Kshatriya
Zainteresovan član
- Poruka
- 133
Ne znam za Beograd, al kod mene u selo se ovake kuće prodaju za 30k jevara max. Sad, možda unutra ima neku posebnu opremu? Sve u svemu, imam utisak da je gosn Đuru neko malo uradio oko cene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za Beograd, al kod mene u selo se ovake kuće prodaju za 30k jevara max. Sad, možda unutra ima neku posebnu opremu? Sve u svemu, imam utisak da je gosn Đuru neko malo uradio oko cene.
Прање параNe znam za Beograd, al kod mene u selo se ovake kuće prodaju za 30k jevara max. Sad, možda unutra ima neku posebnu opremu? Sve u svemu, imam utisak da je gosn Đuru neko malo uradio oko cene.
Kako su samo bezobrazniRadikali su nekada palili USA ambasadu.
Od njih svasta moze da se ocekuje.
Da prevedemo, ne blefiraj..Srbija je u krizi kao nekada Argentina. Raspad ekonomije i poverenja u vlast.
Zato vas režimlije treba podhitno srušiti.Da prevedemo, ne blefiraj..
Želimo da Srbija bude u krizi, da se raspada, tone, da vlada haos i rasulo..
Polako ali sigurno.. i tako čitavih 13 godinaZato vas režimlije treba podhitno srušiti.
Polako ali sigurno.. i tako čitavih 13 godina![]()
Oće biti izbora i zašto neće?Bice u bjekstvu ka vaš vožd Dodo![]()
Misliš na one koji nasrnu na Ustav Srbije?Svi koji nasrnu na Srbiju na Vidovdan
proći će kao Murat!
Zapad će ga pustiti niz vodu tako što će ga zameniti svojim drugim potrčkom.До краја.
Чим запад изгуби потребу за њим и пусти га низ воду, следи тврда тиранија, полиција , гола сила.
to zelite vi sns sekta, i jos zahtevate zaklinjanje na krvi lojalista - koji ste vi bolesnici kada vas aljek siftar hrani sa takvim poganstinama, bezboznik, av-tihrist! ma, lopina koja samo glumata, da se vlasi ne dosete, jel bre ti vide koliko su se tvoji nakrali, je'l vide spisak , ajde sta ce im toliko nekretnina, i nepokretnosti, za 10 zivota da ne mogu da potrose, i da imaju 100 dece i 1000 unucadi, opet bi im preteklo?> prokleto, eto to je u pitanju, sns prokletinje samo grabe, i grabe, ... a drzava samo tone i toneDa prevedemo, ne blefiraj..
Želimo da Srbija bude u krizi, da se raspada, tone, da vlada haos i rasulo..
Srbija je u krizi kao nekada Argentina. Raspad ekonomije i poverenja u vlast.
Nisam pratio vesti ovih dana, a vidim da je nesto pretio ljudima za ovo okupljanje na Vidovdan.
Koliko je spreman da ide daleko, sta mislite?
"Odgovornost da se oslobodite zla.." ??Председник Ћациленда је јавно хвалио Мурата. Испред зграде где столује је поставио чадоре и окупио свој башибозлук. На нама је одговорност како и на који начин да се ослободимо зла које је окупирало Србију и од ње направило колонију без боје и укуса, која одише безакоњем, пљачком и општом отимачином. Србија је згажена и понижена као никад у својој историји. Ко то не види остаје нада да ће макар на Видовдан прогледати.
Мурата имамо, а ко је Лазар?