Cipele i tasne

sandale su super a zena ima preko 40g. i visoka je skoro1,90 a ceo dan je provela u njima, znaci nisu neudobne:think:

moja mama ima 69 godina i ima lepsa i pravilnija stopala od ove 40-o godisnjakinje.
ako pogledas polozaj prstiju na fotografiji, videces koliko vriste zbog neudobnosti..
ako vlasnica tvrdi da su joj sandale udobne, onda jadna za 40 godina nije naucila koji je kriterijum za udobnost.
jer da jeste, sigurno sopstvena stopala ne bi ovako unistila.

evo, jesam zensko ali meni ovo nije jasno..:dontunderstand:
mozda su sandale lepe, ali osobi koja ih nosi stoje ocajno..
zena nije rodjena sa ovakvim prstima, takvim ih je napravila upravo sa trendi ``udobnom`` obucom..
a koliko su sandale udobne vidi se po grcu u kome se nalaze prsti trudeci se da odrze ravnotezu i vlasnicu ne bace na nos..

Tako je Dive, ovo je groteska cista, ne razumem zasto zene dozvoljavaju da ih moda fizicki boli...moja majka ima cukljeve i slican problem kao zena sa slike te gledajuci nju nikada nisam pozelela da osvanem sa slicnim problemom...

Nisam prebrojala cipele, verovatno ih imam dosta, broj prave baletanke koje kupujem cesto...ali nisu to samo skupi komadi, znam da pazarim i platnene Gap koje su prave dubine i boje...volim da mi je udobno, stikle preferiram visoke ali njih vise ne kupujem cesto, jednostavno su mi manje potrebne od mokasina, cizmi i baletanki... Tasne je red da pogledam malo bolje, zelim da batalim stvari koje mi ne trebaju i da okacim na civiluk tri dobre tasne, u ovoj masi ne znam ni sta valja ni sta vise ne valja...to sam odlucila i cim se nadjem u blizini ormana sledi debela promena, mic po mic sam postala nesto sto ne zelim da budem...

• Podržavam
Reactions: Tol
ajde stavite svoja cenjena stopala u letnjim sandalama pa da uporedimo kad ste tako kriticne :D

nije mi fetis obuca, mogu samo bez..:D

fe.jpg

lepe sapice al malo su ti prstici cudno kruskasti:D

takve mi tata napravio :lol:
ima tu i poneka izbocina, posledica lepe i neudobne obuce iz mladih dana...
a onda sam shvatila da ni jedne cipele ne mogu da budu lepe kao moje noge..
mogu da budu ultragigamega in, ako nisu udobne ne ulazi se u njih.

Poslednja izmena:
Те што имају масу ципела и ташни, то је све Лимундо и Шафран обућа. Дакле пластиканер.

Просечна цена по комаду око 15 евра. Максимум.

Poslednja izmena od moderatora:

Back