- Poruka
- 22.371
Kad ovi mogu javno mozete i vi tajno. Šta vam prija, sta je meko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavi te porodicne anegdote za porodicna okupljanja, hvala.Ko nije video uživo brisanje bulje o ćošak vrata TAJ NIJE VIDO SRBIJU!![]()
To ti je kulturna baština srbije nemoj da se praviš mutav.Ostavi te porodicne anegdote za porodicna okupljanja, hvala.
Ko nije video uživo brisanje bulje o ćošak vrata TAJ NIJE VIDO SRBIJU!![]()
Ima li i jedna tema na kojoj ne blatiš Srbiju i Srbe generalno?To ti je kulturna baština srbije nemoj da se praviš mutav.
Tačno sam znala da si ciaU kafanama na Ibarskoj magistrali postujem tradiciju brisanja dupeta vratima![]()
Ima li neka zemlja na svetu gde brišu bulju o ćošak vrata? Nema prema tome ćuti nemoj da sam te čuo ponovo.Ima li i jedna tema na kojoj ne blatiš Srbiju i Srbe generalno?
Pijandura i retardiranih svugdje ima.
Perfex (Cotton like) ali obično se istuširam posle.
Pijandura i retardiranih svugdje ima, pa nisi napisao da je to svjetsko "kulturno nasledje" veeć samo Srbijansko.Ima li neka zemlja na svetu gde brišu bulju o ćošak vrata? Nema prema tome ćuti nemoj da sam te čuo ponovo.
Samo srpsko KURTULNO BLAGO to ne postoji nigde u svetu i valjalo bi ga upisati u uneskoPijandura i retardiranih svugdje ima, pa nisi napisao da je to svjetsko "kulturno nasledje" veeć samo Srbijansko.
Koliko sam ukapirao stavi međuguz na ćošak vrata i podigne se pa čmhar provoza po vratima na gore. To bi mogli da nam objasne ovl iz republike srpske pošto toga ima najviše na ibarskoj magistrali a bogme i crnogorci su tuJbte kako to? Obrise dupe coskom od vrata. To ko da kazes pere zube drvenom cetkom za kosu.
Koji je to kandidat za efukt?
Brate, mnogo si ti tu toga zamislio?Koliko sam ukapirao stavi međuguz na ćošak vrata i podigne se pa čmhar provoza po vratima. To bi mogli da nam objasne ovl iz republike srpske pošto toga ima najviše na ibarskoj magistrali a bogme i crnogorci su tu![]()
Ima li neka zemlja na svetu gde brišu bulju o ćošak vrata? Nema prema tome ćuti nemoj da sam te čuo ponovo.