Čime biste se bavili da ste materijalno obezbedjeni ?

Ono.. da imate dovoljno novca da ne morate da ga zaradjujete..
Šta biste radili i čime biste se bavili u takvoj situaciji ?

Ljisovci, da vas čujemo
Samo nemoj neko da napiše da bi menjao žene/muškarce svaki dan..to neka ostane u domenu bajke :mrgreen:
isti sto i danas.
Svidja mi se posao kojim se bavim.
Jedino sto bih bio totalno opusten uvek.
Dosadno mi je ako se nicim ne bavim.

Ljisovci, da vas čujemo
Samo nemoj neko da napiše da bi menjao žene/muškarce svaki dan..to neka ostane u domenu bajke :mrgreen:
U srednjom sam jos uvek, da sam materijalno obezbedjen, radio bih fitnes i treninge sa devojkama,mozda cak i masaze..Svidja mi se jos posao notara,potpises papir 1300-1400 evra h dzepu..To je sjajno.

Da ne moram da radim, radio bih apsolutno isto što i danas radim.

1000047284.jpg

Ljisovci, da vas čujemo
Za tri mjeseca sam u toj situaciji,planiram da se svaki dan bavim sportom ujutro ali i da mogu navece da i rostiljam ,cugam ,izlazi.jer vidim dosta tipova u Spaniji koji i sa 75 godina sve mogu da rade ako su fizicki aktivni,svaki dan ili golf ,plivanje ,tenis ,bicikl itd ,za ostalo ne znam uskoro cu vidjeti ,mislim da cu i zimi putovati dosta izvan Evrope jer nemam obaveza ,pa kamper i motor ljeti putovati po evropi.Za ostalo ne znam.Zato sam i puno na forumu jer drugovi mojih godina puno vise rade od mene, radim tri dana sedmicno vec 15 godina i od Septembra stajem ,

Slično kao i sad

Samo bih dodatno išla na skuplja planinarenja u inostranstvu, zatim bih samo kupila drugi lepši stan u kojem bih više uživala dok sedim na predivnoj terasi ili bašti ❤️, imala bih da poklanjam drugima više, da uživam više, a bavila bih se istim poslom kao i sad.

Sad, ne znam kako ovo da opišem za ljis forum, seks je i za sirotinju

Možda bismo samo mogli da više uživamo u skupljim hotelima ili apartmanima

Kako mi se oči zakovrnu i pobijele na lakše hedonizme vrlo brzo bih se prebacio na teže kategorije hedonizma.Napravio bih brdo djece u medjuvremenu jer više nikada ne bih vadio-protivno hedonizmu.Ostavio bih im u amanet nešto novca jer bih većinu potrošio i kontam umro putujući negdje na nekom brodu-jahti ko zna gdje u pm...lista je ogromna.

Ljisovci, da vas čujemo
Da imam samo mesečno zagarantovanu famoznu trenutnu "prosečnu potrošačku korpu" od nekud, a za 2025. iznosi 55.085,24din, a pritom živim u manje urbanoj sredini sa minimalno slilčnih potreba koje ima neki čovek iz jednog Niša, Novog Sada i (ne daj, Bože!) Beograda, al' bi mi, brate/sestro, odjednom bilo mnogo lepo! :zcepanje:
"Dovoljno" novca je diskutabilna stvar, ali razmišljajući realistično... to bi mi već bilo da sam na konju i da uz svoj trenutni posao mogu da se sretnem sa društvom češće i lagodnije, pa i zabavljam stvarima koje me ultimativno zanimaju, a ne donose profit odmah-što ne znači da neće nikad!
Ideje, ideje!
Imam ljude sa kojima "100godina" sedim i razglabam fantastične biznis ideje. Volimo se, ali se gledamo i znamo da od toga nikad ništa nema. Tragedija!
Ljudi okolo prosto ne veruju da smo i ti moji ljudi i ja stalno na nultim fazama. Ne veruju nam da od svih tih brilijanata u glavama, u džepovima mogu da nam nađu samo crne rupe.
Ciganštura sam, je l'te, pa bih volela da mi leže 55.085,24din. na račun i onda kad mi više nisu realno potrebni, kad sam npr. već razvila neki biznis sa onima sa kojim razglabam 100 godina.
Cigan uzme, ali Cigan dobro zna gde i kome treba da da!
Disclaimer: "Cigan" mi je skup karakternih osobina, a ne referencija na nacionalnu manjinu. Ko se našao uvređen, ne treba da bude, or... maybe they should question themselves, not my post on Krstarica. Nisam imala na umu romsku populaciju uopšte.

Back