Cipele

uh uh neko ce sad da mi vraca jer je jadan povredjen jer je frigidan uhu kako si me povredila

ne nosim kaljache.....to ti volish daj aspekte

?:
uh uh neko ce sad da mi vraca jer je jadan povredjen jer je frigidan uhu kako si me povredila

ne nosim kaljache.....to ti volish daj aspekte
:lol: :lol:
e što si neka...baš bezveze
ja sam se samo šalila

izgleda da ne vredi s tobom normalno...nego samo...
samo ti vređaj...

Mady:
Moony,potraži za opis cipela znak u kom se nalazi vladar tvog Raka - Mesec i pogledaj gde su ostale lične planete. To što se Sunce nalazi u Raku ne označava da si tipičan predstavnik posebno što je kod pripadnika ovog znaka daleko snažniji uticaj mesečevog vladara od sunčevog.

Blizanci nose cipele svetlih i vedrih boja, ponekad čak i raznobojne, čudne...

ti opstruiras rakove, ispade da nijedan rak nije rak. radis nam o glavi ali mi imamo kljeshta i pojescemo te bedni..strelche?

Poslednja izmena od moderatora:
?:
Mady:
Moony,potraži za opis cipela znak u kom se nalazi vladar tvog Raka - Mesec i pogledaj gde su ostale lične planete. To što se Sunce nalazi u Raku ne označava da si tipičan predstavnik posebno što je kod pripadnika ovog znaka daleko snažniji uticaj mesečevog vladara od sunčevog.

ti opstruiras rakove, ispade da nijedan rak nije rak. radis nam o glavi ali mi imamo kljeshta i pojescemo te bedni..strelche?

:D Vaga Asc RAK :lol:

cekaj sekund jesi li ti ovo pisala?

?:
necu mady mnogo je direktna...
ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ocu da mi kazu sve ebem im oca

ti si se vec izjasnila kako ne zelis moja tumacenja :lol: pa ne bih da te smaram

Wild,
kod tebe bi Asc mogao biti Jarac ili Škorpion, Ovan...

imaš li uradjenu kartu???

wild_child:
Aha, Skorpija mi je podznak :D

:wink: čim si spomenula martinke bilo je jasno o čemu se radi - čizme, nešto poput vojničkih... njima mora vladati Mars [Ovan ili Škorpion] a kako je kod tebe Mars u Jarcu, inače u znaku svoje egzaltacije, rekli bismo da poseduje neverovatnu snagu, naglašen je, moćan, zato ti ne haješ previše za to kako će te drugi videti ili komentarisati već ideš sa stavom "To sam JA - kome se dopada - ok, kome ne... "

btw, radila sam baš na prodaji Martinki i u neko doba imala bordo get'a'grip [Merkur i Venera u Škorpionu, Mesec u Jarcu] a jako dobra prijateljica i koleginica se i danas lepi za istu obuću [also, Mesec u Jarcu ali Asc Škorpion]

Mady:
?:
Mady:

:D Vaga Asc RAK :lol:

cekaj sekund jesi li ti ovo pisala?

?:
necu mady mnogo je direktna...
ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ocu da mi kazu sve ebem im oca

ti si se vec izjasnila kako ne zelis moja tumacenja :lol: pa ne bih da te smaram

pa vec si napisala kako nisam rak zbog blabla.dakle pochela si :twisted:

halloween:
E zene Rakovi su nevidjene trendseterke.O ukusima se ne raspravlja, ali ja moram da kazem da mi se licno svidja njihov stil. Analizirala sam one koje poznajem, i zakljucila da najvise vole cipele sa niskom popeticom, tzv. baletanke- sve sa masnicom napred.
Jezivo... Ne znam stvarno sta bi mi moralo biti, pa da obujem nesto takvo... :?

Back