Cime preti diktator za Vidovdan?

Nisam pretio vesti ovih dana, a vidim da je nesto pretio ljudima za ovo okupljanje na Vidovdan.

Kako preti, sta ce diktator da radi, da strelja, ubija, lomi koske i glave Srbima i gradjanima Srbije samo da bi opstao na vlasti?

Koliko je spreman da ide daleko, sta mislite?
Шушка се да ће да баци атомку код теразијске чесме.

90% билдера су људи који живе здравим спортским животом, чак и они који узимају стероиде у малим количинама и то само у периоду када најактивније вежбају.

Просечан ћаци је или дебео од нездравог живота или је сув ко мотка, али метаболизам му и даље пегла тај нездрави начин живота.

90% билдера су људи који живе здравим спортским животом, чак и они који узимају стероиде у малим количинама и то само у периоду када најактивније вежбају.

Просечан ћаци је или дебео од нездравог живота или је сув ко мотка, али метаболизам му и даље пегла тај нездрави начин живота.
Bilderi rade sa drogom, kakav zdrav zivot a ovaj jos stavio i masku.

Nisam pretio vesti ovih dana, a vidim da je nesto pretio ljudima za ovo okupljanje na Vidovdan.

Kako preti, sta ce diktator da radi, da strelja, ubija, lomi koske i glave Srbima i gradjanima Srbije samo da bi opstao na vlasti?

Rekao bih da preti praznom puškom
Ali
Osvetoljubiv je kao 10 prevarenih žena
Tako da...
Opasan je veoma

Propaganda, rek'o Vucic!!!
1750504209026.gif

Zbog ovakvih umobolnih, sramnih antisrpskih izmišljotina i bljuvotina, nikakvo čudo što opozicija sve dublje tone.
I niko da se od vas ogradi od ovakve bolesne mržnje, iako se time vrijedja 70% gradjana Srbije?

Vidovdan se poštuje, slavi, prenosi tradicija naših kosovskih junaka i to je naš sveti i uzvišeni istorijski dan.. kakve crne blokade i protesti?

Zbog ovakvih umobolnih, sramnih antisrpskih izmišljotina i bljuvotina, nikakvo čudo što opozicija sve dublje tone.
I niko da se od vas ogradi od ovakve bolesne mržnje, iako se time vrijedja 70% gradjana Srbije?

Vidovdan se poštuje, slavi, prenosi tradicija naših kosovskih junaka i to je naš sveti i uzvišeni istorijski dan.. kakve crne blokade i protesti?
Ok, videcemo sta ce diktator da radi Srbima i gradjanim Srbije na Vidovdan.

29-og juna dodji na temu, da sumiramo rezultate nasilnickog rezima, i sta ce sve da rade ljudima.

Čime preti?

"Ja veliki vođa vaskolikog srpstva i pridruženih mu nacija, obznanjujem da ću na Vidovdan ubiti Murata... Uh, ne, to je već uradio onaj, onaj Miloš... ne Brnaba, nije taj iz parka, onaj drugi... E dakle, ja ću na Vidovdan predstaviti nacrt korica moje nove knjige koja će se zvati... uh, bre, ne mog se setim... ima tolko knjiga koje sam započeo u zadnje vreme... Ma nema veze, bitno je da će knjiga biti u 2 verzije - pisanoj i crtanoj. Ova druga će biti. za ovu dragu decu iz Picinog (ups, izlete mi), ovaj, Pionirskog parka. I ukoliko se oni odluče na štrajk glađu ili, još strašnije na štrajk neučenjem, e onda teško svima vama - Ja izdavanje knjige odlažem na neodreeeđeno vreeeme. Pa ajde se vi zezajte sa mnom i tražite te neke izbore."
Tako je govorio ZaraVutra

Back