Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
a jel se kaze i praNbaba?ne znam kod tebe ali kod nas se kaze "Sangarepa" ali da shvatis o cemu pisem reci cu "MRKVA"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel se kaze i praNbaba?ne znam kod tebe ali kod nas se kaze "Sangarepa" ali da shvatis o cemu pisem reci cu "MRKVA"

Haha, mnogo povoljniji vizni sporazum nego trenutni.
Pa trenutno smo na nivou Irana i Mozambika sto se viza tice, a toboznje "olaksice" koje su nam zadnji put obezbedili su bile smejurija. Indikativno je sto Kekec nece da kaze sta je to sto ce biti povoljnije, verovatno jer dobro zna da nece biti nikakve razlike.
Medjutim, da se Vlasi ne dosete... i jos malo da im se oci zamazu, po mogucstvu.

aj da vidmo nesto kod mene u UZICKOM kraju se kaze "Sangarepa" e nikad necuh da neko kaze "saRgarepa" barem ja ne znam necuh a kako se kaze i gde u tvom kraju?

Jel žutom mahovinom? Znači zato ti ovde toliko ke*aš.....jer ti je bu*a izšmirglanauu vecem delu Srbije, dupe se brishe mahovinom...ali to ne znachi da je to OnO...pravo...![]()

Jel žutom mahovinom? Znači zato ti ovde toliko ke*aš.....jer ti je bu*a izšmirglana![]()

..koriste mahovinu...opet 3 sec u reketu...
ja koristim one Djavolske izdajnichke proizvode za tu rabotu...one iz EU...sa chetr' sloja...papira...meko...mirishljavo...ne ostavlja tragove na prstima...( u hebote...pa zato je pola SrBskih toaleta isharano).....koriste mahovinu...
ne znam kod tebe ali kod nas se kaze "Sangarepa" ali da shvatis o cemu pisem reci cu "MRKVA"

Ne moze se reci saNgarepa nikako jer je to nista ne znaci , ta rec preuzeta iz madjarskog jezika i znaci sargo(zuta) repa , inace mkva i jeste srpka rec kao i tisuca uostalom samo sto su od uticajem drugih jezika polako izgubile iz upotrebe .Ne moze se reci saNgarepa nikako jer je to nista ne znaci , ta rec preuzeta iz madjarskog jezika i znaci sargo(zuta) repa , inace mkva i jeste srpka rec kao i tisuca uostalom samo sto su od uticajem drugih jezika polako izgubile iz upotrebe .
крсна слава и слављење православног божића није "паланачки обичај"
слави се како у граду тако и на селу.
они певачи које си набројала слушају се и у католичким земљама на пример у Хрватској и Словенији.![]()

imamo mi neki nas inat pa posto oni sad hoce E mi sad necemo!
,сад нека они пале наше амбасаде,
тако им и треба кад нису хтели одмах 05.10.2000 да нам укину визе како су обећалиJeste,Zashto svi zurite u EU?
Pogledajte Svajcarsku, druga po bogatstvu na svetu, pa tek Norveshka...
Da se mene pita Srbija se nikad ne bi ponizavala pred EU, vec im diktirala tempo..
Европска унија укида Србију.
imamo mi neki nas inat pa posto oni sad hoce E mi sad necemo!
:wink: