CINIZAM EVROPSKE UNIJE za vize!!!

Nasim ljudima na Kosovu je onemoguceno ili ograniceno kretanje.
O tome svaki dan bruje mediji.
Nasem narodu iz Srbije je isto tako ograniceno slobodno kretanje po Evropi.
I radikalima to prija i odgovara.A zasto ? Hebo vas Miskovic - vas pravi gazda i finansijer !

Није Срс уништио Српску војску и пљувао на Србе. То раде демократи. Визе упоредити са конц логорима за Србе на Косову је шупљоглаво.

Ja vec predvidjam sledeci razvoj: ima Oli Ren da kaze neshto tipa "ukinucemo vam vize KAD demokratska opcija pobedi,a ako ne duvajte ga".Kao Radikali pobede onda cemo,naravno,biti lisheni blagodeti bezviznog troshenja miliona po zapadnoj vevropi a ako "demokrate" pobede onda ce se opet neka tamo Holandija ili tako neshto setiti Srebrenice,Mladica,Bin Ladena bla bla...

Ali one imaju od čega da žive. Švica od banaka i "Milke",Norveška od ribe i možda još nečega.
Ако успеш да уклониш лопове који су се угњездили уз жуте, имаћеш и ти шта да производиш.
Улазак у ЕУ без икакве производње је као да добијеш бесплатну карту за Лас Вегас са 50$ у џепу.

Slovenac dao izjavu da ce: "Ono što možemo da ponudimo je sporazum o viznom režimu, koji će biti mnogo povoljniji nego trenutni" i nastavlja sledece:
"Taj sporazum bi mogao ubrzo da stupi na snagu i nadam se da će biti potpisan pre izbora u Srbiji"
Prelazni politički sporazum još čeka da bude potpisan. Ja ću ga sada potpisati ukoliko to Srbi žele!!!

Eto sta nas ceka od EVROPE pred izbore "da idete malo u Madjrsku,Rumuniju,Bugarsku i druge drzave EU naravno svako po svom DZEPU pa da kad se vratite na glasanje da vidite kako je lepa EU i glasate za njih"
E,kukala nam majka! Sto cemo se usreciti od EU! i njihove lepe DEMOKRATIJE

ne brini burazer nisu vize problem za setnju u evropu.di da nadjem par stotina evra do nemacku il italiju.putovace i dalje oni koji imaju lovu bez obzira na vizu

Slatka nasa mala alergicna mislim da si malo neobavestena o demokratiji i JEVROPI. A i ne svidja mi se ono o slavi i Seki i tome slicno. Slava je nasa a i Seka je nasa , hoces da kazes da je neka lezbo-sado-mazo-Madona ili neka slicna bolja od Seke? I da ono glavno katolicki kler NIKADA NIJE OSUDIO NATO NAPAD NA SRBIJU. Uzeli su nam 15% teritorije, ubijali nase sunarodnike, JEVROPA JE SJEBANA , RAZJEDINJENA , NESMEJU DA PRDNU OD AMERIKE. I onda se uredno izdrkavaju po nama.

Nisam imala potrebe da se "obaveshtavam", pola zivota sam u Evropi i Americi, tako da sam tu demokratiju videla i dozivela!
Ako bi prochitao shta sam napisala, video bi, nadam se, da je to u kontekstu, ksenofobichnog gledanja na Evropu, od strane ljudi koji nisu tamo ziveli a zrtva su strashne radikalsko-"gebelsovske" propagande!

Shto se Seke, Cece....i ostale bagre tiche, bojim se da to i nije tako zanemarljivo, obzirom da, postajemo prepoznatljivi po njima,pa chak je i premijer doziveo da ga takva kuchka, nagradi pesmom, sve u zelji da se proslavi kao Merlin Monro nekada: "mom voljenom predsedniku"
Jadno i potresno

Jasno je sasvim, pretpostavljam cak i tebi. Krsna slava, crkva, vera, a pogotovo u Srba - negativne pojave, zar ne?

Nemojte se sekirati. Zakon vam omogućuje da verujete u šta želite.
Ali isti taj zakon vam nalaže da to zadržite za sebe i da ne spopadate druge!
Prema Ustavu u Srba, tri tradicionalne veroispovesti su - katolička, muslimanska i pravoslavna.
Sad vredi tupiti oko redosleda veroispovesti, ja išao po Vuku.

Inache nama samo trebaju vizne olakshice i sve je resheno. A to shto bar 70% drzavljana Srbije i nema pasoshe, niti ce da ih vadi jer nema od chega da finansira puteshestvije, to nishta. Al' bitno je da cemo da putujemo. Ne znam samo od chega cemo da putujemo? Ali putovacemo.
Chime se vi smarate jeeeeeee.bo te!

A zar nije jeftiniji benzin i još koješta?

Kakve sad to veze ima sa ovom temom?

Zar ti stvarno mislish da nam EU zeli dobro? Da nam zele dobro ne bi priznali Kosovo.
S.erem se na njihovo gostoprimstvo. Pitaj Bugare koliko puta godishnje putuju po EU. Pitaj Rumune, Madjare, Slovake, Poljake, Chehe...

Neko je to vec rekao, onaj ko ima da putuje taj ima i da plati vizu. A takvi obichno nemaju problema da udju u bilo koju drzavu u EU.

Sto se tice EU, bolje bi bilo za njih da nam ukinu vizni rezim. Manje bi oni sami imali azilanata, izbeglica ili ljudi koji tamo zauvek ostaju. Mnogi tamo ostanu, bas zbog toga sto znaju da ce vizu tesko dobiti i probaju da obezbede sebi bilo kakav status, samo da bi mogli da dolaze i odlaze.
Amerika je i tu uradila svoje sto se tice EU. Sa tolikim ratovima u Evropu je usao sav izbeglicki narod sa svih americkih ratista, odnosno sa svih strana sveta, odnosno iz svih zemalja koje nisu katolicke...

Trebalo bi ukinuti vize da ovaj nas napaceni narod moze (i za malo novca) da vidi kako se zivi u Evropi , a ne da slusa bajke od ljudi koji uglavnom nikad tamo nisu ni bili.
Da vidi da je litar ulja u Holandiji duplo jeftiniji nego u Srbiji, da je plazma televizor vise nego duplo jeftiniji u Nemackoj...
Uvoznicki lobi na celu sa Miskovicem zato i vrlo izdasno pomaze radikale kao najzesce protivnike EU.
A on se enormno bogati uvozom i paprenim cenama kod nas.
Ako nista drugo - bezvizni rezim daje osecaj slobode i dostojanstva. Ponizavajuce je moliti za ulazak u drugu zemlju.

Back