Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Ala cemo da putujemo i putujemo,blago nama.
Целих 1% грађана Србије... Остали таман да дају месечну плату за возну карту до Братиславе, пољубе врата и врате се назад.
Али ако понесу своје сендвиче.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ala cemo da putujemo i putujemo,blago nama.
Nasim ljudima na Kosovu je onemoguceno ili ograniceno kretanje.
O tome svaki dan bruje mediji.
Nasem narodu iz Srbije je isto tako ograniceno slobodno kretanje po Evropi.
I radikalima to prija i odgovara.A zasto ? Hebo vas Miskovic - vas pravi gazda i finansijer !
Целих 1% грађана Србије... Остали таман да дају месечну плату за возну карту до Братиславе, пољубе врата и врате се назад.
Odakle tebi lova za 1 sendvich?Целих 1% грађана Србије... Остали таман да дају месечну плату за возну карту до Братиславе, пољубе врата и врате се назад.
Ето, још један разлог да не улазимо у ЕУ.
Ако успеш да уклониш лопове који су се угњездили уз жуте, имаћеш и ти шта да производиш.Ali one imaju od čega da žive. Švica od banaka i "Milke",Norveška od ribe i možda još nečega.
ajde bas mi je drago sto si se nasao u ulozi postrojavanja.ziv bio.
Slovenac dao izjavu da ce: "Ono što možemo da ponudimo je sporazum o viznom režimu, koji će biti mnogo povoljniji nego trenutni" i nastavlja sledece:
"Taj sporazum bi mogao ubrzo da stupi na snagu i nadam se da će biti potpisan pre izbora u Srbiji"
Prelazni politički sporazum još čeka da bude potpisan. Ja ću ga sada potpisati ukoliko to Srbi žele!!!
Eto sta nas ceka od EVROPE pred izbore "da idete malo u Madjrsku,Rumuniju,Bugarsku i druge drzave EU naravno svako po svom DZEPU pa da kad se vratite na glasanje da vidite kako je lepa EU i glasate za njih"
E,kukala nam majka! Sto cemo se usreciti od EU! i njihove lepe DEMOKRATIJE
jok nego cemo da putujemo u sibir, uzbekistan, tadzikistan, turkmenistan, transdnjestr, kubu i severnu koreju....
Jasno je sasvim, pretpostavljam cak i tebi. Krsna slava, crkva, vera, a pogotovo u Srba - negativne pojave, zar ne?
Jel gledas ti Jocu Memedovica , svasta ima da se vidi po te divlje i nekulturne zemlje. Za pocetak kako se cuva priroda i voda!
Slatka nasa mala alergicna mislim da si malo neobavestena o demokratiji i JEVROPI. A i ne svidja mi se ono o slavi i Seki i tome slicno. Slava je nasa a i Seka je nasa , hoces da kazes da je neka lezbo-sado-mazo-Madona ili neka slicna bolja od Seke? I da ono glavno katolicki kler NIKADA NIJE OSUDIO NATO NAPAD NA SRBIJU. Uzeli su nam 15% teritorije, ubijali nase sunarodnike, JEVROPA JE SJEBANA , RAZJEDINJENA , NESMEJU DA PRDNU OD AMERIKE. I onda se uredno izdrkavaju po nama.
Jasno je sasvim, pretpostavljam cak i tebi. Krsna slava, crkva, vera, a pogotovo u Srba - negativne pojave, zar ne?
chini se da je ta jevropa neopravdano skupa..tako da..ko im jashe babu..mislim..shta uopshte tamo ima shto nema ovde?
Norveška nije u EU kao i Švicarska.
Nisu ni Albanija ni Hrvatska...Aleksandar3:Ето, још један разлог да не улазимо у ЕУ.
Pa da bi se uverio, putuj malo. Josh kad udjemo u guz EU...jao! Gde ce ti biti kraj...
A zar nije jeftiniji benzin i još koješta?