Cime se branite?

bio je i slucaj onog srednjoskolca, koga su neki likovi maltretirali, uzimali mu pare, pretili, uzeli mu knjige (imao decko 14-15 godina)..on se prvo obrati valjda skoli (jer se sve to desavalo u okviru skole). i kako to biva niko iz skole nije reagovao. decko kupio noz, ovi ga napali, bio je tu i njegov ujak, napadnu ga i to u sred skole, taj jedan sto ga je uhvatio napravi mu kragnu (a kragna je vrlo opasan zahvat, kojim mozes da ubijes coveka). klinac upotrebi noz, ubije tog napadaca i na kraju zavrsi u zatvoru. jeste on je kupio noz, nosio ga je iz straha, ali da on nije ubio jednog od napadaca, ubili bi na kraju oni njega.

NAS komsija je tako dve godine lezao
Mlad, ozenio se, kupio opremu za posao, i narkoman mu upadne i sve ukrade i pobaca
On digne kredit opet sve kupi i pocne, narkoman opet sve pokrade i proda za 300 dinara...
Ovaj popizdi, gepekuje ga i nalupa posteno.
Narkos ode u miliciju i tuzi ga.
Ovaj dobio dve godine.

Umesto da je budalu resio odmah, sutra bi isplivao negde i eto sapleo se i udavio... ;)

Џабе пишеш... И овде, и у новинским коментарима већина брани јадне, мале, недужне наркомане.

NAS komsija je tako dve godine lezao
Mlad, ozenio se, kupio opremu za posao, i narkoman mu upadne i sve ukrade i pobaca
On digne kredit opet sve kupi i pocne, narkoman opet sve pokrade i proda za 300 dinara...
Ovaj popizdi, gepekuje ga i nalupa posteno.
Narkos ode u miliciju i tuzi ga.
Ovaj dobio dve godine.

Umesto da je budalu resio odmah, sutra bi isplivao negde i eto sapleo se i udavio... ;)

gde je dokaz i svedok?drogoš može da kaže šta god hoće

- - - - - - - - - -

Komunalni policajac koji je drndao coveka koji prodaje lubenice,izivljavao se i covek od scke umre na ulici...
https://www.google.rs/url?sa=i&sour...aw2VE8un1UOn-NC_QBJlZCiO&ust=1540929561458489
secam se

Било је увек малтретирања. Али су биле паметније па узимале ствар у своје руке :lol:
Zato ja verujem u zene. Pametnija vrsta :)
Komunalni policajac koji je drndao coveka koji prodaje lubenice,izivljavao se i covek od scke umre na ulici...
O boze...
gde je dokaz i svedok?drogoš može da kaže šta god hoće

- - - - - - - - - -

https://www.google.rs/url?sa=i&sour...aw2VE8un1UOn-NC_QBJlZCiO&ust=1540929561458489
secam se
Ne znam detalje. Verovatno povrede, itd...
Smesno je sto se izjave jednog raspalog narkomana uopste uzimaju na sudu kao relevantne...
Ali eto... covek izgubio dve godine

Pa izmedju baba i manijaka, najbolje da strada dete, jel!?

Pa ko može reći da nastrada dete, zaboga.
Radi o primećenoj psihologiji mase koju smo učili iz Kriminologije. Zašto se dešava, odgovora nema a hipoteza je puno. Može biti da svako čeka reakciju drugog, ljudi su članovi čopora.
Nije zgoreg pomenuti i činjenicu dokaza. Ljudi se generalno ne mešaju da ne bi nadrljali, naročito u neuređenim zemljama. Bila sam u Okružnom i svojim rukama sam pisala slučaj kada su zbog jednog džointa i 11kg kokaina ljudi dobili isti uslov. Identična kazna je dočekala obojicu, običan uslov.
Nas sistem štiti siledžije. Takva je državna odluka kojim određena klasa štiti svoje interese.
Mi smo vojno policijska država i to na svakom nivou očigledno. Kod nas običan svet nema zaštitu i zato se svako plasi skretanja pažnje na sebe.

Inače, ja se ne branim ničim. Nikakav sprej, ključ. Nikada i nigde nisam. Osim sporadicnih manijaka nisam imala većih problema. Nisam osetila na koži da me društvo linčuje tako što mi nece pomoći i verujem da zavisi od situacije do situacije. Kod nas je toliko bezakonje da su se deca od pet godina sporečkala na igralištu a otac je upucao u stanu tog drugog oca. Silu i kršenje zakona nasa država glorifikuje. Šta se drugo uopšte onda može i očekivati...

Inače, ja se ne branim ničim. Nikakav sprej, ključ. Nikada i nigde nisam. Osim sporadicnih manijaka nisam imala većih problema. Nisam osetila na koži da me društvo linčuje tako što mi nece pomoći i verujem da zavisi od situacije do situacije. Kod nas je toliko bezakonje da su se deca od pet godina sporečkala na igralištu a otac je upucao u stanu tog drugog oca. Silu i kršenje zakona nasa država glorifikuje. Šta se drugo uopšte onda može i očekivati...

Mislim da je decak od 10-11 god silovao klinca od 5,pa kad je otac dosao da razgovara sa ocem tog deteta,ovaj se sprdao ili podsmevao.Iskreno,ako je tako,da sam na njegovom mestu,ne bi niko iz njih pretekao,na zalost.

bio je i slucaj onog srednjoskolca, koga su neki likovi maltretirali, uzimali mu pare, pretili, uzeli mu knjige (imao decko 14-15 godina)..on se prvo obrati valjda skoli (jer se sve to desavalo u okviru skole). i kako to biva niko iz skole nije reagovao. decko kupio noz, ovi ga napali, bio je tu i njegov ujak, napadnu ga i to u sred skole, taj jedan sto ga je uhvatio napravi mu kragnu (a kragna je vrlo opasan zahvat, kojim mozes da ubijes coveka). klinac upotrebi noz, ubije tog napadaca i na kraju zavrsi u zatvoru. jeste on je kupio noz, nosio ga je iz straha, ali da on nije ubio jednog od napadaca, ubili bi na kraju oni njega.

nema sanse da je otisao u zatvor ako je imao 14..15 godina

А шта је било са оним узроцима што су спалили бескућника? Ником ништа!?

- - - - - - - - - -

Mislim da je decak od 10-11 god silovao klinca od 5,pa kad je otac dosao da razgovara sa ocem tog deteta,ovaj se sprdao ili podsmevao.Iskreno,ako je tako,da sam na njegovom mestu,ne bi niko iz njih pretekao,na zalost.

:ок:

Кад већ закон није ок, неко мора...

silovanje ili pokusja...u svakom slucaju nadjeni su tragovi nasilja.

roditelji nasilnika nudili ocu ovog decaka 1000 dinara da predje preko nasilja nad sopstvenim detetom.

- - - - - - - - - -

А шта је било са оним узроцима што су спалили бескућника? Ником ништа!?

- - - - - - - - - -

:ок:

Кад већ закон није ок, неко мора...

da nikom nista. majka je dobila prekrsajnu prijavu zbog zapustanja deteta. za takav slucaj majka bi, sto se mene tice, trebalo da dobije dozivotnu robiju, deriste u dom i pravo iz popravnog doma dozivotni zatvor.

problem je u zakonu. prvo treba preuzeti americki model, napadac ima nesto u rukama, mozes da ga ubijes.

ali isto tako trebalo bi spustiti granicu krivicne odgovornosti na 10 godina, jer desava se da su napadaci deca starosti 10-11-12 godina. pokojnog rasu popova su napala deca tog uzrasta.

Back