čili, biber i tucanjje panda

Pa ne baš da vičem, tj ne vičem nikad, nit se nešto preterano nerviram. U poslednje vreme me mnogo nerviraju ljudi koji npr, imaju običaj da kažu "najbolje je p.če kad mu dlaka niče" a potom "sve pedofile treba pobiti", ili npr imaju istetoviranog pokojnog Pavla i ostrog a nose sat od osam iljada maraka, i generalno koriste svaki trenutak, pokret, krpicu da pokažu kako su imućni, takve stvari me nerviraju, al ne da vičem nego sam se izvežbao pa se smejem, jer je smešno koliko su glupi.

- - - - - - - - - -

Da još jedan hit mi je Kosovo je Srbija, smrt Šiptarima. To je ovako baš popularno u mnenju a potpuno retardirano.

Nema pravila, zavisi od raspolozenja, okolnosti
jos nisam dotakla zen fazu da me retko sta moze pomeriti jer sam u saglasju sa sobom , sa prirodom i sl demagoskim sr...:rumenko::lol:

kako misliš nisi dotakla zen fazu jer si u saglasju sa sobom itd? aj dobro, možda može i tako, mada mi je kontradiktorno.

- - - - - - - - - -

Pa ne baš da vičem, tj ne vičem nikad, nit se nešto preterano nerviram. U poslednje vreme me mnogo nerviraju ljudi koji npr, imaju običaj da kažu "najbolje je p.če kad mu dlaka niče" a potom "sve pedofile treba pobiti", ili npr imaju istetoviranog pokojnog Pavla i ostrog a nose sat od osam iljada maraka, i generalno koriste svaki trenutak, pokret, krpicu da pokažu kako su imućni, takve stvari me nerviraju, al ne da vičem nego sam se izvežbao pa se smejem, jer je smešno koliko su glupi.

- - - - - - - - - -

Da još jedan hit mi je Kosovo je Srbija, smrt Šiptarima. To je ovako baš popularno u mnenju a potpuno retardirano.

kakve veze imaju Pavle i Ostrog?
to si ti video oca Jojila na tetovaži, pa mislio da je Pavle (((:
nekako zaista se sporadično u prolazu očešem tokom leta o ljude koji tetoviraju spiskove ,,crvenih slova" verskog kalendara
mada, to bar ne mogu da zabunim, svi mi liče, pa ne ispadnem neuka ako ih pomešam, ali kada se očešem u tribalistične osobe, krenem da zastajkujem i tumačim, a odgovora nema
Ne smejem se tome, ja ridam na sred ulice, potresem se, grizem nokte prvog prolaznika od nervoze, jer svoje čuvam.

Back