CIME CETE DANAS NEKOGA OBRADOVATI?

jacques:
SNOW...`ebem te blesava....ponovo si dosao da naguzis neku 4umasicu a? :lol:
Nisam odavno dolazio na forum tako da nemam pojima kako koja forumasica izgleda ,ali zato je tu @neozbiljko bugarin ... on ima u svojoj voajerskoj kolekciji koliko hoces toga .... sa slike cita natalnu kartu i prorice sudbinu :lol: :lol: :lol: ..majko moja cega se sve nece ljudi setiti ,ali i guske koje jos veruju u DEDA MRAZA :shock: :lol: :wink:

Malo pre obradovah dete pohovanom kackavaljem przenim na OVOLIKOJ vrucini, ali kad je nesto iz ljubavi drago je i meni da je neko moj zadovoljan i srecan.
c020.gif

Nisam ni bila svesna koliko moje raspolozenje utice na raspolozenje mog deteta i muza, a bas umem da budem preozbiljna, nekad dzangrizava :rolleyes:
Danas je moje dete bilo toliko srecno sto sam bila super raspolozena, a nisam ni znala da mu je to uopste bitno, da me posmatra toliko pazljivo
Sve je jasno, obradovacu ih svojim pozitivnim zivotnim stavom i to ne samo danas, sutra ili prekosutra, vec cu dati sve od sebe da ne podlezem tim zamkama perfekcionizma koji izaziva nezadovoljstvo.
Njih dvojica zasluzuju i mnogo vise!!!
Volim ih najvise na svetu!!!!!
c020.gif

Harmony:
Nisam ni bila svesna koliko moje raspolozenje utice na raspolozenje mog deteta i muza, a bas umem da budem preozbiljna, nekad dzangrizava :rolleyes:
Danas je moje dete bilo toliko srecno sto sam bila super raspolozena, a nisam ni znala da mu je to uopste bitno, da me posmatra toliko pazljivo
Sve je jasno, obradovacu ih svojim pozitivnim zivotnim stavom i to ne samo danas, sutra ili prekosutra, vec cu dati sve od sebe da ne podlezem tim zamkama perfekcionizma koji izaziva nezadovoljstvo.
Njih dvojica zasluzuju i mnogo vise!!!
Volim ih najvise na svetu!!!!!
c020.gif
Obradovala me je ova tvoje definitivna resenost, da budes od sad, uvek - vesela, raspolozena i mama koja se stalno smeje i peva! Ti nemas pojma koliko to ispuni radoscu decje srce! Zelim da tvoja dva momka uvek budu srecna pored tebe TAKVE, a samo malo je potrebno, pa da sve poprimi sasvim drugu "boju". Zelim vam sve najbolje, a da ne budem offtopic - evo, mene si danas ti obradovala, a ja sam u istom ili slicnom konteksu obradovala jedno svoje najdraze bice - kada sam rekla "volim te" sto gotovo nikada nisam kazala, misleci da se to podrazumeva !?
Ali ljudi vole i da CUJU ono sto ZNAJU!!!Pa ucinimo im to, sta nas kosta, samo mi dobijamo!!! :-D :-D :-D

Back