja ovo u zivotu ne bih obula, sa ovakvom petom i kaisicem :lol:
ali verujem da na drugome lepo stoji i da moze da se iskombinuje. ja sam vise za klasiku, gajim slican stil mackinom.

Може то лепо да се уклопи, али каменчићи z:cry:

Ја не волим каменчиће ни на накиту, камоли на ципелама и гардероби.

Боја и материјал су баш по мом укусу, штиклица може мало виша...

Ni ka ne.mogu.nisku stiklu....od 5 do 7 mi je idealna...ili to ili patike i cipele tipa.kanadjanke, za treking itd....i mrzim baletanke. U njima ne.mogu da hodam.

- - - - - - - - - -

Baletanke su najgora moguca obuca...narocito za ravne tabane :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Na niskim stiklama se nabadam.

Baletanke obozavam, ja ne izbijam iz Preety Balerinas radnje u Bgd i samo gledam kad je snizeno. Meni to za prolece najlakse kad nisu stikle.Nemam ravne tabane, a mislim da nema boje i dezena koje nemam pa i sa kamenjem.
Jedino mi je neprihvatljiva ona kitten heel to nisam nikada obula niti planiram. To ja ne zovem stiklom.
Ove bordo su Mary Janes fazon, ima to kome stoji. Uglacnom visokim vitkim zenama koje to mogu da iznesu a da ne izgledaju ko da su pobegle sa male mature.

jao majko mila :lol:
aj sa uzivanjem da ih nosis :)

e ne da bi bile super da umesto tih kamencuga imaju pufnu recimo nego bi bile vrh, kako kreiram sunce ti :lol:

- - - - - - - - - -

Djonovi skecers patika..nisene od aprila do sept 2016, to nisu patike, to je djubre :(..nisu cak ni koriscene za sport, nego za hidanje po gradu...a unutra su pukle :(

Pogledajte prilog 474711

- - - - - - - - - -

Pete su katastrofa...:rida:

meni su u celoj ovoj prici zapale za oko patofne :D hebes patike

- - - - - - - - - -

baletanke i ja imam sa kaisem, jer ne postoji model a da se meni ne izuva, taman u duzinu ali siroke, i tako svake
imam usko koscato stopalo, a jako dugacko, niko ne pravi broj 40 a da nije i siroko, tako da ja moram sa tim kaisevima, pertlama i sl dodacima da furam obucu :aha:

jao majko mila :lol:
aj sa uzivanjem da ih nosis :)

e ne da bi bile super da umesto tih kamencuga imaju pufnu recimo nego bi bile vrh, kako kreiram sunce ti :lol:

- - - - - - - - - -

meni su u celoj ovoj prici zapale za oko patofne :D hebes patike

- - - - - - - - - -

baletanke i ja imam sa kaisem, jer ne postoji model a da se meni ne izuva, taman u duzinu ali siroke, i tako svake
imam usko koscato stopalo, a jako dugacko, niko ne pravi broj 40 a da nije i siroko, tako da ja moram sa tim kaisevima, pertlama i sl dodacima da furam obucu :aha:

A na tasosu su kupljene u glavnoj ulici...ovcice :mrgreen:

hit su :D

- - - - - - - - - -

sto se skercesica tice jako su im udobne ali uzasno nekvalitetne patike
uopste ne zasluzuju cenu koju imaju, traze po 80e a djon ode u tri lepe jako brzo, a i sintetika su i skajcina
jedino sto valja je sto su jako udobne, ko na oblacicu da hodas, to im priznajem...

Jesu uzas nekvalitetne..taj djon. Sto se tice udobnosti, ja nosim uloske za ravne tabane u patikama, pa mi nije bitno dal imaju.memo penu i dal su oblacic ili ne, ja to ne osecam bas tako.:lol:

Ona srednja kocka je nestala u roku od 6 meseci :sad2:

- - - - - - - - - -

Sad ih ima za 3500 na akciji, ali dzabe.kad se razdronjaju..one mucene kosutnjak ne bi prezivele.mesec dana.

Back