Ono.. da imate dovoljno novca da ne morate da ga zaradjujete..
Šta biste radili i čime biste se bavili u takvoj situaciji ?
Ljisovci, da vas čujemo
Samo nemoj neko da napiše da bi menjao žene/muškarce svaki dan..to neka ostane u domenu bajke
Da imam samo mesečno zagarantovanu famoznu trenutnu "prosečnu potrošačku korpu" od nekud, a za 2025. iznosi
55.085,24din, a pritom živim u manje urbanoj sredini sa minimalno slilčnih potreba koje ima neki čovek iz jednog Niša, Novog Sada i (ne daj, Bože!) Beograda, al' bi mi, brate/sestro, odjednom bilo mnogo lepo!

"Dovoljno" novca je diskutabilna stvar, ali razmišljajući realistično... to bi mi već bilo da sam na konju i da uz svoj trenutni posao mogu da se sretnem sa društvom češće i lagodnije, pa i zabavljam stvarima koje me ultimativno zanimaju, a ne donose profit odmah-što ne znači da neće nikad!
Ideje, ideje!
Imam ljude sa kojima "100godina" sedim i razglabam fantastične biznis ideje. Volimo se, ali se gledamo i znamo da od toga nikad ništa nema. Tragedija!
Ljudi okolo prosto ne veruju da smo i ti moji ljudi i ja stalno na nultim fazama. Ne veruju nam da od svih tih brilijanata u glavama, u džepovima mogu da nam nađu samo crne rupe.
Ciganštura sam, je l'te, pa bih volela da mi leže
55.085,24din. na račun i onda kad mi više nisu realno potrebni, kad sam npr. već razvila neki biznis sa onima sa kojim razglabam 100 godina.
Cigan uzme, ali Cigan dobro zna gde i kome treba da da!
Disclaimer: "Cigan" mi je skup karakternih osobina, a ne referencija na nacionalnu manjinu. Ko se našao uvređen, ne treba da bude, or... maybe they should question themselves, not my post on Krstarica. Nisam imala na umu romsku populaciju uopšte.