gost 444588
Domaćin
- Poruka
- 4.830
Nije potrebno, dovoljan je naslov.Ček, da čujem pesmu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije potrebno, dovoljan je naslov.Ček, da čujem pesmu...
Ovde projuri hitna, vatrogasci i policija, pa ti vidiMeni je vatrogasna stanica na 50 m od stana.
Kada krenu na intervenciju, taman pod mojim prozorom uključe sirenu (a ja na prvom spratu).
Bože, diiivnog li osećaja...
Svaki put posle njih neko mora da me otkačinje sa plafona.![]()

Taaačnooo. Japanke papuče (neko ih zove i isusovke, nekada smo ih zvali i jadranke).Japanke
, ali dovoljna je i samo desna. I ovde projure svi mogući, ali ako već iz daljine čujem zvuk sirene, prosto se pripremim na jačinu zvuka kada stignu.Ovde projuri hitna, vatrogasci i policija, pa ti vidi![]()

KO me terao da pogađamTaaačnooo. Japanke papuče (neko ih zove i isusovke, nekada smo ih zvali i jadranke).
Pogledajte prilog 1568193
Leva se negde zagubila, ali dovoljna je i samo desna.
![]()

Ako hoćeš, postaviću ja i sledeći zadatak.KO me terao da pogađam![]()

Suncobran za plažu je već bio, a ja tražila suncobran koji se nosi u rukama i nema.L1: suncobran ili kišobran
Ja sam na sabajle istrčala da pokupujem neophodno i zavukla se u zaheftan stan, sa puštenom klimom.Suncobran za plažu je već bio, a ja tražila suncobran koji se nosi u rukama i nema.
Samo kišobrani, a to bi nam svima sad trebalo. I imaju oni koji se nose na glavi
Suncobran za plažu je već bio, a ja tražila suncobran koji se nosi u rukama i nema.
Samo kišobrani, a to bi nam svima sad trebalo. I imaju oni koji se nose na glavi

Moja baka je leti držala grančicu (od nekog drveta sa gustim lišćem) iznad glave.Suncobran za plažu je već bio, a ja tražila suncobran koji se nosi u rukama i nema.

Zamisli da na svu ovu vrućinu, vežeš maramu oko glave!?![]()

Iju
Prati fabulu radnje, RumenkaaIju
ja sam soko ali nisam orao
možda je ovo neka obuća isto?

Prati fabulu radnje, Rumenkaa![]()

Zar nemaš svoju kancelariju?
Kakvu fabulu?
Upravo presvlaćim mokru majicu

ili što si ti na drugoj?