Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
znaci proko, zenska je htela da ti poruci da kupis sampanjac i raspremis krevet
...
- - - - - - - - - -
odmah sam znala da tu nisu čista posla.
...hahaha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odmah sam znala da tu nisu čista posla.
Pa da i u tom smislu baš su lepe..
Ne znam za zene, ali ja kad videh cenu ovoga mogu samo da ti kazem da si nagrabusio.bije vas fama da oboooožavate cipele
do koje granice ste spremene da idete zanov par cipela?
da li su vredne i zadnje pare?
šta kažete za ovaj model što me upitala draga pre neki dan, kad je ovu sliku uslikala
možeš
i da podbodeš dragog ovom štiklicom ako ti ne odgovara ritam a sve u stilu i otmeno
Ne znam za zene, ali ja kad videh cenu ovoga mogu samo da ti kazem da si nagrabusio.
bije vas fama da oboooožavate cipele
do koje granice ste spremene da idete zanov par cipela?
da li su vredne i zadnje pare?
šta kažete za ovaj model što me upitala draga pre neki dan, kad je ovu sliku uslikala
..al pazi, Proka je još i dobro prošao ima i skupljih pa sve optočenih brilijantima....i koštaju 200 000 tamo nečeg (zar je bitna valuta)...
Obuca jeste moja slabost. Imam ih... ne smem ni reci koliko pari. Vise ne kupujem jer mi treba, ne treba mi do kraja zivota Kupujem jer su mi lepe.
Neko ide u kladionicu, neko pusi, neko... ja kupim cipelice.
Ove sa slike nit mi se svidjaju nit ne svidjaju. Imam slicnih modela ali posto sam niska bolje mi stoje bez kaisa oko zgloba, ove "skracuju" nogu.
svaka prava žena je pomalo veštica nemoj da se praviš naivna ti
... od sporckih Dolomite, ...
E, baš su im dobre. Nekako sam zaboravila na njih, i baš sam nedavno gledala i imaju svašta nešto lepo.
Nemam cipele sa toliko tankom i visokom štiklom kao što ste pokazali u nekoliko postova na temi. Tanke štikle jedino imaju smisla u veoma luksuznom okruženju, tužno mi je kada vidim mlade devojke u tome, a voze se busom, i smrzavaju se na ulici u nekom haljinčetu i štikletinama.
Volim da hodam i da potrčim ako treba, pa su mi cipele solidne, ima ih kupim skupe ako imam novac, ili čekam rasprodaje pa kupim skupe jeftinije.
Imam mnogo cipela, baš dosta, jer volim da se kostimiram ... pa imam i ludovanje ovog tipa
Do martinki
možeš
i da podbodeš dragog ovom štiklicom ako ti ne odgovara ritam a sve u stilu i otmeno
Pa nisu ti ove dole martinke klasične... Martinke bordo i bordo spitfajerka
..