- Poruka
- 24.356
А нико да помене челичну четкуniko nije spomenuo šmirgl papir
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А нико да помене челичну четкуniko nije spomenuo šmirgl papir
Putujem u hrvatsku na more, ima toga sve do trebinja na pumpamaSta ti to radis po parkinzima na ibarskoj po ceo dan obzirom da vidjas takve stvari?...
Nisi bio u srbiji nikada?Ko brise bulju o cosak vrata? Ja to niti video, niti cuo.
Nisi bio u srbiji nikada?
Ako ne možeš iz obzira da zaključaš temu, možeš da je propratiš.Da nije kolega otvorio temu, odmah bi je zaključala...
A sad sam zbunjena
ko izvuče najdužu crtu?čak i olimpijska disciplina bi mogla da se pokrene
ja mislio...I ja sam pokušala
Ćut tamo i utvrdi gradivo:Ako ne možeš iz obzira da zaključaš temu, možeš da je propratiš.
Još jedna tema gde glupost i nebuloze pokušavaju da podmetnu kao humor i u šali srpskom narodu privali. Iz
Pa vidi, lagerta ju je odmah prebacila na svaštaru. Nije moj domen.Ako ne možeš iz obzira da zaključaš temu, možeš da je propratiš.
Još jedna tema gde glupost i nebuloze pokušavaju da podmetnu kao humor i u šali srpskom narodu privali.
Druze,rade i bugari kad se odvale posle Sapketovih i Bobanovih pesama.Samo srpsko KURTULNO BLAGO to ne postoji nigde u svetu i valjalo bi ga upisati u unesko
Ajde ajde nisi pravi srbin ako barem jednom nisi obrisao bulju o ćošak vrata na ibarskoj